Анелия със сина Кристиян на бала. Снимка: Facebook

Красива болярка стана новата звезда на България във Facebook. Стотици пишат на стената на Анелия Дамянова, след като чаровната брюнетка се появи на бала на сина си Кристиян като негова дама.

19-годишният зрелостник от Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" избра именно майка си, а не своя връстничка, за да мине с нея по червения килим в центъра на Велико Търново.

Анелия Дамянова придружи сина си на бала, облечена в дълга червена дантелена рокля, с елегантната прическа и изтънчен грим. Тя признава пред "Стандарт", че преди да приеме поканата на Кристиян, е имала известни притеснения.

Двойката събра погледите със стил, а снимките се превърнаха в хит в интернет.

"Прекрасна", "Красавица", "Браво, майче", "Супер. Страхотна идея. Браво на сина ви. Това е достойна постъпка и страхотен пример за всички", са част от коментарите в страницата на жената.

Мнозина коментират, че Анелия дори е по-елегантна от много зрелостнички. Други не вярват, че дамата за бала на Кристиян е майка му. Близките й обаче я посъветвали да се съгласи, защото в днешно време много младежи дори се срамуват от родителите си. Анелия има и още един син - Виктор, който завършва осми клас.

Кристиян вече се е явил на изпити във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Смята да учи социални дейности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase