110

146

преди 8 години

Троянския кон рaботи вече хa...хa..

109

Боби

преди 8 години

До Анонимен 167Да така е - твърда дрога но модата и у нас и на запад са тъй наречените Дизайнерски дроги - докато полицията и законодателите се организират дори и на запад дизайнерите са прибрали печалбата оутсорснали са на по-малки мафиоти работата и продължават към следващата гаадост.

108

обективен

преди 8 години

Do 159, За България не знам, ама ако убиеш руски журналист в Сирия и те хванат и те закарат в Русия твърде вероятно е да те осъдят! Между другото тази практика не е нова и руснаците са я взаимствали от американците!

107

Боби

преди 8 години

До Анонимен 160Не внасят 50% от храната си Умнико. Ако се придържат към традиционните картофи и пелмени, квас и водка няма да внасят нищо. Но всеки обича Цитруси (и те и ние внасяме 100%) Повечето от зарзвата - просто не вирее на север. Също така и плодове. От ЕС обаче се внася основно какво - Луксозни Храни.

106

Анонимен

преди 8 години

До БобиПреди два дни Рогозин каза, че Русия изостава фатално в космическите разработки. Днес Кудрин говори за огромно технологическо изоставане, което не може да се преодолее ако санкциите останат. На тях ли да вярвам или на теб бе ***?

105

ivailo1403

преди 8 години

Дойче Веле разсъждават върху неща дето не разбират... Да си гледат бежанците дето превземат Германия, и да не се занимават с руско-украинските отношения.

104

Боби

преди 8 години

До Анонимен 155Сякаш на запад няма контрабанда - В Русия се контрабандират храни и машини за производство на запад произведения на изкуството, Човешки органи, Наркотици, Диаманти и други Свръх скъпи неща.

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 155ЕС е наложил ограничение на продукти и технологии с които Руснаците генерират пари които след това да ползват за закупуване на ЕС храни включително. Е няма да стане спираш моето кранче аз ще спра твоето оже и да е несъразмерно но как по друг начин да действаш?

102

Василев

преди 8 години

Слава на Русия, слава на Путин, велик политик и държавник.Агент Дейвис Халъм! ЦРУ!!!

101

Боби

преди 8 години

До Анонимен 151Че е влезнала незаконно или е донесена незаконно - ФАКТ. Но я осъдиха ОСНОВНО за това че е насочвала удари при които загинаха руски Журналисти.

100

Боби

преди 8 години

До Анонимен 147Ано Умни ти ми налагаш ограничения аз да купувам каквото ми е необходимо. Аз налагам ограничения на това което Ано Умни ми продаваш. Капитализъма работи след като има ТЪРСНЕ ще има предлагане включително и чрез Контрабанда.

99

До 133

преди 8 години

Азис Санчар-нобелов лауреат по химия.Орхан Памук-нобелов лауреат литература.Чети повечко, образовай се, няма да ти навреди!

98

Боби

преди 8 години

До Анонимен 144Помилваха ли я? ДАПрие ли в крайна сметка? ДА - Ако беше принципна пред Потрошенко щеше да откаже.

97

Анонимен

преди 8 години

Ако знаете колко ни дреме за *** на окраинските *** и държавата на проститутките (мъжки и женски).Почнаха да забравят вече мелезите вкуса на евтината храна , евтиния ток , евтините дрехи и цигари.Много голям руски си го вкараха.

96

Боби

преди 8 години

До Анонимен 141Тук грешишВрагове на обикновените Руснаци са съседите дето им тропат, цапат, пречат както на всякъде по света и другите дето доказано им бъркат в джоба - САЩ и тези дето ги последваха в санкциите.

95

Баба Ванга

преди 8 години

До 2020 година Русия ке връща три земи с буквата "К" - Калининградска област, Курилски острови и Крим. А княз Владимир ке биде обесен на Червения площад.

94

Боби

преди 8 години

До Анонимен 136Чак днес си подадоха молбите за помилване. Като ги помилва ще се срещне с тях.

93

Боби

преди 8 години

До Анонимен 130Важното е да имат ЦЕЛ или ВРАГ - По АБСОЛЮТНО същия начина САЩ след Врага СССР си намери, ИТай, Либия, Ал кайда, след това ИД а сега пак е Русия и Китай и т.н.

92

Пророк

преди 8 години

Бабата го е казала, че княз Владимир ще спаси света и ще ни избави от друговерците. 70% и повече предсказания са се сбъднали. Руската рулетка ще спечелят.... вие си знаете:-)

91

Ха- ха- ха

преди 8 години

До обективенРуската обективност пукната копейка не струва руска слугиньо.