204

мхм

преди 8 години

По-скоро въпроса е защо се налагат насилствено ваксините? Нека всеки който иска да ваксинира децата си, а който е решил да поеме "риска" и да не ги ваксинира да има това право. Не разбирам защо не ваксинирано дете няма право на градина.. нали другите са ваксинирани?! В случая с тази новина - държавата лобира фармацията и то чрез репресия! Дали и как вредят ваксините е друга тема според мен, нека има статистики как боледуват ваксинирани и не ваксинирани деца..

203

До 236

преди 8 години

Пишеш, че:"Ти не можеш сама да диагностицираш сина си с аутизъм!"Щеше да си смешна, ако не беше тъжно.Имам приятел с аутист в семейството и видях какво е. След това на тази база "диагостицирах" аутизма в три други случая при деца на около двегодишна възраст, като и трите случая се оказаха после относително леки. Аз разбира се не съм лекар и се занимавам с съвсем други неща. Тук има и нещо друго много важно - случаите с аутизъм станаха прекалено много и всяка година нарастват.

202

дО 235

преди 8 години

Това което пишете е смешно. количеството на деца които се раждат с поведенчески проблеми (наричани аутизъм) са се увеличили хиляди пъти в сравнение с пред 20-30 години. Директорката на детската градина която посещава дъщеря ми заяви че ако нещата продължават така след 10-20 години може да се стане до всяко 3 дете да е аутист особено момчетата. Жената е с над 30 години стаж и каза че нкога през нежният живот не е виждала толкова болни деца

201

Анонимен

преди 8 години

Абе какво е това само им спират помощите. Като им чета коментарите тука трябва да им взимат и децата. Те не са способни да отглеждат семейства. С този им разум аз и куче не бих им поверил а да не говорим за деца.

200

Анонимен

преди 8 години

240 - "Отключването" е свързано с възрастта и хормоните.Ваксините нямат нищо общо в случая.Човек, общувал съм с аутисти, познавам ги. ЗНам какво говоря.

199

дО 224

преди 8 години

Абсолютно съм съгласен с вас. Антибиотиците и ваксините са достижения спасили много хора. За съжаление СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА НЕ БОРБА ЗА ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА БОЛЕСТИТЕ А ПРЕВРЪЩАНЕ НА ХОРАТА В ДОИЛНА КАСИЧКА ЗА ПАРИ. ТОВА ВОДИ ДО СТРЕМЕЖ ЗА НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПРОДАЖБИТЕ ТОЕСТ ВКАРВАНЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ВАКСИНАЦИИ. нЕ ИСКАМ ДА ВКАРВАМ И СТРЕМЕЖА ЗА СНИЖАВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ КОЕТО ВОДИ ДО ИЗПОЛЗВАНЕ НА КАКВИ ЛИ НЕ ГАДОСТИ.

198

От 218 до 223

преди 8 години

Да, според учените аутизма е по-скоро вродено заболяване. Но основните признаци на атистите са поведенчески и следователно няма как да бъдат забелязани при малки бебета, а се проявят при малко по-големи деца. А отговора на въпроса ти е, че тези признаци така или иначе се проявят между две ваксинации. и аз имам въпрос - колко резки са тези промени? Признаците след час, ден, седмица, месец ли се проявят? АМи ако аутизма е в следствие стреса от ваксинацията, а не от ваксината? Въпроси колкото искаш

197

Анонимен

преди 8 години

236 - Не, аутизмът не е "психическо разстройство", просто на тези хора нервната им система е устроена по-различна.Все едно си представи компютър, на който кабелите са свързани по друг начин.

196

До 234

преди 8 години

Ти виждал ли си деца преди и след терапия за очистване на организма от тежки метали? Май не си, щом твърдиш неща, които не знаеш. Има много рязка промяна.

195

Пешо

преди 8 години

До 234 - Да, точно така, и аз смятам, че има нещо по рождение, но което определено събитие може да го отключи. Да не говорим че самият аутизъм не е състояние ON/OFF - всеки от нас има "аутистични заложби", ако можем така да го наречем, при един се проявяват повече, при друг са незабележими.

194

Анонимен

преди 8 години

237 - Значи предпочиташ детето ти да се разболее?Тогава вече ще бъде ли "нужно" да го ваксинираш или направо ще пристъпим към погребението?

193

Анонимен

преди 8 години

233 - Според кого? Статистиката подкрешя ли твърденията Ви?

192

Анонимен

преди 8 години

Ползи от ваксините има, но има и прекалено много вреди, защото сега ни карат да си ваксинираме децата за болести, за които не е нужно. Това е лошото на съвременните ваксинации - ваксинират се децата наведнъж за куп болести, а не след дълго се ваксинират пак и пак и пак. Списъкът на болестите трябва да се съкрати, а интервала между имунизациите да е достатъчен за възстановяването на организма на детето от отровите от предишната имунизация. Надявам се знаете, че ваксините са си отрови.

191

Пешо

преди 8 години

Майките антиваксърки пропускат още един факт. Аутисти винаги е имало. Просто състоянието аутизъм отскоро се диагностицира и нарича така. Просто преди това тези хора са ги наричали странни, селския ***, и т.н. *** от "Под игото" какъв е бил? Сигурно от ваксина е станал такъв...

190

Анонимен

преди 8 години

228 - Пешо, аутизмът НЕ МОЖЕ да се "отключва", той е вродено състояние. Или се раждаш такъв или не.Няма доказателства, че тежките метали имат нещо общо с аутизма.

189

АМАН

преди 8 години

Добре де като човек с две деца. Съвремените ваксинирани деца боледуват пъти повече от техните родители (аз и жена ми). Де ЗАЩО Нали науката ни избавя от болестите. Количеството лекарства и пари които се дават за болести са дестеки пъти повече от това което са давали родителите ми и резултатът какъв е ? ПО БОЛНИ ДЕЦА

188

Анонимен

преди 8 години

229 - Значи е било кекаво дете. Ваксината няма вина в случая.

187

Анонимен

преди 8 години

227 - Той не е "станал" аутист, бил е такъв още с рождението си, просто не сте го съзнавали.Знам, че ви се иска да имате обяснение и виновник за това, което се е случило със сина ви, но не оставайте слепи за фактите!

186

Анонимен

преди 8 години

Много промити мозъци, много нещо ...Няма само ползи от ваксините, винаги има и вреди.Никой учен не го отрича.Само тук някакви "корифеи" го твърдят.

185

Пешо

преди 8 години

Аз лично допускам, че може да има връзка между ваксинацията и отключването на аутизма, но само косвена. Примерно, ваксините унищожават чревната флора, стените на стомаха и червата започват да пропускат повече тежки метали, и това отключва онова състояние на мозъка, което наричаме аутизъм. Но това определено не ме спира да ваксинирам децата си - да, знам че има някакъв риск, но този от полиомиелит, морбили и някоя друга подобна болест ми се вижда по-страшен от риска от аутизъм.