94

Анонимен

преди 8 години

Народопсихологиятасе промени за последните 25година.Затова да не се учудваме какви хора идват на власт и с какво настървение, започват да мамят и крадат. Щото няма честни хора да работят за държавата за едната заплата.А пък като си помислиш как можеш да останеш в историята с добрите дела...

93

Бо

преди 8 години

Голям страх ги тресе всички, че лапаницата може да секне.

92

xxx

преди 8 години

До Честен човекхаха, "отрудения и лъган народ", по-мързелив и по-лъжлив народ от нас едва ли има

91

Анонимен

преди 8 години

Какво да кажем за кабинета Борисов след като най големият му успех във външната политика е освобождаването на наркотрафиканта Боевски от бразилски затвор.

90

Анонимен

преди 8 години

Гади ми се от някои коментари по-долу.Уж искат да порицаят тиквения едеот, но пък се обръщат с "г-н борисов".така де, голямо шубе ги тресе, че може да пострадат.Мишоциииииииииииииии!заради такива сме на този хал и това нудоразумение ни тормози!

89

Анонимен

преди 8 години

Даже Цецо "умното" разбра че срещу 700 хиляди ппдписа е по-добре да замълчи, само Боце и бялата Златка неразбраха)))

88

Анонимен

преди 8 години

Когато сваляш експерт като Орешарски , който остави 9 милиарда излишък - няма хаосКогато затваряш хора в Арена-Армеец и подправяш протоколи -няма хаосКогато източваш 1,5 милиарда от здравната каса -няма хаос Когато си гласуваш заем от 16 милиарда - няма хаос Когато издръжката за един бежанец е по голяма от средната заплата на българина -няма хаосКогато уличават различни хора от герб в корупция -няма хаос След като всичко е наред , защо ви е страх от народа ?

87

Гунчо

преди 8 години

Бат Бойко е с две класи над останалите. Какво ще правим след 15-20 години като се оттегли от политиката? Дано се появи друг с неговите качества!

86

Анонимен

преди 8 години

Борисов за заемите говори! Остави на нас да решим дали да се гмурнем в хаоса на директната демокрация, лъжливецо! Защо ги взе тези пари? Ни атомна централа строиш, ни мост над Дунав, нищо ,нищооооо. Къде са парите Борисов и защо ги взе?????

85

Честен човек

преди 8 години

Сербезлията, скоро ще е без охрана.А тогава да тръгне из България, ей така, сам саменичък. Та очи в очи да разбере колко го обича ОТРУДЕНИЯ и ЛЪГАН народ.Ей тъй, без охрана.

84

съединение и сила

преди 8 години

Борисов откровенно ни плаши! Да страховит хаос ще е , за Борисов и за олигархичните тирани на майка България. За тях е настанал момент на живот и смърт. Хора, мили хора, веднъж погледнете на себе си със самочувствие, надигнете глава и гласувайте като граждани. не като ЕГН-та, длъжни да плащат данъци и да понасят своеволията на партийните мошенници и регионални дерибеи. Слави не ми е любимец, но му благодаря сърдечно за дадената ни възможност. Другото зависи от нас.

83

Анонимен

преди 8 години

Кликата на бг политиците е по-жалка и от най-корумпираните латиноамерикански държави.Б.Б с нищо не се различава от един Нориега например.Както казват янките *** син ама наш *** син.

82

Анонимен

преди 8 години

Напра'о се чудя как сме изкарали 1300 години без тъпия СИК-аджия..

81

Анонимен

преди 8 години

Като стана въпрос за Слави Трифонов мога да ви кажа: Сипвам си сега една кайсиева с овчарска салата, пускам си концерта му от Стадион Васил Левски на 25 септември , слагам си слушалките и се потапям....А интрото е зловещо! Много чужденци казват, че това интро на концерта е едно от най-великите в историята на концертите по света.Наздраве за Слави, наздраве и за вас братя и сестри българи!А Слави каза впрочем че няма намерение да ви оправя в едно интервю.Така че оставете човека намира.

80

Анонимен

преди 8 години

МУТРАТА ПЛАШИ ПАК С ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА АКО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ!!!НЯМА ПО-*** И ПРОДАЖЕН БЕЗМОРАЛЕН ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДАЛИСОВ ТОВА Е ДОКАЗАНО!!!!!!ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ И МУСТАКАТИЯ БАНКЕР ПАЛИРАХА КТБ ТОВА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО РАЗБРАХА!!!АКО НАРОДА НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА *** НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ДОКАЗАНА МУТРА ФИНАНСОВ УБИЕЦ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА И ДЪРЖАВАТА ВЗЕЛ 4 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ ВЪНШНИ ПРИ ПРЕДИШНИЯ СИ МАНДАТ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ КОЙТО ПРОФУКА ДО МИНУС!!!!

79

Анонимен

преди 8 години

Страх ги е, да им не разтурим рахатлъка, представяте ли си, ако полицейския шеф на Банкя е бил независим от политиците през. 90-те, и отговарял само пред закона и избирателите, представяте ли си къде е щял да се отзове Боце

78

Анонимен

преди 8 години

Б.Б е на бунището, само трябва да го хванем преди да избяга,щото презокеанските му шефове няма да ни го върнат за да се изправи пред съда.Тези престъпници колкото и да ги осъдиш все ще е малко.

77

Анонимен

преди 8 години

500 000 подписа - извинявам се.

76

Анонимен

преди 8 години

Добре Слави ще предизвика хаос. А сега какво е - контролирано крадене? А къде изчезнаха над 500 подписа за АЕЦ? Защо бяха затворени два реактора без причина? Всеки е контра докато вземе властта и после почва едно лапане. Прочети "Приказка за сто и един", понеже си фен на книжки за деца. Там пише "Лапай Гуджо мръвки".

75

Анонимен

преди 8 години

до 101Е, изтърка се Дългия, да! Затова миналата година направи най-великият концерт състоял се на територията на Република България.