29

ОЛЕ

преди 8 години

ИЗБОРНИ ПРАВА ИМАТ ВСИЧКИ...НО СТАВА ВЪПРОС ЗА ГЛАСУВАНЕ РОСКО БОСКО ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА ОТ ГЛАСУВАНЕ И ИЗБОРИ? ...МЕН МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАСУВАМ, А ТИЯ В ЧУЖБИНА КАКВИТО И ДА СА НЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ.......И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ,НО ИЗБОРА КОЙТО Е И МОЕ ПРАВО ЩЕ Е ПРАЗЕН ПЛИК.

28

Анонимен

преди 8 години

До българинаАма у Лондон джамиите не пеят защото има закон. А в България закона е само на хартия. Ще поживеем, ще видим.

27

истинско вето

преди 8 години

До40Много от тези избиратели за които говориш са също по Европа! На един кантар са! И на едните и другите децата няма да говорят български! И едните и другите не допринасят нищо за Бг! Нещо повече знам доста имигранти наши дето ненавиждат Бг, макар и да произлизат от нея!

26

Анонимен

преди 8 години

И хъшовете не са били в България но имат своя принос в революционните години. В Турция има много по-малко хора които ще могат да гласуват в сравнение с останалите по света.

25

Анонимен

преди 8 години

А бе след вчерашното признание на Божо Димитров, че ЦИК и компютрите решават кой да влезе в парламента и кой не, вече ми е все едно кой, къде и как ще гласува... Вето, мето, пето... каквото ще да е, България вече не е държава!

24

Анонимен

преди 8 години

До 37Някои са други не са. Всяко стадо си има ***. Но проблема си е основно в България. Избори с кебапчета и кюфтета за този който черпи. Това е най-***. То си е от България за съжаление.

23

българина

преди 8 години

Предателите избягали от България им пожелавам светло или по скоро черно ислямско бъдеще, но да не ни се месят вБългария. След победата на Хан днес Европа й предстоят светли ислямски дни' но без нас!

22

Анонимен

преди 8 години

До истинско ветоА какво ще кажеш за българските гласоподаватели стмулирани от дарените кебабчета и пиене на корем. И те ли са от тези българи живеещи извън България? Проблема е вътре, не отвън.

21

681

преди 8 години

Загрижен е Роско. Всеки глас от чужбина носи партийна субсиция. Не е за изпускане. Е, следващите 4 години ще я плащаме останалите все още тук (неелитът) . Не съм чул от чужбината да се изпращат инвеститорски пари за партийните субсидии.

20

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

След Стамболов е Плевнелиев... - по-малко политик, повече ДЪРЖАВНИК...

19

до 21

преди 8 години

А не,не! Не го приемам това, че тези дето са духнали по чужбина са по българи! Не ги съдя всеки си има причини и си преценя!Всеки е прав за себе си! Но като ще късат с Бг да е докрай!Тези дето сме избрали Бг не сме 2-ро качество хора! Неможе да живееш и работиш другаде пък да се сещаш за Бг само по избори! Нестава!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Президентът cложи Изборния кодекс в BMW-то на Президентo

17

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Жужето дали ще покани Роската на парада...

16

чичо Гошо

преди 8 години

Не се стърпя и веднага след празника-вето!Г-н президент Вие турчин ли сте или българин?Няма да сте вечен.Утре като се срещнете на улицата с ваши познати ще може ли да ги гледате в очите?В моите очи Вие сте предател на българското самосъзнание.

15

българина

преди 8 години

Някой очаквал ли е нещо друго от предател туркофил? Да му умрът..... Той знае какво!

14

истинско вето

преди 8 години

Интервюто на Слави с т.нар българка от Ню Йорк беше нелепо! Той дългия така и не я пита защо иска толкова много да гласува като не е стъпвала в Бг 15-16 год. И след като цялото и семейство е там!Защо!? Защото и харесвало и щото и ограничавали правата! Да обаче права без задължения НЯМА НИКЪДЕ! И политици по харесване ли ще ни избира като в АМЕРИКАНСКО ШОУ! Хубаво е като ги избираш после да живееш под мъдрото им управление... Иначе така по презокеанско харесване-10х но НЕ! Вето на ВОТА ВИ ДРАГИ!

13

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Росен Плевналиев пише история... - истински ДЪРЖАВНИК...

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Ако хората в България наистина биха могли сами да си определят бъдещето съм съгласен с теб. Но уви не е така. Повечето Българи живеещи навън са по отявлени родолюбци от тези в България. Българите - управници ни докараха до тук, същите тези които са в България.

11

Бойко

преди 8 години

Защо ли налагат това лице всеки ден? Вероятно защото от нищо правене е забравен от българите, това е съдбата на ненужните хора.

10

Nomalno

преди 8 години

Kakvo da napravi, da postypi nechestno sprqmo turcite li? Ako tozi kodeks mine balgaria stava na tri parcheta- balgarska,romska,turska chast-oficialno