30

анонимем

преди 8 години

***,коментара е как неговорещите български език, български турци в търция,разбират политиката,обстановката,икономиката,и др. в българия а искат да гласуват.има репортажи/понационалната телевизия на bg./от предишни избори.КАК ДА ГИ РАЗБЕРЕ БЪЛГАРИНА..

29

НЕ

преди 8 години

Как някакъв с двойно гражданство ще ми определя съдбата и живота от чужбина,аз живея тук и се мъча,видяхме толкова години гласуваха и до къде я докарах ме!

28

да

преди 8 години

при етническо прочистване единственото място където щяха да се заселят е на небето при Аллах..тия турски номера да го играете жертви се изтъркаха

27

Анонимен

преди 8 години

Алоооооо не убиждайте най честните и най трудолюбиви хора на БЪЛГАРИЯЯЯЯ.....турците бяха брутално изгонени по времето на етническото прочистване на страната през 1989 год ......НЕ на ОМРАЗАТА и РАСИЗМА

26

777

преди 8 години

Тая петиция е писана от Турските власти,не може хора който не живеят в страната да решават нейната съдба,върнете се и тогава ще гласувате.

25

тя

преди 8 години

Гласувалите от чужбина е провокация спрямо българската държава! Гласуване само в България!

24

Анонимен

преди 8 години

Ако спрямо турците е имало възродителен процес,процесът спрямо българите е бил заколителен.

23

да

преди 8 години

тия турски номера някъде другаде - разбира се, че ще са несъгласни.. така няма да могат да гласуват по 3-4 пъти всеки.. а и още нещо.. в Турция не живеят българи, а изселили се доброволно от България турци

22

турчаляя

преди 8 години

аз съм против гласуването в чужбина.не съм в БЪЛГАРИЯ от 7 години.ние нямаме право да даваме глас.СПРЕТЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ.направете закон,който няма завършено средно образование или не е в родината повече от 6 месеца ДА НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА. ТОВА Е.....НЕКА ДА СЕ ПОДКРЕПИ ТОВА МОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ИМИГРАНТИТЕ МИСЛЕЩИ.

21

от ЮАР

преди 8 години

Прави са хората. *** милиционери, начело с Валери Симеонов са срам за българския Парламент. *** закони на ниво селска седянка. Откъде накъде една шепа кре.те.ни ще решават дали да гласуваме в чужбина. Ние сме 2 милиона по света и сме в емиграция именно заради *** милиционери, които управляват България от 26 години насам. Управляващите направиха България да бъде Троянския Кон на московските каскети - срам, позор и главна причина за мизерията. Сега се гъбаркат с изборни права!

20

това е

преди 8 години

Не е имало никакъв възродителен процес,всичко е Турска пропаганда и ако толкова искате да гласувате ела те в България!

19

Анонимен

преди 8 години

И аз искам да гласувам в Турция,нищо че не живея там.Искам да гласувам навсякъде по света.

18

помак

преди 8 години

Тези хора са в правото си да гласуват!Трябва да има промяна в изборния закон.

17

Възродителен кибик

преди 8 години

Иначе, днешните демократи в София, кво знаят, нищо не знаят, *** безродни! Е, както ви казва един българин в коментарите: 'Гласувайте за Ердоган, все едно гласувате за Баце";)))) Ама не за Местан;))) И кът падна бай Тошо, оти не са върнахте? Оти бе? Значи Туркия е ваша Анаватан (Родина-Майка). като е тъй, си гласувайте в Турция.

16

Възродителен кибик

преди 8 години

Кой ви е гонил бе? Ми вие сами си отидохте. Правихте саботаж на производството, залагaхте бомби по гарите и влаковете, вдигнахте се на въоръжено въстание през 1984 г., в село Бенковски, че кой ви е крив? Ъ? Неслучайно въ наричахме тогава "***". Аз живеех в тоя район, нъл въ виждах, никой не въ гонеше, сами си тръгвахте, колони от соц. автомобили с багажници отгоре и ремаркета отзад, пълни с покъщина. Наште граничари въ охраняваха;))) казваха ви "На добър път!" - Bon voyage! Е, граничарските кучета въ подлайваха на изпроводяк, *** те подлайваха и нас. Иначе, днешните демократи в София, кво з

15

факт

преди 8 години

Да гласуват - ама в Турция! Те сами са избрали да живеят там!

14

тя

преди 8 години

Има ли в България бълг. турци , които гласуват от България при избори в Турция?!

13

Анонимен

преди 8 години

Вън от земите ни вън искате да гласувате пращайте данъци и тогава хленчете не ви искаме тук нежелани сте

12

тя

преди 8 години

Какво общо имат с България ,та са толкова напористи?

11

Суека

преди 8 години

Тези са овце и козируват на ДПС и други вредни за България формирования откъде накъде ще имат право на избор като не са БГ и не плащат данъци и не наливат пари в икономиката на страната !?