105

Анонимен

преди 8 години

До ужас Имаш доста извратена представа за "защита на правдата и православието". Как се нарича държава, която не зачита договори, напада чужда държава и откъсва части от нея? Джуджето си е най-обикновена проба фашист, но ти защо го величаеш? Нека руснаците му сърбат попарата, те го избират, те ще го съдят! И самото понятие "православен кагебист" е също извратено!

104

Анонимен

преди 8 години

Нека си го избират, не мъ бърка

103

Анонимен

преди 8 години

Путин възроди СССР не Русия другарю има разлика само че съдбата на СССР не беше добра така че горко им на руснаците

102

Анонимен

преди 8 години

Управител, не президент. То е фирма за износ на горива,метали и путин -ки.

101

Анонимен

преди 8 години

До ужаское и е възроденото на русия бе алкаш ?че всеки няга от там ли ?

100

123

преди 8 години

До Анонимен 115Бъркаш нещо *** САЩ с Русия....

99

ужас

преди 8 години

Ей няма да се примирят че Путин възроди Русия,направи я силна,изгони чуждите крадливи фирми,не се клани на никой,работи за родината си,защитава правдата и православието!ще се пръснат от злоба.....

98

Анонимен

преди 8 години

Ама да гласуват още утре защо да чакат до 2018 г смешна история. Абе направо да си го изберат доживотно та какво ще правят избори после един мавзолей пред Кремъл да му построят и готово

97

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusТе русоблизците не мислят за България, те гледат на русия касичката да се пълни :)

96

vlady

преди 8 години

Путин е посредствен президент без необходимата алкохолна подготовка и без сериозни постижения с чашката за разлика от великия Елцин и неговите украински ученици и последователи Юшченко и Порошенко. Русия се нуждае от достоен наследник на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката.

95

Odysseus

преди 8 години

109 Със Щатите и България има положително салдо както и ЕС . Точно обратното е с Русия с която ние имаме 10 ПЪТИ по малко износ в сравнение с вноса , тоест те печелят от нас 10 ПЪТИ повече отколкото ние от тях , за ЕС също салдото е отрицателно нов проценти , не в пъти. Това е заради енергийната зависимост , което си е чисто наш проблем още от времето на комунизма , тогава е имало примерно по евтин алжирски, либийски петрол . но не купували сме само братски независимо, че е по скъп.

94

Анонимен

преди 8 години

пишете я русия бегала.докато тоя е президент никой няма да има работа с тях.

93

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е дистанционно управление на държавата от олигарсите чрез избран от тях президент (министър председател) марионетка (аватар). Избирането на нужния човек става с масова пропаганда от средствата за масова информация собственост същите олигарси.Тоталитаризма е управление на избран от народа вожд който подчинява олигарсите и те всячески се стремят да го свалят използвайки помощта на братята си олигарси от демократичните държави.

92

от Сащ

преди 8 години

До OdysseusПак е нещо, и не само в нашенски магазини ги има. Има ги и по сръбски и албански. Обаче ако отпаднат забраните ще има повече неща. А и износа е добре за БГ.

91

Odysseus

преди 8 години

104 Има няколко магазина на нашенци , това износ ли го наричаш

90

Odysseus

преди 8 години

104 Има няколко магазина на нашенци , това износ ли го наричаш

89

Odysseus

преди 8 години

100 И нарастват със страшна сила, защото тяхната раждаемост поддържа прираста им. Рускинята ражда какво европейката сиреч малко.

88

пт Сащ

преди 8 години

До OdysseusЕ пич , има и сирене и кашкавал. Купувам редовно. Виж меса няма, има забрана.Ако почнат да внасят бг луканки и кренвирши ще купувам и от тях.

87

Анонимен

преди 8 години

Безвизовият режим не променя нищо в момента. Путин непрекъснато търси провокации с Турция и иска да я дискредитира пред ЕС за да предотврати бъдещото и приемане в съюза. Турция ако влезе в ЕС , а това все някога ще стане както вървят нещата, вратата на Русия към Европа ще се хлопне за винаги. Това му е проблемът на Путин, затова и САЩ подкрепят Турция.

86

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали сте забелязали но няма никаква връзка между това колко демократично е управлението в една страна и колко богата е тя. Даже напротив. Конституцията и законите в България са много по-демократични от тея в САЩ но ние най-много духаме тапетите в ЕС. За да е богата една държава тя трябва да краде по един или друг начин от труда на хората в другите държави -демократично или не. Сега това се прави с невидимо икономическо заробване и заемане на пазари. Борбата сега е за Украинския пазар