47

Анонимен

преди 8 години

Проблема ни е обратната ориентация на Управляващите ! Защото ако имаха топки тези Бхк-та , бурки и т.н. няма да ги има !

46

Анонимен

преди 8 години

Ха ха.Кой е шефа на бхк?Комунист и точно тия са измислили македонския език и подкрепяха мгославската пропаганда срещу България и продължават да си гледат собствените отрочета от цветните."Гледам и не вярвам на ушите си"Т.ъ.п.и. хора от българия събудете.Няма герб,бсп,атака,дпс,сдс,ндсв,тост всичко това е разклонение на БКП и подкрепяно от ДС.

45

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа е за пари. Не си мислете, че тези цепеняци защитават някакви права и свободи. Целта е да гушнат няколко милиона и да ги харчат по екзотични дестинаиции, като забележете - без да са си мръднали пръста и без да са свършили грам работа. Към това се стремят все повече хора - печалба без труд. Разчита се на тежката бюрократична машина.

44

Анонимен

преди 8 години

Определено хомосексуалната ориентация не трябва да се демонстрира! Мога да общувам, работя и да съм приятел с обратен, но да ми навира в очите ориентацията си е отблъскващо! Особено по начина, по който го правят!

43

Докога?

преди 8 години

Докога тоя "комитет" ще се казва български? Ами че те постоянно съдят България! Какво му е българското?И някога защитавали ли са НОРМАЛЕН български гражданин?!

42

Суека

преди 8 години

Ако БХК започнат да защитават убитите , изнасилените , малтретираните пенсионери по села и паланки от "бразилци" тогава и само тогава бих им позволил да останат в Република България иначе шут отзад и към САЩ !!! Това е анти-българска организация продала ценностите си за пари !

41

Плевнелиев зове

преди 8 години

Евроценности , търпимост , толерантност !

40

Анонимен

преди 8 години

Трябва и науката да се толератизира? Защо физиците говорят само за атоми съставени от положителни и отрицателни заряди. Във физическите институти квантовите физици евроатлантици да помислят да създадат наука за атоми съставени само от положителни или само от отрицателни частици! Щом се обичат няма значение дали са положителни и отрицателни, дори и и при животните е нормално еднополовите да се сношават.

39

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам ли право да съдя БХК, че дискриминира правата ми като хетеросексуален човек?

38

Анонимен

преди 8 години

Ще пробутват на преден план бурката - забраната на бурката е с разрашение от Брюксел, даже Кунева се обяви за, и така ще прокарат паралелно хомосексиалните бракове и осиновяване на деца от хомосексуалистите. Това ще стане до година две в България ще се прокарат тези закони. БХК няма да закача бурката, и без това мюсюлманите не носят бурки, сега ще има шумна капмания за забрана на бурките по всички градове и БХК ще си траят.

37

Анонимен

преди 8 години

КАКВО ЛИ БИ БИЛО, АКО В ОТГОВОР НА СОФИЯ ПРАЙД ИЗЛЯЗАТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ? ДА, ТЕ МОЖЕ ДА СА МНОЗИНСТВО И НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАЩИТА СПОРЕД НОРМИТЕ НА БХК! ОБАЧЕ ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ДЕЦА И НЕ СЕ КЪЛЧАТ ПО УЛИЦИТЕ В ИЗВРАТЕНЯШКИ ПОЗИ И ПРИЧЕСКИ! И ТЕХНИТЕ ДЕЦА, А НЕ ТЕЗИ НА ХОМОСКЕСУАЛНИТЕ В ТОЗИ ПАРАД СЕ ОЧАКВА ЕДИН ДЕН ДА СЪЗДАВАТ БВП В ТАЗИ ДЪРЖАВА! ОСВЕН АКО.... НЕ ПРЕДПОЧИТАТ ТЕРМИНАЛ 2! ЕДИН ДЕН ПО ТАЗИ ЗЕМЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО РОМИ, КОИТО ЩЕ ХВАНАТ ПЪТЯ ЗА СЛЕДВАЩОТО ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ!!!

36

Анонимен

преди 8 години

едно време имаше Командо, Рамбо, Чък Норис, сега имаме трансексуален португалец - женска злоба, мъжка сила и БХК зад гърба. Няма нещо на света, което да му се противопостави.

35

Анонимен

преди 8 години

ЦЕЛТА НА ТОЗИ КОМИТЕТ Е ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА - ПОЛИТИЧЕСКИ, ГРАЖДАНСКИ, СОЦИАЛНИ И НА МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ГРУПИ, ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ...ТАКА ТЕЗИ ХОРА СЕ АФИШИРАТ! МЕЖДУНАРОДНАТА ХЕЛЗИНКСКА ФЕДЕРАЦИЯ Е МИНАЛО, ЗАКРИТА! ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ХИОРЕАТА ОТ БХК ОЧЕВИДНО НЯМАТ ДРУГА РАБОТА И С ЕПРИЕМАТ МНОГО НАСЕРИОЗНо! ДА, ПОХВАЛНО Е ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА! А БЪЛГАРИТЕ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ, РАБОТЕЩИ, ПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ И ОЦЕЛЯВАЩИ - ТЕ КЪМ КОЯ ГРУПА СА? МОЛЯ БХК ДА ОТГОВОРИ!!!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Тези мафиоти от БХК не разбират ли , че когато осъдят държавата , парите ще излезнат от моя и вашия джоб!!!!!! wtfk!""""

33

мъж

преди 8 години

Обикновенно хомофобите са скрити хомосексуалисти, които се дразнят на братята си по наклонности, че открито показват природата си.Мен лично гейовете не ме дразнят, защото нямам отношение към тях. Дори като се замисля, чисто математически, колкото повече мъже са хомо, толкова по-голям шанс имат хетеросексуалните да се пласират сред жените.

32

Национал

преди 8 години

БХК!? Нито е български, нито е хелзински, т.е. нито е жена ,нито мъж...

31

Анонимен

преди 8 години

аБХК-антибългарски хелзински коминтерн

30

До БХК

преди 8 години

Къде е БХК, когато не можеш да свалиш оковите от топлофикация? Когато ромите убиват възрастни хора по селата, ограбват селскостопанската продукция? Когато съдияизпълнители увеличават 1000 % неплатени дългвое? Защо не е цензурирано гейовете да излязат по улицата и да си покажат най-гнусната страна от тяхното жално съществуване, а в същото време ме цензурират да ги наричам п.е. ...с.т.и. БХК - народът ще ви съди, безмилостно!

29

Анонимен

преди 8 години

баси тъпия сайт даже и българските думи за определено етнос го цензурират все пак се говори български

28

Българан

преди 8 години

Заглавието е сбъркано, правилното е: Заплашват държавата ни, а гейовете мълчат!