115

Анонимен

преди 8 години

До АнонДай нещо по-смислено. Накъркан ли си вече? То бива простототии ама твоето е извън пътя.

114

Хм...

преди 8 години

НАТО не иска военна конфронтация с Русия---------Да се чете/разбира : САЩ иска военна конфронтация с Русия! На НАТО и най вече някои среди във САЩ военнен конфликт е жизнено необходим по много причини! Русия желае/иска мир, но .... за мир, разбирателство, хармония във взаимоотношенията е необходимо и двете страни да са съгласни! пп. чини ми се, че Обама не стана изкупителна жертва като тъмнокож и надхитри военнолюбците в САЩ, а бе назначен с тази цел! Да видим следващият президент на САЩ!?

113

Анон

преди 8 години

До Анонимен 144Интересно как завладяни половинки могат да помагат! САЩ от 1990 г. вървят по пътя на Наполеон и Хитлер със същата цел, да завладеят тази 1/7 от сушата притежаваща огромни природни богатства. За целта се опитват да я обградят с пръстен от натовски държави и след това ще започнат военните действия.

112

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 148Десетките хиляди американци издавени от немските подводници докато носят помощи на руснаците сигурно се обръщат в "гробовете". Ако знаеха какво е сега Путиландия за света НИКОГА не биха тръгнали.

111

Анонимен

преди 8 години

НАТО не иска военна конфронтация с Русия. Разбираемо е. Милиони граждани на Европа и света добре помнят, че преди 71 години, на 2 май 1945-та, доблестните войни на Червената армия превзеха Берлин.

110

тролгеносен

преди 8 години

Не го мислете за *** Путин. Прекрасно знае какво прави за да се задържи още малко на власт. Като всеки добър играч на покер знае кога да блъфира. Руския *** който пише небивалици тук е само прашинка от "играта". Хибридната война има още стотици аспекти. Прекрасно знае джуджето , че военно само САЩ го превъзхождат в пъти/даже и не споменавам останалите от НАТО/ . Ами влезте и вижте ":ввс росии" и" ввс сша"!! 90% от руските са МиГ-29 и Су-27 които са под нивото на Ф-15 който излиза от въоръжен

109

Анон

преди 8 години

До Анонимен 138Рашките ако щат и до ръка да изпукат. Важното е ти да изпукаш като стане ядрена война, за да не си мислиш че само отстрани ще гледаш.

108

Анонимен

преди 8 години

руснака много се звери на пропаганда ама като резнеш грацмуля на 5-6 броя и оставят кафява пътека след себе си

107

втория коплет

преди 8 години

До Анонимен 143 ДА распорим - джоба -руско значение- на Вова голям кеф

106

Анонимен

преди 8 години

До РОССИЯ 128 да на 3 март 2018 стават 100 години от Брест Литовск КАКВО СЛУЧИ ТАМ сам знаеш

105

Анонимен

преди 8 години

До РОССИЯ Дядовцитени не само тръгнаха ами я и убиха рускатати ***

104

Анонимен

преди 8 години

Под претекста, че се противопоставя на агресивна Русия, САЩ окупират Европа!

103

Анонимен

преди 8 години

До 11 1то акъл за ядрена война не ти трябва 2 рашките ще изпукат до крак при такава

102

гн Савов

преди 8 години

До Бойко рашките колко да са добри били сме се с тях не ни впечатлиха особено

101

Бойко

преди 8 години

НАТО е хаотична сбирщина, няма никакъв шанс срещу най-добрите в боя - руснаците.

100

Анонимен

преди 8 години

До истината абе и ядрената ще завърши с много стежки около 400 милиона -НО Поносими загуби за нато и с Пълна анихилация на всички руснаци по света ЗА ДРУГОТО си горе долу точен

99

jns

преди 8 години

До истинатарядко *** коментар....визирам втора точка

98

РОССИЯ

преди 8 години

До истината ЕВРОПА НА СТО ГОДИНИ ВЕДНЪЖ СЕ ОБИДИНЯВАТ ПРОТИВ РУСИЯ .ЗА ДА ПОЛУЧАТ ШАМАРИ ОТ РУСИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СТО ГОДИНИ.

97

РОССИЯ

преди 8 години

КАТО НЕ ИСКАТЕ КОНФРОНТАЦИЯ С РУСИЯ КАКВО ПРАВИТЕ И ЗАЩО ОБКРЪЖАВАТЕ РУСИЯ КАТО СИ ХВЪРЛИХТЕ ОЩЕ 4 ХИЛ.ВОИНИЦИ В ПРИБАЛТИКА.САЩ ПЛАШИ ЧЛЕНОВЕТЕ СИ ЗАДА ИМ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ СИ .ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ОБКРЪЖАВА ПРОДАВА И КАЗВА ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСР А КУКЛИТЕ СЛУШАТ И ИСПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА КУКЛОВОДА.РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА И ЕДИНАИ Е НАЙ СИЛНАТА ВОИСКА ИМА НАЙ ДОБРЕ Е ВЪОРЪЖЕНА.КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА.КАТО ГРАЖДАНИН .НА БГ НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНА ПРОТИВ РУСИЯ И ТАКИВА КАТО МЕН СА МНОГО

96

Анонимен

преди 8 години

До ВЕСТНИК ГАРДИАНИ тази опорна точка ще я четете много често. За.......изтребителя на спътници. Милите руснаци. Те спътници за сателитна телевизия не могат да правят още.........