12

Гражданин

преди 8 години

Ястребе, мери си приказките !

11

До спорещите долу

преди 8 години

Нито Германия, нито Великобритания! Най-великата страна в света е САЩ, защото хората там са свободни! Като са свободни, те работят с двойно повече сили и тройно по-ефективно! Вярват в себе си!

10

Анонимен

преди 8 години

И до ден-днешен всеки канцлер на Германия встъпвайки в длъжност подписва декларация, че победителите(Русия, Англия и САЩ) са прави и ще се съобразява с победителите!

9

Анонимен

преди 8 години

Имигрантите работят. По размножаването си.

8

Анонимен

преди 8 години

Тия пионки много бързо обърнаха палачинката,има емигранти има ги и тях.Само със пароли насаждащти омраза няма да стигнат до Бундестага.

7

Дон

преди 8 години

До До ДОЙЧЛАНД -ЮБЕР АЛИзгубила е войната за независимост с Щатите.

6

Куха лейка

преди 8 години

Мигрантите не могли да работат. Аре бе,.. Едни правят организацията друг носи тротила трети се гърми ... Другите правят деца за майка Германия. И поръчват пици, за да се движи икономиката. Е вярно че с пари от социалните помощи, ама работят.... И това е без да са интегрирани. После атомни бомби!!!!

5

До 1 и 4

преди 8 години

Кой е по-по-най?ПРЕДИ 2-3 ДНИ СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА на Германия ОТЧЕТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СУМАТА ОТ ПОМОЩИТЕ, КОИТО СЕ ИЗПЛАЩАТ НА БЕЖАНЦИ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ СУМАТА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ.В резултат на това Германия преди Великобритания ще ограничи социалната си ситема за работници от ЕС. Щом останеш безработен, получаваш помощи 4 седмици и ако не си намериш работа те спонсорират със сумата за обратен билат до скъпата ти Родина.

4

До ДОЙЧЛАНД -ЮБЕР АЛ

преди 8 години

Не е така! Великобритания е много по-велика страна. Великобритания не е губила нито една война! Няма друга такава държава на света. Всичките си войни ги е спечелила, вкл. студените. Освен това има прекрасна дипломация в целия свят, изключително тесни връзки с най-силните държави на света, силно влияние в бившите си колонии, т.е в половината свят. А напоследък има и бързо просперираща икономика.

3

НЕОБХОДИМ Е :

преди 8 години

"ЕВРОПЕЙСКИ КОНТРОЛ------ВЪРХУ МИГРАЦИЯТА"!!!!!!!!!!ЕВРОПА---ЩЕ ГО НАПРАВИ!!!!!ВСИЧКИ ИМАМЕ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Въобще цяла Европа, а не само Германия има нужда от "контролирана имиграция" от опитни и способни работници, подобно на канадския модел. Нещастиците бягащи от войни, могат да се охрняват и обгрижват на територии близки да родината им, за да не стига до проблема, че в Европа нахлуват неизвестно какви хора с неизвестно какви подбуди и с почти никаква способност за работа, в европейският смисъл на думата

1

ДОЙЧЛАНД -ЮБЕР АЛЛЕС

преди 8 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ДУХА НА ГЕРМАНИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД!ГЕРМАНИЯ --НАД ВСИЧКО!!!!!