182

Край

преди 8 години

До изнервен. Сегашната система по която се формира властта е тържество на олигархията. Богатковците които са в добри отношения с Борисов Доган и донякъде Гоце и Кунева си получават огромните обществени поръчки. ПРОМЯНАТА идва с начина по които се формира управлението и това става с промяната на вида на избирателната система. Не е панацея но ще бъде промяна и ще раздаде картите наново.

181

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Факта че режат Българите в чужбина да гласуват е пъло престъпление от политиците към Българите с цел да закопаят демократичния избор за измитане на комунисти и мутри от корумпираната система за разпределяне на парите на Българите !

180

Винету

преди 8 години

До 204. Ванга може и да познава, но не казва кога, нали? Щото аз не виждам в близките 5-6 години кой ще бутне Баце.

179

АК-47

преди 8 години

Само като видя подобна снимка, и се ужасявам къде живея и кои ни управляват.... Хораааа, нима всичко е загубено, все едно е паднала ядрена бомба?

178

Анонимен

преди 8 години

Скоро Битиви ще уволни Слави по заповед на ген. Тиква както стана с Волгин.

177

Край

преди 8 години

ИМА СМИСЪЛ. Като чета коментарите се убеждавам - ИМА СМИСЪЛ. Ще ида на референдума и камъни да падат. Като гледам колко не го искат партииците този референдум се убеждавам че пътя на промяната е това.

176

изнервен

преди 8 години

До 210 анонимник. Жална ни майка, щом неграмотници като теб, които пишат мажУритарна, ще ни убеждават да подкрепим референдума на мутрата Славчо. И като пишеш наш, колко хора имаш предвид, защото мнозинството няма да гласува за тези въпроси. Така че, може да си е ваш, но не и мой и на много други.

175

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 210Другарю!Каква Швейцария какви 5 лева?!Ти имаш както и мнозинството българя толкова общо с Швейцария и швейцарците колкото и папуасите с квантовата механика.спрете се и слезте на земята!!Матр'иал сте и Боко е вашият Пророк.

174

Анонимен

преди 8 години

Виктор Орбан-английска езикова гимназия,юрист, квалификация по политически науки.

173

Анонимен

преди 8 години

Ангела Меркел-образование физична химия?!?

172

Анонимен

преди 8 години

Референдумът не е на Слави, референдумът е наш, и евала на Слави , че си ползва рейтингът за полза роду. Не го гледам, обаче за референдумът ако ще и в 3 часа сутринта да го направят, ще гласувам. Въпросите са точно както е в Швейцария. дано да се случи. който има глава на раменете да подкрепи демокрацията и мажуритарна система

171

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 204Бойко и да падне вече е без значение.Всичко е СЪСИПАНО.Всички които са над 30 години направо да си копаят гроба.За другите има надежда ако тоя го СВАЛЯТ и последва съдбата на Чаушеско пред народното събрание. И то при положение че това се случи до 1-2 години. Иначе ще си остане на власт като Тато 30 години че и повече.Но като знам народа колко е *** то по-скоро и 10 годишните да лягат в гроба.Няма смисъл.

170

Анонимен

преди 8 години

Барак Обама-висше образование политология и международни отношения.

169

Анонимен

преди 8 години

До неанонимният със култовия ник нейм,,край",мажоритарни избори викаш,елате ни вижте,бира и кебапчетата,купен вот,работодатели-клиентелисти водят под строй работниците си,и яко чалга,като резултат изрусени левашки,мутри,футболисти ,и др. абе все,,елита"на България. Ха на бас,че,ще е така !

168

Анонимен

преди 8 години

Хората не искат партии , искат мажуритарен вот. Кой колкото струва, толкова гласа получава. Не сега регионални знайни престъпници и далавераджии, първи в списъците. А Бойко и върхушка, пак за партии и партийки говорят. Аз Слави не го гледам от 20 години, обаче въпросите за референдума са много точни и ще гласувам. Надявам се да не ми забранят, като временно неживеещ в страната. Интересно имам само едно гражданство, имоти, кола, плащам данъци , пък няма да мога да гласувам.......

167

Анонимен

преди 8 години

"Бойко ке падне - Ванга"

166

Анонимен

преди 8 години

До Край 99Плаши ги мажоритарният вот защото сега Баце, Лилавия и Доганя "назначават" депутутите и очакват от тях да са им "верни до гроб" а ако избора е мажоритарен тогава Ти ги назначаваш и те няма как да бъдат верни на Баце, Аце, Лилата, Архара и т.н.Капиш пайзано?

165

Анонимен

преди 8 години

Пак за Турция, защото ние я мразим.Тамошният министър-председател е завършил лицей със статут на немски такъв,има две висши със специалности-публична администрация и политология, професор и преподавател е в университет.Дори Ердоган, който много напомня на нашия герой в страстта си по футбола, е със специалност бизнес администрация.

164

Анонимен

преди 8 години

Баце колко е уверен с това "заповядай на избори" все едно той реди бюлетинити (като че ли пък не е истина).

163

Край

преди 8 години

До анонимния дето пита кой ще представлява 49те процента дето не са гласували за спечелилия кандидат. Теб сега те представлява някой дето при мажоритарни избори няма и домоуправител да го изберат. Владо Кузов, Баракова Лъчо Мозъка и пр. според теб кого представляват и кой ги е избирал. Вождиски партии /всичките са такива без БСП/ и пропорционална избирателна система е равно на пълна липса на демокрация. парламента става излишен. Каквото се разберат Борисов Доган и Кунева и това става.