24

Анонимен

преди 8 години

Как е в природата. Негодното загива. Тъжно е,че в момента в ролята на негодно сме ние, българите. Но, ако сме справедливи, можем ли да отречем очевидното: 1. Единствено в БГ, от бившите соц . държави, нямаше лустрация. 2. Единствено тук, се сраснаха така явно бивши комунисти, агенти, обикновени престъпници, наркотрафиканти и контрабандисти. 3. Само ние избрахме вече 10 г. мафиот за премиер....и при всичко това:---все някой друг е виновен?! изборявам..турци, ***, руснаци,американци, марсианци.

23

Стоян

преди 8 години

Да отпразнуваме 140 г. от Априлското въстание с ново Априлско въстание против най-вредното правителство в историятя на България. Да свалим приятеля на Ердоган и неговата крадлива клика . Да изритаме този шут, който прави само това, което ционистите в американското посолство му кажат, а не мисли за благото на народа.

22

OMG_Lucker

преди 8 години

Да, защото сме овце. Защото нищо не е наред тук. Защото търпим издевателства навсякъде и във всяка сфера. Здравеопазването ли е добре, образованието ли е добре, живота ли е добре? Заплащането ли? Едни задръствания в пренаселената София и не само, ядове и прочие. Важното е обаче мат'ряла да гледа турските и испански сериали, контрабандата, рушветите и обществените поръчки да вървят и "сичко е шес, шес".Все се плюнчим тука, че трябвало да се вдигнем и да ги изметем. Добре де, а кога тва?

21

Анонимен

преди 8 години

До т.нар. "***"Ако аз напиша нещо (дори и съвсем безобидно!) срещу турски или друг етнос, ме изтривате мигновено! А писанията под 35 (няма да напиша мнението си за него!) си стоят! Защо? Двоен аршин?Предполагам, че ще бъда изтрит веднага, но поне го прочетете!

20

иска им се

преди 8 години

Напук на всички ние ще живеем и пре45бъдем67. Амин.Отдавна се опитват да ни подчинят и ум457ор8ят , но не могат.Господ Исус Христос е с нами!

19

Анонимен

преди 8 години

Когато се отделиш от Бог, така ставаш - спираш да градиш и започваш само да рушиш.

18

a

преди 8 години

Бушонът Шиши - Миши сега ще бъде заменен с друг бушон, като Данчо ментата, например.Шиши - Мише е поредният бушон в схемите на кукловодите на дс/кгб Митьо Гестапото и Доган. Преди него бушони в тези схеми бяха Илия Павлов и Цветан Василев, например.А Боко сега спокойно ще може да си направи коалицията с Доган , както много искаше, защото вече 'лошият' Шиши - Миши го няма и така дс ще си управлява още 45 + 27 години ...Правешкият сатрап не лъжеше толкова по априлските пленуми, както прави сега неговият ученик и телохранител ...Боко вече е бита карта и усеща, че краят на ерата му наближа

17

Анонимен

преди 8 години

Нинан даже не сме ги изненадали. Те си го знаят, защото те го направиха.

16

Анонимен

преди 8 години

Иска ми се да дойдат танковете, ама то и това нямаме...

15

Анонимен

преди 8 години

А планът на онзи едноокия агент на ЦРУ, създал плана Ран ът, къде го забравихте?Вече им берем плодовете на американските терористи.

14

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, господа демократи, всичко върви по един план, утвърден преди 20-на години. Не се стряскайте, това се нарича "планово регулиране на раждаемостта и населението" по краварски. А на ЦРУ едва ли му пука от този факт та да се стряскат и със сигурност няма да се втурнат да спасяват населението на България, след като този регулативен план не е минал без тяхна намеса...

13

едно мнение

преди 8 години

Без турците и американците ще се справим с трудностите.Ще се оправим без предатели.Предатели се управляват с диктатура,не с демокрация.Отворете Белене и Скравена и те ще се кротнат.

12

(-_-)

преди 8 години

Що не кажат тия нещо за причините вместо да констатират очевидното? Или те нямат нищо общо с тия процеси? Може би преди време Югославия сама се унищожи? Анатема лешояди!

11

Аз

преди 8 години

Всеки който се радва на такива факти, трябва да бъде обявен за предател и съден. Който е виновен-още повече.

10

Стоян

преди 8 години

БТВ и НОВА са виновни, защото ежедневно облъчват и манипулират бедния български народ.

9

Анонимен

преди 8 години

Posledniqt da zagasi lampite.

8

Анонимен

преди 8 години

Прецедентът да свиква спешно Консултативния съвет за национална сигурност по този въпрос, а не да хленчи за енергийната ефективност и киберсигурността!

7

se

преди 8 години

Не ни трябва анализа на ЦРУ защото ние това го знаем .Е и какво от това ,че намаляваме като народ и население.Та нали заради глобални интереси се сринаха десетки държави.Популизама от такива анализи е 100 процента.Може да се възродим като народ само ако вкараме в затворите всички политици и семействата им участвали в управлението на страната като във висшето така и на местно ниво от89 до 2016 година и национализираме заграбените богатства на страната чрез приватизация и концесии.

6

Анонимен

преди 8 години

Лелее... Какво става, бе? Вярно, че са изчезвали държави през историята от войни, епидемии или природни катаклизми, ама през 21 век без тези причини да изчезне един народ, това може да е само целенасочен геноцид! Ще взема да повярвам и аз във всякакви конспирации срещу България... Не е нормално, това, което се случва.

5

анонимен

преди 8 години

'една от причините е здравеопазването".Здравните министри така и не разбраха,че с увеличаване на заплатите на докторите,здравето не се оправя.Така само се подхранва тяхната алчност.Разбира се министрите така си осигуряват спокойно кресло,и по-дълго да седят на него.