46

Анонимен

преди 8 години

Турските управници много лесно могат да се справят с вътрешните си проблеми, повечето от които са инспирирани отвън. Всеизвестно е пкк от къде се финансира. Натирват и бежанците да ходят където си искат и са готови. Не забравяйте и кой е инициатора за споразумението за бежанците и това, че европа се заинтересува едва когато те масово започнаха да пристигат на нейна територия. Преди 5 години когато започнаха да нахлуват в Турция и тя искаше да се вземат мерки никой не се трогваше.

45

Анонимен

преди 8 години

До ГенералаХа, хаа, хааа! Браво на Путин. Разказа им играта. Коз, коз и...кюрд пика. Голям шлем.

44

Анонимен

преди 8 години

"Отпадането на визите за Турски граждани ще допринесе за постепенно и трайно икономическо оживление и възход за България"Да.. да, чували сме ги тези- от едната чешма ще текне злато, а от другата нефт. Всички ще живеят дълго и щастливо до дълбоки старини. Пробвай с някоя друга приказка.

43

Икономист

преди 8 години

Отпадането на визите за Турски граждани ще допринесе за постепенно и трайно икономическо оживление и възход за БългарияЩе има увеличение на цените на услугите което ще допринесе за икономическия възход на странатаВ Европа се търсят овчари както и офчо месо. България е известна с проститутките на магистралата които са гръбнакът на българската икономикаВисокото търсене от страна на преминаващите турци ще повлияе положително и от терасите на кирливите панелки ще се лее чалга и мирис на кебапчета

42

до 61

преди 8 години

Имали сме моменти в които целият свят е бил против България или по-точно световните играчи. Надцаквали сме ги всички, къде с изненада, къде с търпение, но винаги с хитрост. Не ми обяснявай как стоят нещата, историята на България не е текла по мед и масло.

41

Анонимен

преди 8 години

Целият свят беше срещу тях и на Чанак Кале и Галиполи.Никой не обича силните. Това не ги прави по-слаби. Само си представете целия свят да е срещу нас. Затова ги мразим, имат качества които ние нямаме и не сме успели и да прихванем.

40

До 54

преди 8 години

Тогава би трябвало да знаеш, че аз също имам това право на мнение, както и свободата да го изразявам. Приеми, че има и мнения различни от твоето, макар и неправилни според теб. Трудно ли е?

39

Анонимен

преди 8 години

Генерале, когато Господ е раздавал акъл, военните са били на маневри. Срещу турската политика в момента е цялата общественост в Европа, пречат на Русия, пречат и на Китай... Няма човек, няма проблем. Няма Турция, няма проблеми.

38

Анонимен

преди 8 години

На Европа и трябват поне 10 млн млади мъже. Питайте идола Хр. Стоичков ако не вярвате.

37

до 52

преди 8 години

Не ме интересуват троловете ти, аз съм тук за да се информирам и да изразявам мнение. Това е право на информираност и свобода на словото.

36

Анонимен

преди 8 години

Vsqka jaba da si znae giola , i v giola - mqstoto.

35

Генерала

преди 8 години

Бай ***, първо си оправи *** и тогава си тормози мозъка с висша политика. Те Турция ще намерят начин да си решат проблема, а ти гледай да си оправиш държавата скапана.

34

Анонимен

преди 8 години

Турция вече лети по склона надолу, а не се усещат.Защо ли си мисля, че скоро ще ги сцепят, та шизофренията им да престане да занимава другите. Те са в основата на почти всички близкоизточни военни и религиозни конфликти. От пуйките пушечното месо, а заплащането от бедуините... в интерес на янките.

33

Анонимен

преди 8 години

Европа се дърпа от кумова срама. Знае, че Ердоган и е отзад и няма мърдане. Малко любовна игра само ще разпали страстите. Сега или в бъдеще турците ще са в европа, в противен случай старата госпожа ъс застаряващото население загива. 2 или 3 млн мигранти ще спасят само Германия. Коя е най-младата нация знаете ли?

32

Амиии

преди 8 години

Пълно ембарго на Турция. Забрана на турски граждани да влизат в Европа. Ще клекнат ***, точно за 3 дни.

31

анонимен

преди 8 години

До Анонимен Ами ще влезе като е приклещил Меркел.

30

Анонимен

преди 8 години

Тоя хамстер се помисли за лъв.

29

Анонимен

преди 8 години

Това руския *** си мени мнението всяка минута. Хем иска да напуснем ЕС защото е много лошо в него, хем не дава и дума да става Турция да стъпи в него. Защо бре, нека да и е лошо. Въртоглавите тролетарияти наистина нямат орган на мисълта.

28

Анонимен

преди 8 години

Дребен, вреден ориенталски мушморок.

27

Анонимен

преди 8 години

Смешника явно си мисли, че Турция не незаобиколим фактор... Да пусне бежанците, ще ги върнем обратно през обиколните мершрути, а Турция ще си стои изолирана извън ЕС.