142

Анонимен

преди 8 години

Плочкаджията в къщи си изкарва по мин.100 лева на ден и го чаках 2 месеца да се освободи. Работа и пари има в България, качествените хора да я свършат са малко.

141

Кольо

преди 8 години

Чета ви и ми се струва, че тея които са още в България са големи патриоти само щото са неспособни да работят зад граница.Аз съм в чужбина и не съм по-малък патриот от тези в Бг, но ако се въведе задължителното гласуване веднага си хвърлям паспорта, аз комунизъм не ща, а вас щом ви устройва го преоткривайте.

140

tanasis

преди 8 години

До от ДанияМного добре ... щом така искаш стой си, кой ти пречим То затова хората са ралични , аз пък никога не бих отишъл в Дания

139

Анонимен

преди 8 години

ами недейте така с лошо, питайте Винету, няма проблеми то е нормално така да си стачкува цялата държава и да се изнасят е нормално. КАТО НАПРАВИ МАГИСТРАЛИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ГАРАНЦИЯ !!!ПРОСТО ИМ ТРЯБВА ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ АСФАЛТА СЕ ЯДЕ, БУНАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЕ СТАВА.

138

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще се казва Мангалия а не България.С тази анти-политика която се води или Турция ще ни превземе след време или ромите и другите етноси като емигрантите които пристигнаха ще ни завземат.А политиците за къде ги трупате тея богатства като след 100г едвали ще я има България ?

137

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда ние редовите граждани да си правим изводи - трябва да си ги направят всички политици - сини, зелени, червени, ***, жълти и т.н.. Уважаеми г-да политици - скоро няма да ви остане електорат от когото да крадете и когото да ограбвате. Ще останат само индианците, но от тях не може да вземете нищо. Но все пак това е за предпочитане за вас, отколкото да направим румънския сценарий- с миньорите със сопите на площада пред НС. Щото тогава няма много да ви е хубаво.

136

от Дания

преди 8 години

Аз съм в Дания вече 8ма година. Купихме си къща миналата година, имаме две коли, децата учат в елитни колежи. Никога няма да се върнем в България.

135

Терминал 2

преди 8 години

живея в UK от 3 години. събрал съм пари и продължавам да събирам за жилище... но не жилище в БГ, защото дори и безплатно да ми го дават там не искам да живея..на 27 съм и смятам на 40 да се "пенсионирам" и да заживея в Тайланд.. мечтайте. дерзайте, но не и в БГ ...

134

от Холандия

преди 8 години

До ВойнаТук в Холандия се уредихме цялото семейство без нищо да работим ни плащат по 876,34 евро на човек месечно без абсолютно нищо да ратим. А в България искат да работиш а заплатата ниска - еми няма да стане, семейството, децата и за Холандия.

133

Анонимен

преди 8 години

Войната е с олигарсите и корупцията. Засега те печелят и България се обезлюдява, скоро ще останат само пенсионери и ***. Къде са сега Апостолите? Затова ли дадоха живота си? Да бъдем крадени, лъгани и предадени от собствените ни политици?!? ОСТАВКА! МАФИЯ!

132

Bz

преди 8 години

Ei politizi depurati 4engeta agenti mutri vijte fo kade dokarahre bg unijihte maikite i baschtite ni sniskite pensii mladite hora spi 359 495 lv saplati ubiistva po pstischta mutrendki dalaveri sa tova horata bagat. Tova li e politikata na gerb resel v eu bg nai bednata horata isnemogvst a vie d po 6000. 5000 lv saplati i komandirovki vs stanahte debeli kg

131

Наблюдател

преди 8 години

България не е била никога в такава демографска катастрофа! Българските партии и политици го постигнаха дори без война!

130

Професор

преди 8 години

Нека се изнасят. Вън комунистите от България!

129

Анонимен

преди 8 години

Проблема на България са липсата на сериозен бизнес, специалистите просто няма какво да работят за да получават нормални за живот заплати. А където все пак има някакъв бизнес заплатите са срамно ниски и за най-квалифицираните кадри. В Германия съм и получавам над 6000 евро заплата. Ако мога да си намеря работа по специалността във Варна с 2000 лева заплата ще се върна. Ама няма кой да даде даже 1000 лева заплата на инжинер с 2 висши и 40 години опит. Да го ду.хат българските бизнесмени-мутри

128

МхМ

преди 8 години

До Анонимен 208А ти ако мислиш, че не работиш за тамошните мутри, малко си се заблудил. Ама те техните мутри не са като нашите, ооо, ония са ЗА СВЕТ. Когта би се върнал? Когато останалите тук оправят държавата. Много патриотично, много Българско! Повече обаче ми звучи като обидено дете. 'няма да си играя с вас, защото вие сте лоши.", ще си играя с тия, щото не разбирам колко са лоши и пускат фъндък. Godspeed!

127

Атанас

преди 8 години

До АнонименВсъщност и те тази мисъл бяха отишли уж да работят...

126

Анонимен

преди 8 години

До КотаракБраво Котьо, чудесни лозунги! Ама една приказка, измислена в недалечното минало, прогонва хората от страната ни: "Гладът е по-силен от тока!". Нямам нищо против да остана в Родината си, стига да имам работа и някаква перспектива за по-добро бъдеще. А както вървят нещата, това е неосъществимо в обозримото бъдеще. Кога ще стане? Ами според г-н Борисов, едва ли не утре, като изкараме "трилионите" тонове нефт и газ, а според мен си е просто поредната лъжа...

125

.....

преди 8 години

Решението е едно революция !!!!

124

Анонимен

преди 8 години

213, повечето българи не са отишли в чужбина да ядат, пият и да се веселят. Отишли са от немотия, за да свържат двата края.

123

Анонимен

преди 8 години

в България искат да останат само слънчасалите фенки на Боко-***:))