31

Barni

преди 8 години

До Анонимен 14------------------------------Скъпи сънароднико, пишете така, сякаш сме 1989-а. А сме 2016. Доста българи живеят и пътуват по света. В т.ч. - и във Великобритания. Поради което отлично знаят, че един гастарбайтер там / независимо от каква националност е и при нормално заплащане!/ няма как за две години да събере сума, достатъчна за покупка на средностатистическа къща. В най-добрия случай може да се спестят онези заветни десетина %, нужни за да бъде отпуснат банков кредит!

30

Анонимен

преди 8 години

Коментарите на по-долните рапони показват защо човек не трябва да се връща в БГ...

29

до 28

преди 8 години

До :)прав си,на българия й трябват РАБОТЛИВИ хора,не като 7-те млн.търтея дето я населяват и си тръгнал да даваш оценки на някой,който поне ще остави нещо след себе си,а вие произвеждате само тор,търтеи као вас няма никъде по света,вижте се в огледалото първо преди да давате оценки

28

Край

преди 8 години

Българите да си включат инстиктите за самосъхранение -край на самобичуването и самоунижаването. Българите може да сме всякакви но не сме хвърляли атомни бомби върху жени и деца, не сме правили газови камери не сме правили *** от хора, не сме правили играчки-бомби, не сме избивали цели народи. Добри -лоши бедни -богати такива сме и такива трябва да си се харесваме и уважаваме.

27

Българин от Германия

преди 8 години

Надменен, арогантен, а за "изкуството" му да не говорим. Видях покрития ( опакован) Райхстаг в Берлин през 90-те години, нямаше нищо общо с истинско изкуство, само дето Германия плати 50 милиона ДМ тогава. За това, че вкусовете са относителни, не може един човек да отхвърли Родината. Аз си идвам всяка година по 3-4 пъти с радост.

26

Анонимен

преди 8 години

до 24: Ако Кристо и Стоичков бяха руснаци Путин със сигурност щеше да си пави селфи с тях, а цялата путинофилия щеше да ги нарича велики, но тук плюват по тях защото са успяли българи !

25

до 26

преди 8 години

До да като те е яд,че не си могъл да напуснеш *** си грухти в нея и не се обаждай

24

Todorov

преди 8 години

Bravo Kristo ne se i pribirai tuk samo kato gledam taq zloba deto se izliva tova bg sa mn zavislivi kompleksirani i marzelivi hora i az ako cql jivot jiveeh tam sig shtqh da sam takav za shtastie rano se mahnah i jivota naistina e prekrasen .Zlobeite si vzemaute si 400 leva na mesec i jiveite v hola na maika si dolni strahluvci deto osven zloba i zavist dr ne znaete

23

Стоян

преди 8 години

Като хапнат чужда манджа,и забравят за попарата която са яли в България

22

:)

преди 8 години

Този е един обикновен търтей. Такива могат да се развиват само в по-богати държави, където има хора с много пари (наследствени) без мозък. Да е жив и здрав, но по-добре да си стои там където е. На България и трябват умни и работливи хора, не шарлатани.

21

Край

преди 8 години

Държа българския президент да издаде указ с който да забрани на този плазмодии да стъпва на българска земя. Като помисля че 90те години седесарите го изидигаха в култ- дисидент бил. Дрън дрън - шмекер безроден. И въобще Агенцията за българите в чужбина освен да се грижи за съхраняване на вързките с тях да почне да следи и кой какви ги плещи публично - оплювателите на Родината трябва да се лишават от всякакви права в България.

20

да

преди 8 години

в това, че много хора се напуснали България има и лоша и хубава страна - лошата е, че сме загубили много талантливи хора, хубавата, че от 100 %излезли 30 %са талантливи другите 70 % са ***, от който България няма нужда и се е отървалапишещите поми яри от чужбина тук са точно доказателство за това

19

Анонимен

преди 8 години

Кристо, стой си там и ние не те искаме, пък ако можеш да вземеш и Криско и той е същият голям "творец", много добре ще бъде. Нямаме нужда от Кристовци, Крисковци и тем подобни.

18

1

преди 8 години

От цялото му изкуство не разбрах коя фирма му плаща за рекламата на ПОЛИЕТИЛЕНИ И НАЙЛОНИ.......Хич да не се връща....Между другото и една хубава дума не съм чул и от брат му Янани за него. Може би греша.....Но така или иначе е прав . Българите от найлони не се интерисуват...Да си стои при тези , които му се радват на найлоните..... Пази боже, сляпо да прогледа....Иван Вазов....

17

Анонимен

преди 8 години

За такива духовни ***,които ги интересуват само парите от изкупувзне на "изкуството" им,великият Алеко Константинов го е казал много точно: "Пази боже,сляпо да прогледа".

16

от 14 до Смях

преди 8 години

Да, за 2 год.ще съм събрал необходимите 10% от стойността на имота, за да ми отпуснат заем от банката. Като си кадърен и можещ смеха остава само за такива льолювци като тебе - "Смях". И аз се смях в БГ, особенно като работих по 12ч. от понеделник до събота, смях се и като ми позволяваха да ползвам платен отпуск само по 1седмица, а най-много се смях на заплатата в края на месецаСега вече не се смея. Сега вече се радвам - радвам се че постигам това което искамА, и лихвите са далеч по-ниски от БГ

15

Миро

преди 8 години

В България също те ценим, "К"ристо. Бихме те взели да опаковаш подаръци в някой МОЛ, Ще ти викаме "Ицо опаковчика" Това твоето е толкова изкуство, колкото и ти си българин.

14

Анонимен

преди 8 години

Днешна България има двама световно извесни личности с които трябва да се гордее и това са Стоичков и Кристо. Светът ги е признал, а за българските нихилисти остава да им търсят кусурите !

13

смях

преди 8 години

в англия да купиш къща с една заплата за 2 години .......... нещо има сбъркано...

12

Анонимен

преди 8 години

Най-обикновен цървyл.