14

бил и в двете

преди 8 години

И тогава и сега е едно и също! Най-добрите години на бг беха тези м/у 1991 и до към 2003-05 до тогава ако човек имаше желание и поне 2гр. мозък можеше да препечели пара и да направи нещо като бизнес за себе си и семейството си! Наши дни и комунизма тва са две противоположности, но два ада по своята същност!

13

Бай Иван

преди 8 години

Атентаторите от Света Неделя са наградени с медали след 9-ти септември. След 9-ти 80% от кметовете и управата във всеки един град се заемат от бивши партизани които масово са били престъпници и дезертьори. Стига сте гледали '80-те години от комунизма.

12

Анонимен

преди 8 години

Разцвет?Сериозно ли ще обясняват, че България държавата с най-голям резерв и най-голям износ на глава от населението на балканите, каквато е била девети, е нямало 20'ти век да има ток и индустрия ако не са били комунистите?За там където можехме да сме сега без тях можем само да си мечтаем.

11

един от народа

преди 8 години

Комунизъм не е имало в България.Имаше социализъм и ние се опитвахме да го направим развит. Имаше равенство, братство и свобода.Това за Белене и Скверна, си беше така, но там бяха хора отклонили се от действителността и пречещи за развитието на останалите.Трябваше да се премине през този етап. Т.Живков закри тези учреждения, но когато взема цялата власт в ръцете си. Преди това не беше възможно това.Не се опитвайте да изкривявате историята. Имаше Антифашистка борба в България. Защо не говорите за

10

Анонимен

преди 8 години

Защото хуйбае тези 26 години са вследствие на предишните 45, тяхно продължение са. Когато времето прибере такива като тебе тогава нещата ще потръгнат.

9

Анонимен

преди 8 години

Ха, ами то и при комунизма всичко е в интерес на капитала. Да не е в интерес на общите жени?

8

Анонимен

преди 8 години

След 9 септември беше избит цветът на нацията. На високи постове бяха сложени цървуланковците, например бащата или дядото на Жаблянов. И тези неуки хора сътвориха такива поразии, че трябва да минат поколения, за да се канализират нещата в правилната посока. на всичко отгоре промиха мозъцете на поколения хора.А технити синове и внуци сега пречат, за да потръгнат нещата. По какво ще ги познаете? Говорят бъззо по опорни точки, не слушат въпроса, нападателни са, лъжат безпардонно. Познахте ли някой?

7

Анонимен

преди 8 години

Незабравяйте, че дори днес има комунизъм в двете от четирите най-страшни държави за ФАЩ - КИТАЙ и КНДР! А иначе днешния капитализъм е взел всичко най-лошо робството, комунизма и най-вече фашизма, облечен в кожата на демокрацията! Всичко е в интерес на Капитала!

6

Анонимен

преди 8 години

Ами вижте страните в които беше победил комунизма(социализма) и тези в които никога не е виреел. Вижте накъде бягат младите. Вижте и няколкото страни в които все още го изповядват. Мисля, че е пределно ясно.

5

Анонимен

преди 8 години

КОМУНИЗМА Е РАВЕН НА ФАШИЗЪМА и бедата на България е че остави бившите комунисти и ДС да управляват държавата,това не стана в никоя друга бивша соц. държава,където бяха изчагъртани и изгонени от управлението и икономиката. За това те са напред а ние последни в ЕС. За това нашите деца бягат,за това нашите родители са най бедни,затова сме най корумпирани, затова няма законност и справедливост. За това България умира.

4

Перо

преди 8 години

Животът не е черно-бял. Репресии и разцвет на икономиката /за съжаление - само докато бе жив СССР/. Нямаше свобода на словото, но имаше свобода от днешната мизерия. Нямаше свобода на пътуванията, но имаше свобода от престъпността, наркотиците и платената проституция /другата си я имаше/. Хората с дипломи печелеха малко, но пък шофьорите, ватманите, миньорите и много други бачкатори не знаеха какво да правят с колите си. Това е - НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Да припомним: Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пионери славен път ви чака, трудов път. Кой пееше това? Не беше ли комсомолецът Жаблянов?

2

Бай Иван

преди 8 години

Идеология която изби хората които бяха способни да управляват държавата и икономиката, която възхваляваше "андрешко" и "учи мама за да не работиш" няма бъдеще. Система в която да работиш и да не работиш и на края ще си взимаш месената заплата няма как да развие потенциал в хората.

1

Gost

преди 8 години

Турнете връзките и да тропаме заедно ба тоя строи и в нета ли го има