31

До 29-Руми

преди 8 години

Там няма нито един турчин и турскоговорящ.Хората са българи-мохамедани.Наистина със забрадки и шалвари ходят само вързрастни хора над 60 г.Младежите се обличат както всички деца в страната,работливи с ученолюбиви.Такива бурки и мурки обаче трябва да бъдат спряни веднага и и ако трябва и със сила.Това не е вярата и поведението на тези отрудени и бедни хоря.А имама да прати дъщеря си в религиозно училище,ама и той толкова запознат с Корана ,че с пет години закъснение се сетил за забрадка на дъщеря

30

Религиозен

преди 8 години

Редно е там където има ученички със забрадки останалите ученици да са с каски и бронежилетки, че не се знае кога ще и скимне на шахидката да посети алах. Учителската катедра да бъде изработена от листове на бронетранспортьор, с амбразура за преподаване на учебния материал, междучиновете да има траншеи, бодлива тел и чувалчета с пясък, а дъската от керамика и кевлар за да се почиства бързо с огнехвъргачка. Бронебойните тебешири и ученическите противопехотни пергели са забранени от ООН.

29

Анонимен

преди 8 години

До РумиНе са турци!!! В селата и градовете на Благоевградска област има много малко турци. Става дума за българомохамедани или както ги наричат още - помаци. Те са честни и трудолюбиви хора, но ДПС-политици използват религията, за да им мътят главите. "Руми", и ти имаш нужда да се дообразоваш! Този процес ще бъде знаков и ще видим дали ще победи правото и законите, или за пореден път ще се надупим заради зле разбрана толерантност!

28

Анонимен

преди 8 години

Промиването на мозъци върви по план. Да си вярват в каквото си искат, но си има неща, с които трябва да се съобразяват, независимо в какво вярват. Недопустимо е на публични места да си забулен, и тан каквото друго си слагат. Щом искат да се съобразяваме с тях, нека те се съобразяват с нас. Еднопосочно е пагубно.

27

художника

преди 8 години

Стига с тия БУРКИ бе!Бурка се носи в пустинята, за да те пази от слънцето и да ти държи хладно.Как ще те защити зимата тоя чаршаф ? Това не е присъщо за нашите ширини, хеле пък още по на север. Тия мъже, дето задължават жените си да носят бурки, трябва да ги обвинят в домашно насилие. Всяка жена на планетата иска внимание и обич, както и да е красива и харесвана.

26

ДС

преди 8 години

Като не им харесват правилата в ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ да си хващат чукалата и пътя където може да носят.

25

до ноби

преди 8 години

Аз пък се стряскам като видя разголена жена над 120 кг на улицата. Но проблема си е мой, не настоявам да забранят на жената да се разхожда по улицата. И не виждам защо заради вашите страхове да се наказват невинни хора

24

edin

преди 8 години

Ако директорьт не бьде подкрепен,до 5г. от Бьлгария няма да остане НИЩО!!!

23

БГ

преди 8 години

Емине е въпрос на време да разбере ,че е гостенин в тази държава и ще се съобразява със българските закони ! Недопустимо е да завежда дело срещу директора !

22

SeveN

преди 8 години

Сезгине, айде да отидем в мюсюлманска държава със семействат си. Жена ми ще обуе къса пола , сандалки и впита тениска. Дали ще се приберем живи ?Искате бурки, забрадки, чаршафи, джамии и т.н.т. Лошо нема, но не в християнска България. Отидете в страна , където е приет шериата. Тук ще спазвате нашите закони ,така както ние спазваме вашите, когато отидем на екскурзия в такава страна.Желая на всички безсмъртие и нека силата бъде с вас.

21

Руми

преди 8 години

Цялото село турци, но като гледам учителите са българи!!! Ако няма българи ще сте неграмотни и неуки, даже и корана няма да можете да четете, гадове долни !!!

20

Анонимен

преди 8 години

Откъде накъде въобще има мюсюлмански училища в България въобще, че и курсове. С какво са полезни за обществото тези осакатени мозъци, дето излизат от там. От тях никога няма да стане нормален човек. Това са деца! Какво стана с правата на децата, нали имаше някаква агенция даже за закрила на детето!? Защо се позволява деца да бъдат индоктринирани с античовешки идеологии? Космонафти ли стават подобни или физици, или IT , или инженер?! Камикадзета ли ще произвеждаме или специалисти?

19

F-16

преди 8 години

До SeveNЗащото там няма демокрация и права на човека. Въпроса е във България има ли? Кажете европейци...

18

Анонимен

преди 8 години

Тук в България казват християните,има закони и ще ги спазвате иначе заминавайте там ,където може да се забулвате ТУК В БЪЛГАРИЯ НЕМОЖЕЕЕЕЕЕЕ

17

Анонимен

преди 8 години

Забрадката е знак, който не трябва да се пренебрегва. Нормално доскоро момиче след мюсюлмански курс, започва да носи забрадка?! Утре ще тръгне като пингвин. Вдругиден ще се взриви и ще събори половината училище. Това са промити мозъци, ще и кажат, че алах така иска и е част от дебилната и религия тя ще каже добре и бум. Тея нямат грам акъл и живота им и този на околните не струва 5 стотинки. По забрадките в 21 ще ги познаете, че са безмозъчни и лесноманипулируеми зомбита.

16

гг

преди 8 години

Започват да се радикализират

15

1

преди 8 години

Защо никой не посочи мястото в Корана, в което е написано за забулването? Има ли такова изобщо? Пак питам защо ние трябва да се съобразяваме с тяхната мода в техните държави, а те не в нашата?

14

до Исмaил

преди 8 години

Зa КТБ трябвa дa имa осъдени, но товa не знaчи, че Емине може безнaкaзaно дa нaрушaвa прaвилaтa. Бългaрското училище е СВЕТСКО. Дa ходи в мюсюлмaнсло, щом имa тaковa, или дa спре дa учи.

13

Анонимен

преди 8 години

Бурките пречели, защото не можел да се разпознае човека. Добре, съгласен съм, а забрадките на кого и с какво пречат?

12

Анонимен

преди 8 години

"В клас деветокласничката била като всички други, като изключим външния й вид."Като всички деветокласници си гледа модата. Само, че нейната мода е ислямска. Да знаете това ще стане мода - мюфтиите да карат дъщерите си да ходят на училище с бурки и забулени и да съдат училищата и държавата. Съдът да гледа сериозно на това. Сигурен съм, че ако закона се спазва ще се окаже, че не училището е виновно.И то в училище "Христо Ботев". Срам.