29

Бан Янука

преди 8 години

Ех, кмете що ти трябваше да намесваш саудитците и религията. Трябваше да се държи на забрана за прикриване на лицето без да се намесва религия.Сега с това изказване даде основание на разните правозащитници да оспорват и обжалват. И ще спечелят ! На практика им помогна!

28

Умник

преди 8 години

В рамките на 20-тина години, Стивън Хокинг и компания ще открият извънземен живот или поне друга годна за обитаване планета. Тогава на религиите ще останат подвластни наистина само най-простите.

27

лок

преди 8 години

БРАВО!

26

Анонимен

преди 8 години

"Значи ако не се носи всеки ден - тогава може да носят бурка. Колко дни в семицата може да носи, и колко не - какво казва кмета на Пазарджик по въпроса."Нещо не загряваш- не може да се носи бурка никога, Н-И-К-О-Г-А! Сватбените одежди по време на сватба са разрешени.

25

Анонимен

преди 8 години

Не с бурката не е така- мюмюлманките носят тоя вмирисан чаршаф всеки ден, докато булката носи воала само на сватбата си.Значи ако не се носи всеки ден - тогава може да носят бурка. Колко дни в семицата може да носи, и колко не - какво казва кмета на Пазарджик по въпроса.

24

sostin

преди 8 години

Да ме извинявате много, ама тия ромки дет са са пайванисали така са нищо повече от едни скапани провокатори на който се плаща за да се правят на мюсолмани. Тия са такива паразите ,че който им плаща ,той им казва кво да правят. Като нещат да се съобразяват със начина на живот в България, да заминават за там от където им плащат. Там могат да си ходят с бурки , курки и кво им кеф, тука баце има закони и не може некви *** да се праат на интересни.

23

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм въждал забулена християнка от глава до пети, само очите да им се виждат. За кои точно говори? Още повече, че това са роми, които бяха православни християни, протестанти, католици, сега мюсюлмани. Кога да очакваме да станат будисти или юдеисти, или атеисти? Толкова ли не може да се провери от къде им идват парите?

22

Анонимен

преди 8 години

И как ще ги накарате тези да плащат глоби? Тези мерки не са ефективни.

21

OMG_Lucker

преди 8 години

Ми да си седи в къщи жена му тогава. И всички други вманиачени от религията дето не могат да излязат без бурки- ДА СИ СЕДЯт ВКЪЩИ. Няма тях да мислим сега я.

20

sc

преди 8 години

До АнонименКато Ви чета, коментарите се чудя мозък имате ли ? Кой ви плаща да пишете тия глупости, човек с нещо между ушите няма как да напише подобно нещо ? Който иска да носи чаршаф на главата, има достатъчно държави да ходи там, просто е.

19

Анонимен

преди 8 години

Ислямът е бъдещата европейска религия. Колкото и да подскачате. Нищо не можете да направите.

18

Анонимен

преди 8 години

Виждам, че ислямското мекотело в 1000-та въпроса пак е във форума. Набий си го в кухата камиларска кратуна- забраната не важи за работното облекло на свещеници, полицаи, хирурзи, водолази, космонавти и всяка една професия, за която може да се сети малкия ти мозък. Забраната важи само за всекидневното цивилно облекло.

17

Анонимен

преди 8 години

Момичето на 13 години го отвлякоха сводницитете и го убиха в мазето, затова трябва да се забрани бурката. Пускайте статии за бурката, където едва ли има и 10 жени в България да носят бурка.

16

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е джихадиста да си седи у дома вместо да измисля на какво да се дегизира. Най-достойно е лице в лице, обаче откъде достойнство.

15

Анонимен

преди 8 години

А ако джихадист се маскира като монахиня и тръгне като пингвин опасан с експлозиви и се взриви - ще има ли забрана за монахините да се обличат като пингвини.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Ходжите също са брадясали и с нещо на главата!

13

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли кога ГЕРБ ще забрани бурките ? Точно никога,това е едно продажно правителство хванати в зависимости от Ердоган,България не се рръководи от български християнски ценности,България води политика на закриване на страната.А я ми кажете ,ако полицай спре тези пингвини за проверка как ще ги провери по лична карта ?

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Явно не си ходил на сватба!Воалът на булката в деня на бракосъчетанието е прозрачен и в повечето случаи не покрива лицето!

11

Анонимен

преди 8 години

"А ако дихадист се дегизира като булка и влезе с воал в обредния дом"Ами ако джихадист се маскира като космонавт и полети с бомба до Международната космическа станция? :D Ами ако се маскира като астероид и удари Земята? Още тъпотии можеш ли да измислиш?

10

Анонимен

преди 8 години

Я стига, воала е прозрачен. Защо не си признаят че си играйкат с хората и ги предизвикват умишлено.