74

Анонимен

преди 8 години

Време ти е да си ходиш Руми! Не ставаш!

73

някой си

преди 8 години

Мислех да напиша нещо, но ще обидя слугините - те все пак вършат някаква полезна работа в съответната къща. После мислех да напиша друго нещо, но ще обидя кокошките - те поне яйца снанят.. Та реших да не пиша нищо, че ако се позамисля, ще стигна до червеите, ама и те не заслужават да бъдат обидени.

72

Стефанов

преди 8 години

Имате проблем, г-жо министър! Когато държавата не може да си свърши работата, хората търсят варианти. Това, което правителството прави, се възприема като недостатъчно или направо като мимикрия.

71

ОСТАВКА

преди 8 години

Румяна Бъчварова подай оставка.Днес в профила си във Facebook Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците.Твоята "компетентност" е пагубна за нас българите.Ние не искаме никакви "бежанци","мигранти".Не сме им длъжни с нищо.

70

Румен Стайков

преди 8 години

Държавата е система от институции,които работят при спазване на определените закони.Всеки,който се опитва да изземе тези функции на държавата е престъпник и следва да се наказва с ЦЯЛАТА СИЛА И СТРОГОСТ НА ЗАКОНА.

69

не разбрах

преди 8 години

Значи да помагаме на каналджиите и да не ги залавяме и предаваме в МВР тъй ли ?

68

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова на съд, народен съд

67

дамян

преди 8 години

Коя си ти , че да се "разграничаваш" от премиера , Плевнъо ли те инструктира , я виж мнението на гългарите относно гражданските отряди , подлизурке !

66

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова с това си изказване и действия насърчава нарушаването на границата ни от нахлуващи арбски орди.Обаче ние българите ще се защитим въпреки наГъзените политици.

65

Анонимен

преди 8 години

Не слава, а сигурност, която сигурност ти не можеш да ни осигуриш Збогом Калинке. Като почнат нелегалните да изнасилват жените като в Кьолн и да ръсят бомби кой ще носи отговорност.

64

нема такава държава

преди 8 години

ако държавата си вършеше работата нямаше да има предпоставки за появата на такива отряди! но държавата във ВАШЕ лице политиците е безсилна, неадекватна, неуместна, неподготвена, некадърна, незаинтересована, и некомпетентна да действа - затова се стига до тук!...но това е само началото

63

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Бъчварова, взЕми си няколко бежанци у дома и дай личен пример за евроатлантизъм и мултикултурализъм !Стига все обикновения българин е плащал за вашите изгъзици !

62

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Вместо да арестува Местан за очевАдна антибългарска дейност в полза на чужда държава, Бъчвата днес е пратила полицаи да арестуват момчетата, които задържат "бежанци" на българска територия.Такива антибългари като Бъчварова заслужават само едно - нов Народен съд !!!

61

Анонимен

преди 8 години

Поредния гнусен опит на другарите от ДС да онищожат България. Скъпи другари тоя филм с организирани момчета с анцузи и бухалки вече сме го гледали и през 90 г и през февроарските протести, нищо ново не показвате, където ви е въображението, само това ли можете

60

Анонимен

преди 8 години

Колко каналджии заловихте бе Бъчва ????????????/

59

до Анонимен

преди 8 години

Това май доста дразни аркадашите на Местан и Ердоган в Бг!А, и не търси под вола теле , Болния Лидер отдавна престана да бъде фактор сред българите, а това, че бг общество неочаквано за родните ни "политичуски лидери" се оказа, че е в състояние да реагира адекватно на заплахите отвън стресна и управниците и агентите на пЕрдуган!

58

Анонимен

преди 8 години

Какво означава VS ?Да не би да е С/У? Списващите тук се правят на интересни, а в същото време 90% от тях са неграмотни.

57

Анонимен

преди 8 години

Дори и бежанците бягат далеч от ***.Още не съм чул да има някой толкова заблуден, че да поиска БГ гражданство.

56

Анонимен

преди 8 години

Плащаме ти за да ги залавяш, а не ние да ти вършим работата ако не можеш да се справиш оставката и да те няма никой не те държи за рогата там . И да ревеш и да не ревеш всички разбраха, че не можеш да ги заловиш.

55

Анонимен

преди 8 години

Всички навлезли незаконно в страната като са рязали от телената ограда а не през КПП са врагове на родината.Това е война.Всеки българин заловил такива е герой.Всеки който критикува дороволните отряди е предател.