31

Брегор

преди 8 години

До 29"Брегор, я ми припомни Мария Магдалена каква е била, че нещо ми се губи като спомен...."Била е блудница която се е ПОКАЯЛА и е повярвала в Христос и Този Който Го Е пратил.

30

Анонимен

преди 8 години

Някои жени са с дълбоки комплекси. С20 мъже се носи. Това я кара да се чувства специална. Явно е спи с всеки. Защо ще са с нея, защото е Даша. Особенно, ако мъжа я оставил зради друга жена. Преди да почине. И тя откача на 380 градуса. И не подбира. В един момент и е начин на живот, препитание. Забава. Запълване на самотата, нещастието и. Не обичането и. Не е обичана от никой. Това я смазва... Така избива комплекси за да забрави, че не е нужна никому.

29

Жена

преди 8 години

28, Брегор, я ми припомни Мария Магдалена каква е била, че нещо ми се губи като спомен....

28

Брегор

преди 8 години

До 24Злото е, че е блудница/***. В Светите Писания ясно е казано кой съюз между мъжа и жената е благословен и кой е проклет. Който спазва Божиите закони благоденства, който ги нарушава отслабва и загива. Има много неща свързани с връзката между мъжа и жената и какво дете ще произлезе от такъв съюз, дали ще бъде благословено Свише или не.Блудството или спането с много партньори е зло. Ясно е казано, че блудници няма да наследят царството Божие.

27

Жена

преди 8 години

25, защо е търсила мъж до себе си? Как защо? Ами да има второ детенце за отглеждане и редовен сексуален живот и да не й се носи лошата слава на клюкарите. Ама ти сериозно ли вярваш, че тази жена е правила секс с трима различни мъже и това не й е доставяло удоволствие? Ако го е правила за пари, тогава е друга тема, ама както пишеш, тя не е имала финансови проблеми, така че да знаеш, че си е било жив кеф да си върти трима. Дреме й на нея за "запечатването на съдбата" - жива и задоволена!

26

Жена

преди 8 години

Виктор, не е била баш такава ситуацията ,но да с последното изречение съм съгласна.

25

Брегор

преди 8 години

До 20"Няма по-голям ад да живееш сама с дете и умрял съпруг" - това е безметежно щастие в сравнение с това което очаква нечестивците, ако не се покаят докато имат тази възможност тоест докато тялото е още живо, щом умре съдбата е запечатана."Намерила е начин да бъде поне малко щастлива и това е" - като е била щастлива защо си е търсила мъж до себе си при положение, че има трима любовници? Не мисля, че е била щастлива. За щастие трябват двама добри хора които си вярват и се обичат.

24

Жена

преди 8 години

21, Брегор, не разбрах кое е злото? Че прави секс с повече от един мъж и никой от тези мъже не й е официално съпруг? Къде е злото? Та тя няма мъж официален. Какъв е проблемът да прави секс с двама, трима? Задължително ли трябва да е само с един? Трябва ли да са женени, че да прави секс с него или какво трябва да стане,че да се вмести в рамките на ...доброто...според твоите разбирания?

23

Виктор

преди 8 години

До Жена.Не съм съгласен че те лъже изневерява,не те пуска навън не идва на срещи макар че обещава крие се,и аз не съм съгласен и никога не бих направил това.Такъв човек е мишка човек подлизурка без достойнство?

22

Анонимен

преди 8 години

Значи една омъжена жена, няма време за себе си от ангажименти.Една вдовица, рзведена и прочие е в пъти ангажирана. Защото се грижи за всеки и всичко.Практически няма как, тази жена да е с трима и повече, мъже. Освен, ако не прави само, това. И това да и е начин на живот с цел, лична изгода и препитание.

21

Брегор

преди 8 години

До 18Ада в който ще отиде душата и задето върши зло, ако не се покае, този ад."да живее сама с детето си и умрелия си съпруг и да кара на пост и молитва и без секс до края на живота си?" - не това, но да си намери мъж а не да изпада в блудство.

20

Жена

преди 8 години

19, и какво от това какво е станало? Живее ли както може? Живее! Няма по-голям ад да живееш сама с дете и умрял съпруг. Всичко друго е бягство от ада. Ти си пиши каквото ти нашепват там божиите слова. Намерила е начин да бъде поне малко щастлива и това е. Какво ти мислиш и кой какво мисли за нея сигурно няма абсолютно никакво значение.

19

Брегор

преди 8 години

До ЖенаДвама, трима, четирима има ли значение? Тя живее в нарушение на Божиите закони, такива неща не остават ненаказани. Това беше може би преди 2 години а сега не знам какво е станало, може би е прихванала някой болест от многото си блудства, може да я е сполетяло нещастие, може би любовниците са разбрали един за друг и са я оставили, може би е погрозняла и сега е сама без стойностен мъж. Бог знае какво се е случило.

18

Жена

преди 8 години

16, Виктор, не ми отговори на въпроса. Все тая дали е момче или мъж. Аз разлика не правя. 17, В ада? кой ад? Адът да живее сама с детето си и умрелия си съпруг и да кара на пост и молитва и без секс до края на живота си? Кой ад, Брегор?

17

Брегор

преди 8 години

До 11 ЖенаЩе и запука когато я хвърлят в ада, ако не се покае. Виждам, че и твоя морален компас започва да сочи надолу. Като, че ли започваш да се прелъстяваш от лошите и грешни дела на нечестивците. Сякаш света се опитва да усуче мислите и душата ти противно на естеството ти и в посока приемането на злото за нещо нормално. Започваш да искаш и завиждаш за плода на неправдата, пази се този път води до много лош край.

16

Виктор

преди 8 години

До Жена.Не съгласен съм с теб.Но има разлика между мъж и момче няма значение годините,единия си е мъж другия си остава момче,нищо общо няма между тези два индивида далече са един от друг?

15

Жена

преди 8 години

13, не не мисля, че смисълът на живота им е бройкаджийството. Просто искат да правят секс с жена и като видят някоя, вдовица в случая или майка, самотна с дете, веднага им зацепва лампичката, че жената има нужда от внимание и секс и защо пък да не си доставят взаимно удоволствие, без ангажименти? какъв е проблемът? Тези мъже не искат да се грижат за чужди деца, ама като им се прави секс и има налична желаеща жена, защо пък не? Това лоши ли ги прави? Не мисля. Тя с трима? Явно е умеела жената...

14

Жена

преди 8 години

12, а мъжете, които ти казват първи "обичам те" и ти обещават, че ще дойдат някъде и ти обещават и казват на жената да не ги пуска и да им вярва и после те самите не изпълняват обещанията си и изневеряват и изчезват и мълчат, тези мъже имат ли стойност? Я да видя какво мислиш?

13

Брегор

преди 8 години

До ЖенаНе знам дали тримата са знаели един за друг, този факт ми го споделиха общите познати още преди да се замеся и без това нищо нямаше да излезе защото когато се срещнах случайно с нея един път не ми допадна, имаше странно превзето държание."Мъжете обичате да е---ете чужди жени" - аз нямам никакви подобни желания и не искам да имам нищо общо с това. Това е за мъжете *** за които смисъла на живота им е в бройкаджийството.

12

Виктор

преди 8 години

До Жена.Да ама след това става проблем,щом е тръгнала да изневерява тя няма никаква стойност тази жена,според мен?