17

Анонимен

преди 8 години

"Бурките са национална носия в ислямската религия"Това не е вярно. Процентът на мюсюлманките които носят бурки е нищожен, дори неизмерим статистически. Във Франция където има няколко милиона мюсюлмани само около 2 хил носят бурки. В България има 1 милион мюсюлмани, само 20-30 жени от някаква махала носят бурки. В повечето Ислямски страни бурки не се носят, а в Турция дори са забранени. Всичко това е с бурките е за отвличане на вниманието на хората.

16

Анонимен

преди 8 години

Закона на аллах - в мюсюлманска държава. Мустафа, не се притеснявай, ние да не сме мюсюлмани. Никой няма да ти награби жената като в Кьолн. Никой няма да я пребие с камъни като в арабска държава, защото не е забулена. Тука уважаваме жените, и са на равно с нас, а не да ги нямаме за хора. Спрете се малко с тая религия, винаги неоправдани, света е срещу вас. Хората гледат към космоса, а вие към пещерите

15

Байо

преди 8 години

6 казва истината .

14

Анонимен

преди 8 години

Ако приемем Ромите Християни, може да ги асимилираме за 2-3 поколения. Това е станало в Автстрия и Швейцария.

13

Анонимен

преди 8 години

"Бурките са национална носия в мюсулманската религия!... Да, но Р България е християнска по Конституция. Като искате държава с мюсулманска религия, търсете си! Ако ли пък не, спазвайте законите, за да имате права!

12

Анонимен

преди 8 години

ПРИ СОЦА ДА НЕ СА САДЯЛИ У ДОМА??? ТОВА СА ИМ ПЪРВИТЕ НАЙ-ОЧЕВАДНИТЕ НАМЕЦИ НА ТОВА ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НИ ИМА И ДРУГА ДЪРЖАВА С КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ....???? НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА .ИМАМЕ И ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ...ТАКА ЧЕ ТОЗИ Е ДИРЕКТНО ПЛАЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С НЕГО...АКО НЕ МУ ХАРЕСВА - ТУРЦИЯ Е БЛИЗО....АМИ ТАКА Е. КАКВИ УЛТИМАТУМИ ЩЕ НИ ПОСТАВЯТ...АКО ЖИВЕЕ В АМЕРИКА ТО КАКВО ЩЕ МУ КАЖАТ ТАМ????

11

ЗАКОН

преди 8 години

Аз уважавам различната от моята религия .За това е правилно тези символи да се запазят за домашна употреба .Всяка жена от ромската махала да има право да си седи в къщи с бурка , само когато отива да си взима социалните помощи да се представя с лицето си пред Държавата .

10

Анонимен

преди 8 години

Да се забрани исламя! България е християнска страна!

9

Анонимен

преди 8 години

Трябва коренно да се променим и да приемем ромите Християни за наши братя.Това е бъдещето и колкото по рано го приемем толкова по добре за нас. В противен случай ни очакват междурелигиозни сблъсаци, кланета и налагане на Ислямизма като политическа доктрина.

8

Анонимен

преди 8 години

Това, че 50 "бразилки" от Пазарджик ходят като пингвини не е проблем. Проблема е че 50% от българите са ментално ислямизирани скотоумни чалгари, които изпадат в делириум под звуците на кючек.

7

Анонимен

преди 8 години

Най-големия проблем не са те а Българските псевдопатриоти и националисти, които със глупавите си предрасъдации отблъснаха огромни групи роми от Християнството.

6

Анонимен

преди 8 години

ами ако серазрешават бурките и ей така един мъж се облеце с бурка покриваща го от главата до петите, влезе в златарско ателие примерно, извади пищоф и събере златото, нито записите на камерите ще покажат кой е като си е надул корема с възглавнице и сутиен пълен с нещо си, никой няма да разбере дори дали е слаб или дебел нито каква му е физиономията колкото и да се кьорят на камерите. Или отива в банката тегли кредит с лична карта, но може да е крадена ама не могат да ти видят лицето и да сравнят

5

Надя

преди 8 години

Като искат да са с бурки да си отидат в държавите, в които се носят!Тук е християнска държава и да в нашите храмове косата трябва да е покрита, но само в храма и това не пречи лицето да бъде разпознато, а стези чували на главата *** разбери кой кой е ..... и откога нашите ман ... гали станаха такива мюсюлмани

4

Иванов

преди 8 години

Носенето на бурки на територията на Република България е обидно и дискриминационно спрямо българите.

3

Анонимен

преди 8 години

Носенето на бурките е обидно!

2

Анонимен

преди 8 години

Като иска да.ходи забулена като терористка да изчезва от тук пингвини не ни трябват.всяко едно мюсли може се прикрие като жена а под чаршафа с колан динамит

1

Анонимен

преди 8 години

Няма какво да се мисли по въпроса . Като искаш бурка си заминавай в Африка .