30

Анонимен

преди 8 години

*** държава *** хора в нея

29

dl

преди 8 години

Поредно доказателство за абсурдна държава!Вместо да окошарят извършителя и да го тикнат,където му е мястото,те задържат гражданина,подал сигнал!

28

Анонимен

преди 8 години

няма ли кой да го върже тоя за колата и да го повлачи малко мама им ***

27

Еди-кой си

преди 8 години

Колко ли деца са били свидетели на тази "разходка"...

26

мими

преди 8 години

Тоя Милчо е потенциален убиец с този пистолет!Обадил се е на 112, защо сттеля, някакъв шериф ли е тоя Милчо.

25

изроди

преди 8 години

Този ,който е влачил кучето е ***,а полицаите са за уволнение начело с некадърната им министърка. В България трябва да си мутра, убиец, крадец , да предиваш хора,да измъчваш животни за да не те арестуват и да те канят в сутрешните блокове на телевизиите. Това не е преувеличено. Това е реалността.

24

postman

преди 8 години

bihte li posochili adresa na tozi gospodin molia iam pratka za nego.? mersi predvaritelno

23

Пипи

преди 8 години

В сила си е вица"Човек чете вестник Работническо дело и псува " де *** тая загубена държава". Милиционер го вкарва в ареста. Шефа му към задържания - защо псуваш държавата? Как да не псувам - виж какво САЩ прави във Виетнам. Старшият го пуска и праща полицая в ареста - защо не си питал за коя държава става въпрос, три дена в ареста. Разминават се с човека с вестника и полицая казва - водех те теб в ареста, а аз попаднах в него, отговорът: като ти казвах "де *** тая загубена държава ти не вярваш.

22

Анонимен

преди 8 години

Значи като не сте били на място, не коментирайте. Кучето своеволно преметна свободния край на каишка и повлече автомобила. Собственикът направи всичко възможно да го спре, като вместо да пребие кучето, подкара автомобила в противоположна посока. И тогава се появи този разярен психопат с пистолета и започна да стреля! И сега БХК ще защити мастията и лудия. Хората, кучета ги яли.

21

:)

преди 8 години

тоя зевзек откъде има пистолет, законен ли е, не е ли. Тези въпроси защо никой не задава?А за кучето е прав, оня с пасата заслужава здраво наказание!

20

Анонимен

преди 8 години

Кой знае мастията каква беля е свършила! Може би трябваше да я застреля, но ако няма пушка и колата е решение!

19

Анонимен

преди 8 години

Куче влачи кола, диря нема...те тва е...

18

До №18

преди 8 години

А заради такива като мен ли не си научил още азбуката?

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Да наистина трябва да се контролира популацията на бездомните кучета, но това може да стане цивилизовано. Но такива като теб за жалост няма как да разкараме от страната. Примитивизъм, простотия, комплексарщина и нали за нищо не ставате си го изкарвате на животните. Дори не можете да разберете колко сте затънали и оскотяли. В това куче има повече човещина от такива като теб.

16

do 13

преди 8 години

Zaradi takiva kato tebe vinagi 6te sme si v tazi dupka

15

Анонимен

преди 8 години

Пък като колят прасета за Коледа е много хубаво, нали? Защо такъв двоен стандарт - за кучето - горкичкото, пък за прасето - нека умира?

14

Анонимен

преди 8 години

Поредната Г0ВНИСТАНСКА ДРАМА!

13

Край

преди 8 години

Евросъюза и Българската държава са настоени да цакат нормалния човек с всички възможни средства. На почит и уважение са отклоненията. Ако си сложиш бюст и си пуснеш брада си звезда ако отървеш куче от психопат си престъпник.

12

глупости

преди 8 години

Колко ли плаща Зукърбърг на "Днес" за реклама на фирмата му?

11

Анонимен

преди 8 години

Като си видял изпражненията по пътя, пък вземи ги изчисти, какво си се хванал да стреляш. Аман от кучелюби - членове на мастийския сектор на БХК.