60

Мето от Гето

преди 8 години

Целта е ясна! Тотал контрол. А тъпите араби са просто маша в ръцете на изкусни манипулатори

59

аааааааа

преди 8 години

БЕЗРОДНИЦА И ПРЕДАТЕЛКА НА ХРИСТИЯНСТВОТО-ТАЗИ ЖЕНА ПОРАДИ КАРИЕРИСТИЧНИ ИНТЕРЕСИ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

58

Анонимен

преди 8 години

Сега е чип в *** на всички и готово бе ))) Браво !!!!

57

Турчина Мехмед

преди 8 години

Ще градим ожединена Европа и ще защитаваме европейските ценности с милиони *** сред нас.! Е по голям виц може ли да съществува?!

56

Judjuk

преди 8 години

"Малко по-малко свобода срещу повече сигурност."Тенденцията е никаква свобода срещу никаква сигурност. Както го е предвидил Оруел.

55

G

преди 8 години

Започнаха да ни дърпат към истинската си цел. Малцина са тези,които назоваха проблемите с имената им като назоваха реални мерки за справяне с проблема. Но те останаха заглушени. Продажници от типа "***" като тази така наречена "либералка" са главните актьори в американо-еврейския сценарии. И те успешно запретнаха ръкави да ни промиват мозъците.

54

ПРОГЛЕДНАЛ

преди 8 години

Планът се изпълнява. Глобалистите отнемат правата на хората. Свободомислеща Европа пречи на глобалистите, пречат им свободните и образовани европейци. ИСКАМ ПОВЕЧЕ СВОБОДА ЗА ДА СЕ РАЗВИВАМ И ДА СЕ ПОГРИЖА ЗА СИГУРНОСТТА СИ!!!

53

Анонимен

преди 8 години

МНОГО КАЛПАВ СЦЕНАРИЯ.

52

Анонимен

преди 8 години

Айде започва голямото подслушване и тук. Тази американска марионетка да ги разправя тия някъде другаде.

51

Анонимен

преди 8 години

Време е всички политици в Брюксел да преминат през кабинет на психиатър и да се освидетелстват. Въпросът не е от какво психично заболяване страдат а каква е степента и колко силни хапчета им трябват?

50

Турчина Мехмед

преди 8 години

Новата ни политическа класа са по зле от Живков, Тодоров, Драгойчева, Вълчева. Бойко е новия Тодор, а Кунева и Сталинка са еквивалентите на Цола Драгойчева и Дража Вълчева хахаха.

49

анонимен

преди 8 години

Терора е отвратително нещо и ние трябва да кажем ,,не,,, но тук има едно НО.с това изявление на георгиева се потвърждава теорията ,че никой не иска да спре отвратителните войни които се водят ,а просто искат да ни отнемат извоюваните свободи.теорията на конспирацията се потвърждава.подчертавам ,че върло съм против атентатите и гиосъждам но най-вече не ги разбирам,защото всички тези хора са невинни и с нищо незаслужаващи това.спрете войните

48

Анонимен

преди 8 години

Джордж Оруел 1984!

47

olo

преди 8 години

Явно това беше целта, постигат я

46

Турчина Мехмед

преди 8 години

EС смърди на ***! И върху политическия му труп арабелите ще си построят новият халифат! Ако се продължава с тази идиотска политика разбира се. Как ще спрат тероризма? Че те арабите в най лошия случай ще извадят ножовете и ще почнат да колят денем и нощем на оживени места. Както правят уйгурите в Китай или палестинците в Израел. Ае спрете ги де!

45

Анонимен

преди 8 години

Погледайте я! Като на партийно събрание, нали? Българио, Българио...

44

Анонимен

преди 8 години

Само за протокола. Комунистите са същите терористи като сегашните. Спомнете си атентатите в България. Църквата св. Неделя беше разрушена и избити над 250 души в името на някаква утопия наречена комунизъм . Така , че червените каскети да не ръсят мозък и морал , защото го нямат .

43

Анонимен

преди 8 години

Колко пъти ще цитирате тази глупост?

42

:)

преди 8 години

"Ще трябва да свикнем с по-малко свобода срещу повече сигурност."Ето защо пуснаха 1 милион талибани. За да станат атентати, изнасилвания, убийства и хората да се уплашат. После можеш да ги лъжеш и манипулираш доста по-лесно. А и ще се катализира процеса по създаването на Съединени Европейски щати - уж за да сме "силни срещу терора".Но какво пък, след като има хора, които с радост гласуват за престъпници и крадци, значи това си заслужават.

41

Шаран БГ

преди 8 години

Жената няма вина. Тя е така възпитана и за това получава пари -- и то хубави пари! Какво може да говори, тъй-нарочения, политик от малка държавица като България ? Той ако не възхвалява Урал - ще пее за Шварцвалд, за Скалистите планини..." Няма начин, Хамлете !"-озаглави книжката си Р.Ралин навремето. Навсякъде по света, където са стъпили каубоите, целта е една: под формата на демократичните идеали, свой човек на власт и каквото могат да влачат - влачат го.. Ама Русия е виновна !