71

Анонимен

преди 8 години

Вие не разбрахте ли ,че тази държава се управлява от неуки, необразовани мутри (терористи),трупащи дългове и упражняващи геноцид срещу народа?До кога?Да идват руските спец части и да ги приключват

70

Прост народ

преди 8 години

До овцеМного правилно приятел! Това е целта на политиците от цял свят и за това е и пропагандата и спонсорството за тероризма! Всеки, който противоречи на костюмираните, високо платени от Нас бедните хора - мутри ще бъде наречен терорист. Така в покорно робство ще се поставят не само цели нации, но и голяма част от тези 7милярда популация. Страхът управлява света! Страхувайте се и бъдете роби...

69

овце

преди 8 години

точно така :) този път перфектно режисиран сценарий с цел насаждане на върховен страх ! признайте си че все повече ви е страх от така наречените "терористи" и все повече ще ви е страх. Дори да няма реална заплаха, ако правят дрилове пред очите ви , страха ще ви настигне а те това искат. След това ще забранят да протестираме щото току виж някой терорист гръмне нещо в протеста...якооо манипулация

68

ДО 79

преди 8 години

ЯВНО НЕ ВИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ОПИРАТЕ ДО "УСЛУГИТЕ" НА ПОЛИЦИЯТА.

67

Анонимен

преди 8 години

Нека се тренират изискват се упорити и дълги тренировки да отведеш хората на една поляна да поседят в дъжда, ама има Страсбург .

66

Анонимен

преди 8 години

Като са такива спец защо не пуснат от затвора Петко от Лясковец и да му дадът в малнехери да ги подпука !

65

Анонимен

преди 8 години

Razbral si ti semki..Nashite sa specove v intrigite i blufovete,a tozi teatur e dobre pone za rutina.Kato gi gledam povecheto kato puhchovci,edvam murdat.Ako im byah nachalnik shtyah da gi sburkam ot OFP i koito me mine na byagane usmivka pred stroya))

64

Йордан

преди 8 години

Спецакция по нашенски? А защо си мислите, че в Западна Европа спецакциите са на по-добро ниво? Поздрави: Йордан

63

Анонимен

преди 8 години

Доста несериозна работа. Целият разказ изглежда като художествена измислица!

62

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 8 години

ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОДКРЕПЯ РУСКИТЕ ДИКТАТОРИ , АСАД И ТЕХНОТО ОТРОЧЕ ОТ ЧЕЧЕВСКО-ГРУЗИНСКИ ПРОИЗХОД --ИДИЛ........ОПАСТНОСТ ОТ РУСКО-АРАБСКИ ТЕРОРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!! БЪЛГАРИЯ ---Е НА СТРАНАТА НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ...ЧЕЧЕНСКО-ГРУЗИНСКИ ПРОИЗХОД НА ПРАКТИКА!!!ТЕ И САМИТЕ МИГРАНТИ ГО ЗНАЯТ---ЗАТОВА И НЕ ИДВАТ У НАС!!/..реално --само 500-човека са в момента.../

61

Анонимен

преди 8 години

Как няма да е провал след като Генерал-Майор и Доктор Хонорис Бойко Тикувун го е нямало да води акцията :^)

60

.

преди 8 години

че тия с униформите не стават - така е, но ако дадат униформите си на тия от форумите, които освен за празни приказки за друго не стават - цирка ще е пълен

59

ТА , САМО ДА ПОПИТАМ

преди 8 години

....И КАТО КАКВА ...БЕШЕ ФАЙДАТА ОТ БОМБАРДИРОВКИТЕ НА ПУТИН , В СИРИЯ....??!!1/ МИГРАНТИТЕ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ СЕ УВЕЛИЧИХА....2/...ТЕРОРА В ЕВРОПА СЕ УВЕЛИЧИ ....ЖЕРТВИТЕ СЪЩО!3/ ...И ТЕРОРА В ТУРЦИЯ , ЗНАЧИТЕЛНО НАРАСНА...КОГО ЛЪЖАТ ПУТИН И АСАД ----ЧЕ СА "ЛИКВИДИРАЛИ " ...ИДИЛ...??!!!ЗНАЧИ ---ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА БОМБАНДИРАЛИ ИДИЛ И ПЕТРОЛНИТЕ ИМ СОНДИ!!!ПРОСТО ПУТИН----Е ВОЮВАЛ НА СТРАНАТА НА ИДИЛ И АСАД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

58

до 39

преди 8 години

За това е и учение! Симулация на реални условия. Искаш да отцепят центъра на София ли? Писмена покана. Ти на кой свят живееш изобщо? Много филми за правата си гледал. Ще ти искат съгласието. Гениално!

57

BUL

преди 8 години

Всяка седмица абучение да има. Ако не да ги пратят в Париж или Брюксел да се пообучават.

56

преди 8 години

Интересно ,а как е трябвало да се проведе спецоперацията според Николайчо -с кафе и сандвичи ли ?вече разбрахме ,че и дъждобрание е рябвало да им се престави -а на Николайчо родителите не са ли му обяснявали кога се вхима чадър от вкъщи ?Вечно недоволни и медии вечно търсещи "под вола теле"!

55

Анонимен

преди 8 години

Защо някой ще хаби ресурси за атентати в държава, която ще се самоунищожи и сама?

54

Полицейска държава

преди 8 години

Абе, вие добре ли сте? Нали затова скачахме по площадите, за да не се гаврят милиционерите и властимащите с нормалните хора???? Нали за това се радвахме като се махнаха ***?А сега какво става? Една мутра е премиер, а башибозука вместо да лови престъпници, пречи на хората да се приберат в домовете си?!?!?! НСО ви избутва от пътя, а пази разни крадливи депутати и министри?!?!?!? Това е ТОТАЛНА полицейщина, много по-лоша от тази, която съм виждал преди 1989 !!!!!

53

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Кога и къде ще бъдат следващите атентати?Ние отговаряме: Питайте за това сенатор Маккейн! Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата от 27.05.2013.

52

do 50

преди 8 години

И като те пуснат къде ще ходиш? В метрото, където гърмят бомби? А? Ти не чу ли вчера, че целият транспорт в Брюксел е бил СПРЯН, за да се възпрепятства придвижването на терористите или бягството им. На хората им е било казано да стоят там където са. Толкова ли не ти го побира акъла че да разбереш, че това се прави за защита на самите хора. Щели да го пуснат. От къде хора като теб ги мислят тези дивотии.