133

СЪД за МЕРКЕЛ !

преди 8 години

Меркел е поредният германски лидер, който трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството и народите на Европа !

132

От извънредна

преди 8 години

среща на върха към извънредно положение в още една държава. Докато тия се събират да си пият шампанското с хайвечре по разни извънредни срещи и да си чешат езиците, това ни чака. Накря и наш шмульо гордо ще обяви, че територията е в извънредно положение и се присъединява към голямото европейско семейство на извънредните положения, извъредните седенки и извънредното тъпоумие у елита.

131

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези руснаци из форума (виж 154)...

130

цък

преди 8 години

Ето, кой руши Европа и ЕС!Ето, на кого приглася нашия ПреЦедент - " с толерантност и любобов да борим тероризма."!?А, в това време ИД и турското Султан Ердоган доволно потриват ръце и не могат да повярват - що за късмет имат ЕС и Европа да се ръководи от "лидери" като баба Меркел, аме...бата Оланд и розовия пудел Камерън!А, лятото и летния туристически сезон в Европа още не са стартирали......

129

П.Петров

преди 8 години

Три метра бетон и бодлива тел с ток отгоре, след оградата зона за безопасност със самострелно оръжие. След това "пропорционален ответен удар" !За да е устойчиво едно общество трябва да има известна доза агресивност, обща цел и ценности, само така може да се развива и да се справя с външни и вътрешни заплахи!

128

Анонимен

преди 8 години

Наистина са жалки тези нападения, в сравнение с това, което ни очаква в бъдеще от горките бежанци ще има рязане на глави и взривове, докато тъпите, затлъстели бюргери бачкат, за да им изкарат прехраната за тях и за чаветата.И така, докато станат мнозинство и въведат шериата.Тогава големия черен брат от големия бял дом ще дойде да ни спаси, т.е. да ни избие, ограби и колонизира съвсем.

127

мунчо

преди 8 години

Българи,засрамете се,ако можете-това не е ЕЛЕКТРОННА ИГРА.избити са невинни ЧОВЕЦИ!

126

Анонимен

преди 8 години

Мигрантите са виновни. Миграните си носят зрив в куфарите като идват и се зривяват. Затова има зривове! Ако се спрат мигрантите и зривовете спират автоматически!

125

Анонимен

преди 8 години

До БранникМеркел трябва до изкаже съболезнование към близките на убитите в *** на изказванията си което да завърши: "И те са тук благодарение на менБлагодарение на Меркел? Благодарение на Меркел Алжир, Тунис и целия арабски свят беше колония на Франция и Белгия, до края на 60те години имаха френски паспорти всичи родени в Алжир бяха французи? И затова сега тези страни са пълни в араби.

124

Анонимен

преди 8 години

Отвратителна и изкуфяла бабичка.

123

факт

преди 8 години

Европейски " лидери" усилено работят за унищожението на европейските народи.

122

anonimen

преди 8 години

до 142, може би ти не си добре а не българска сила за когото пишеш там с оцете и къра,очевидно е че леко по леко ЕС наистина си отива,каквато беше и целта предимно на САЩ.Няма да се спре САЩ докато ЕС не се разпадне с цената на всичко,само не знам всички тия въпросни евро лидери не го ли осъзнават или като наш Бойко,не има пука какво става с държавите им

121

Анонимен

преди 8 години

Терористически акт,но дали е тероризъм???След един атентат с две кули нищо сигурно няма вече на този свят!!И то де го чукаш де се пука!!Свои собствени служби да си правят каквото си искат и всичко се прави в името на по-далечна цел-я всички напредничави се обявяват за терористи,хора несъгласни с управление и те,партиите на такива също,прием на ТТИП също,който е против е терорист,масово следене в медии и сайтове,изобщо такива актове развързват ръце на едни дейности ограничаващи личните свободи!!

120

SS

преди 8 години

Този нашия *** и той къде се слага между шамарите.

119

Наблюдател

преди 8 години

Какво нещо е безочието !! Точно тая дето ги покани.....!!

118

2

преди 8 години

хайде *** при тях ...сега "хората" ще ги храниш и ще

117

Бранник

преди 8 години

Меркел трябва до изкаже съболезнование към близките на убитите в духа на изказванията си което да завърши: "И те са тук благодарение на мен

116

Анонимен

преди 8 години

Врагът знаете къде е действайте или може би петрола много малко там!

115

Пян_Гъ

преди 8 години

Не става така, Меркел. Ще има още взривове. Кой създаде ИДИЛ? Кой ги обучи? Кой ги финансира (напр. като им купува нефта)? Кой искае чрез тях да свали "диктаторските" режими? Кой не чу предупрежденията на Путин за терора? Кой нареди, вместо да се изградят лагери на място, да се приемат мигранти в Европа? Кой не иска да спре бойните действия в Близкия изток? Когато се посочи виновника и му се потърси отговорност, едва тогава ще се пооправят нещата. Но пак не идеално.

114

Анонимен

преди 8 години

Оня с късия мустак сигурно се върти като турбина в гроба сега.