138

SJ

преди 8 години

По тази причина и заплатите в окаяна Румъния са два пъти по-високи от напреднала България !Боко пиян ли е бил или пак в страната на чудесата ?

137

Анонимен

преди 8 години

Минимални заплати в лева : Румъния - 1000 , в България - 400

136

Анонимен

преди 8 години

ДИШАМЕ И ПРАХТА НА РУМЪНИЯ ЗАТОВА ХОДЯ ПРИ ТЯХ ДА СИ КУПУВАМ ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА ЦИГАРИ И ПРОДУКТИ. ЛЕКАРСТВАТА КОИТО И ПРИ МАРЕШКИ МИ СТРУВАТ 50 ЛВ. ТАМ ГИ КУПУВАМ ЗА 25 ЛВ. ПРОДУКТИТЕ ЗА КОИТО В МУТРОЛАНДИЯ ПЛАЩАХ ПО 50 ЛВ. ТАМ ГИ КУПУВАМ ЗА 30 ЛВ. НО В РУМЪНИЯ НЯМАТ МУТРИ КОИТО ДА ВДИГАТ АКЦИЗА НА СТОКИТЕ А НА ПРОТИВ НАМАЛИХА И ДДС-то. НА ТОВА ЛИ ПОЖАРА ВИКА ЧЕ НИ ДИШАТ ПРАХТА? Е ТАКА НИ ДИШАТ ПРАХТА ЧЕ СА ПРЕД НАС СВЕТЛИННИ ГОДИНИ.

135

Анонимен

преди 8 години

тоя луд ли е или нас ни прави на луди

134

Анонимен

преди 8 години

Тоя не е в час. От далече се вижда че са по-добре от нас, а и всеки който е ходил там може да потвърди. Преди 10г,. бяхме много по-добре от тях, преди 5г. можеше все още да се лъжем, но сега ... Всички министри-председатели от милиардер на-горе, депутатите от милионер на-горе, не били корумпирани, няма кой да ги хване и осъди.

133

Анонимен

преди 8 години

193, ВСИЧКИ СИ ЗАДАВАМЕ ТВОИТЕ ВЪПРОСИ- КАК Е ВЪЗМОЖНО БГ БИЗНЕС ДА ИМА 4 ПЪТИ ПО НИСКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И 9/10 ПО НИСКИ ЗАПЛАТИ СРАВНЕНИ С ЕВРОПА, КАК ТАКА ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ В ЦЕНИТЕ А ЕВОЛЮЦИЯ В ЗАПЛАТИТЕ. САМО ЧЕ ББ НЕ РАЗДАВА ЗАПЛАТИТЕ А ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА НЕКА СЕ ВЪРНЕМ НАЗАД КОГАТО ЗА ЕДНА СУТРИН СЕ СЪБУЖДАШ СОБСТВЕНИК НА СТОТИНА ФИРМИ И ЗАВОДИ- ОТ КЪДЕ СРЕДСТВА ОТ ОЧУКАНИТЕ ОБУВКИ НА СЕЛО А Я ВИЖ КОЛКО Е ДАНЪКА В ЕВРОПА ЗА МИЛИОНЕРИТЕ- ОТ 30%- ББ ДА МАХА ПЛОСКИЯТ ДАНЪК И ВИСОКА МИН ЗАП

132

Анонимен

преди 8 години

Е да , там карат дачиики кметовете , а не кю7-ци ... рииш ли къде е разликата ... скоро като останат само зелени и пенсионери ще видиш Боко от де изгрява слънцето ... куршуми за вас !

131

Читател

преди 8 години

Последното изречение - какво не каза ББ?Не каза, че е обсъждано предложение на Д-глу за отускане безлихвен кредит за 1 000 000 000 (един милиард) usd за определени райони с определено население в България. Кредитът - по 100 милиона usd годишно ще е насочен към земеделието, като е гарантирано изкупуване на продукцията. Идеята е да се намали миграцията на съответното население и да му се осигури сигурен доход. Отпускането на подобен кредит изисква съответният състав на управление .

130

ooo

преди 8 години

По-глупаво интервю не съм гледал , един *** дава интервю, на двама ***, те Азис да бяха поканили щеше да им каже цялата истина.

129

Анонимен

преди 8 години

За шестедесетти ми години не съм срещнал такъв крадец и темерут!Евалла му правя, няма друг като него!

128

Стар

преди 8 години

Празни мисли на празен човек, писна ми вече!

127

Анонимен

преди 8 години

Погледнете му само министрите.Вземи единия удари другия. Но нямало да ги сменя под натиск. Толкова са калпави, че защо трябва да има натиск, да се сети, че не стават за нищо.

126

алф

преди 8 години

От коя планета идва тоя другар на снимката???

125

РАБОТНИК

преди 8 години

Защо след като румънците ни дишат прахта и след като тук няма корупция продължават заплатите да не се вдигат,жизненият стандарт е застинал,качеството на живот се е снижило,беднотията е ужасяваща.Като няма корупция как висшите чиновници с една мършава заплата богатеят,живеят охолно?Такава наглост може да си позволи една мутра,за която голяма част от хората гласуват,защото крадейки живеят добре.Да казваш на черното бяло е обида към всички свестни хора в България.

124

Анонимен

преди 8 години

Като си гласувал за ГРОБ сега си сърбай попарата и без глупави оправдания.

123

Анонимен

преди 8 години

При турското "присъствие" народа е оцелял 500 години. При ГЕРБ - милион назад! Е?

122

Анонимен

преди 8 години

Никой от обикновените и образовани хора не се гърчи под игото на никаква мафия . Гърчат се червените каскети , които са необразовани и безработни. Това си личи и в този сайт . Цял ден плюят Борисов и мастурбират от кеф. Да ама ГЕРБ си печели изборите и още 10 години ще управлява , а вие ще си мизерувате и пишете тъпни по сайтовете . Капиш .

121

Анонимен

преди 8 години

Чакай малко, нали ги бяхме изпреварили още миналата година. В началото на тази година казахте, че сме след тях и до шест месеца ще ги изпреварим. Сега се оказва, че сме пред тях. След някой друг месец какво ще кажете, че сме на равно?

120

безпартиен

преди 8 години

Гласувах за ГЕРБ заради Орешарски и Станишев.Съгласете се,че не беше нормално парламента да бе обграден с ограда като източен Берлин,Орешарски да се чуди от кой неизвестен никому вход да влезе и излезе,полицията да млати студентите ни които протестираха,а Станишев да разцелува Местан насред площада.Ей богу по добре Азис да бяха сложили начело на БСП,по би било естествено да целува Местан на площада!След побоите над студенти около парламента от полицаите ГЕРБ осъзнаха,че полицията е с БСП.

119

Анонимен

преди 8 години

Плачете, о юроди! Вие сами си го избрахте! А сега само чукате по клавиатурите.