11

Питащ

преди 8 години

"Според исляма мюсюлманите обаче могат да се молят навсякъде, за това не е нужно специално място."Тогава защо строят джамии. Да им бутат джамиите и нека се молят по мазета и селски обори.

10

Анонимен

преди 8 години

Не е ли така че ми цъкате минуси . Какво работят тези рокери и набожни турци ??? Нищо нали .. ''Работата ще ви направи свободни'' табела на немски завод

9

Анонимен

преди 8 години

Истината е че и едните и другите са хора без работа . В петък по това време нормалните работят после пият питие с музичка . През комунизма такива лентяйстващи милиционерите ги фащаха за ухото и в Заводите

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Тъпо е да смяташ всички вярващи за фанатици. И да се опитваш да ги забраниш. Пък и никой не те е карал насила да си купуваш жилище близо до църква. България няма да си забранява религиите само защото НА ТЕБ така ти се е прищяло. Кой си ти, че да забраняваш на хората да вярват?

7

Анонимен

преди 8 години

Оставаше да каже, че не е политически организиран протест, а хората виждат нещо нередно. Хасъмов веднага го удари на антимюсюлманска основа. Колко неоправдани били. По либерално настроена държава от България, няма да намериш отностно вероизповеданията. Молитва в склад за обувки, какво можеш да си помислиш, че чак и дипломати от други държави идват?

6

Анонимен

преди 8 години

Живея до църква. Писна ми от изкуфяли бабички, камбанен звън и неспирните му там опела, венчавки, кръщенета и тем подобни глупости. Крайно време е да се забранят всякакви религии и религиозните фанатици(няма нефанатизиран ввярващ) да бъдат преследвани от закона.

5

Анонимен

преди 8 години

Ще навират гребен като никой не ги закача. Който иска джамии да заминава в страни където ги има.

4

Анонимен

преди 8 години

Почна се

3

Анонимен

преди 8 години

Няма достъп до този сайтgoogle не отговаря твърде дълго време.

2

Анонимен

преди 8 години

"Избищали е категоричен, че мюсюлманите се събират в сградата за петъчна молитва и в това няма нищо незаконно."Докато не им забранят молитвите така ще бъде в България - вечна опасност от Исляма, прикрита под други имена (молитви, молебен, учение) и обвинения за българите, че са протестирали. Аре бегом с тази петъчна молитва вън от България и към Анадола.

1

ДАНС

преди 8 години

Добре организирана провокация към българите.