81

Monti

преди 8 години

Па и нагли бе - "Побой ли - аз не помня да е имало насилие". Явно бития от превъзбуда му се разкървавило лицето, а останалите, станали очевидци, им се е привидяло нещо.

80

sante_dog

преди 8 години

Не одобрявам саморазправята. но ако някой (да не дава Господ!) осакати вашата жена/дъщеря/майка как ще реагирате? Спокойно изчакване на линеика и полиция докато виновника знае че ще му се размине (та те за убииство не вкарват в затворите, за средна телесна по непредпазливост какво ще е наказанието?), а такава травма оставя белези за цял живот + стреса и ужаса от катастрофата. Отделно не знаеш дали няма вътрешни наранявания които не се виждат с просто око.

79

Анонимен

преди 8 години

Когато си с малко акъл в главата налитаи на бой.

78

Анонимен

преди 8 години

До 93Цяла София е бъкана от пишлемета и *** дето си правят маневри където и както поискат.Ако някои ми блъсне колата и счупи ръката на приятелката ми заради поредната неправилна маневра и аз ще му набия шамарите.строшен от бой ? големи дами станахте...Ама утре ако някой го причини на вашата половинка и вие ще го влачите..

77

Пешо

преди 8 години

ама как лъжат всички - адвокат , мутри... лъжат та се късат - направо ангели се изкарват

76

Анонимен

преди 8 години

И адвокатът, и биячът не са мъжкари, а две каци пълни с вонящи вайна!

75

Джон

преди 8 години

Интересен е и факта, как така наречените "мъжкари" са големи страхливци когато дойде време да отговарят за делата си и тогава демонстрират съвсем не мъжко поведение а се правят на нещастни жертви молещи за милост. От една страна - агресивно, невъздържано поведение на животно а не на човек от друга поведение на безпризорно псе мяукащо за милост. И в първия случай недостойно поведение и във втория случай недостойно поведение. И тези ще ги сочи чернев за пример? Това са комплексирани диваци.

74

Джон

преди 8 години

"Така реагират мъжкарите"Под думата "мъжкар" явно се разбира агресивния мъж-животно с два пръста чело който на всяка негативна ситуация реагира с насилие. За да разбере, че такова поведение не е приемливо лекарството е едно - той самия трябва да бъде пребиван като тъпан докато в малкото му м0зъче се зароди разбирането, че агресивното поведение не е добро и той самия наранен от многото бой който му е бил хвърлен разбере грешката си, п0мъдрее и приеме поука. Бий гъзенце, да не биеш гъзище.

73

Анонимен

преди 8 години

Само софия не съм чул варна , пловдив , бургас , русе само софия баце

72

непукист

преди 8 години

нормална реакция в тази ситуация е да изпаднеш в афект. Никой не споменава каква е причината за катастрофата, а само, че имало шамари и юмруци. Няма как да откараш жена си в тази ситуация в болницата, защото не можеш по закон да напускаш мястото на ПТП докато не дойде полицията. Не мога да оправдая раздаващия шамари, но мога да го разбера. Това, което не разбирам е как битов инцидент се превърна във водеща новина.

71

Луд

преди 8 години

До АнонименДа разбирам ли, че ако премиера не беше мутра, а балетист, всички щяха да са много културни!!! Оправдания за простаците-БОЛ!

70

аман от глупУсти

преди 8 години

след като "ЦърнеФ" обяснява как побоищата били наред и са нормални, тези които нямат преимуществото на свинските килограми да вземат ли тогаз с бренекета да се отбраняват, защото видиш ли тогаз пишман бабаитите да не вземат да пък да се изкарат пушачни жертви - тогава пак ли ще обясняваме как всичко е нормално и докъде ще отприщваме това "нормалното" дето всъщност е беззаконие?!

69

до 86

преди 8 години

Има двойно пресечена линия там. И ограничение 40 км/ч, този със старото БМВ ме съмнява да е карал с толкова и да може да спре навреме. Редовно надолу там се кара с 60-70 км/ч.

68

Анонимен

преди 8 години

"Така реагират мъжкарите, ако разберат, че жена им е осакатена" Мъжката. Жена ти е осакатена, а ти се биеш с някой. Жена ти стои осакатена а ти се биеш.... Жена ми ако е осакатена ще ходя по доктори, болници. А не да се обяснявам на ченгетата какъв мъжкар съм, докато жена ми е осакатена. Чернев Чернев

67

Бо

преди 8 години

Типично за нашата действителност. Стара джипка БМВ, млад, зализан, самозабравил се анаболковец с чувство за безнаказаност. Адвокат, самият той за затвора. Битият - бит ... Виновни няма.

66

Край

преди 8 години

Нормалната реакция е да търсиш начин спешно да си закараш жената в болница пък кой крив кой прав ще му мислиш после.

65

Даниел

преди 8 години

Чернев къде се изказва и той. Преди години нали и той беше част от една такава случка и го закопчаха. Сега седнал акъл да ръси. Я той и приятелчето му на топло да си охладят мераците за 10г. напред. Човека може да е причинил ПТП, но това не им дава право да го пребият като куче. При ПТП се вика КАТ, а не се раздават тупаници. Ако иска да се бие - да излиза на ринга.И за такива изцепки е време да се вкарва в затвора за годинки, за да няма "ама той добро момче, не прави така".

64

Анонимен

преди 8 години

С мутра за премиер е напълно нормално да е пълно със селски бабаити, дошли от майн***та си, които си мислят че всички са им задължени, дори когато не спазват правилата. Ако си бяха карали двамцата с ограничението, третия и да им беше взел предимството щяха да реагират навреме!

63

king_for_a_day

преди 8 години

"Така реагират мъжкарите, ако разберат, че жена им е осакатена", заяви още бившият депутат.Чернеееев, вземи се застреляй! Не, по-добре върви се удави в някоя септична яма. Това ми било адвокат и депутат...

62

Анонимен

преди 8 години

един път афект - оправдан, втори път афект - ще видим ... ама ми се струва, че е време за нещо ефект-ивно