17

младен

преди 8 години

"Бойко Борисов: Бежанците ни заобикалят!"И аз бих заобиколил БГ и най вецхе тебе ама съм Българин и няма измъкване

16

anonimen

преди 8 години

Хахаха заобикалят ни защото благодарение на такива като теб станахме прошляци като тях. Никой не го притесняват границите ни притеснява ги мизерията тук.

15

ще се лее шампанско

преди 8 години

Днес Евросъюзът ще обсъди ситуацията на европейските граници. Темите ще бъдат три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. След което ще бъде сервиран обилен обяд и ще се лее шампанско за здравето на бежанците.

14

Анонимен

преди 8 години

Предполагам, Хитлер се обръща в гроба си като гледа как тази ненормалница, Меркел съсипва Германия, че и Европа. Идва ми да я разстрелям като псе!

13

спонсор на МВР

преди 8 години

България трябва веднага плътно да затвори границите си. За да не може пожарникаря да се върне от Брюксел!

12

а бейй е.ничар

преди 8 години

До Василевкаква турция е велика бе п.родажник !! и си смени фамилията с камиларска, не цапай българското ! а германия не и никога няма де е съюзник на турция...няколкократно немците са казвали , че не виждат турция пълноправен член на ес...и с право

11

8-ми Март

преди 8 години

Днес в братски Истанбул и в братска Анкара, турската полиция, по най-брутален начин, с гумени патрони, палки и сълзлив газ, разгони женска демонстрация по случай 8-ми Март, Световния ден на жената. В Турция е традиция за 8-ми Март жените да бъдат бити.

10

Мнение

преди 8 години

Според Борисов "самите потоци знаят, че българските граници се пазят добре и ни заобикалят"Глупости.... знаят, че тук е мизерия и, че сме по-бедни и от Сирия за това ни заобикалят...

9

още три милиарда

преди 8 години

Коварните турци искат още три милиарда. Най-вероятно за да финансират с тях ИДИЛ и да продължат да бомбардират кюрдите и сирийците.

8

Анонимен

преди 8 години

Тия пари вместо на Турция да ги дадат на нас да им пазим границата. За толкова пари и пиле няма да прехвръкне и ще се стреля на месо без предупреждение, камери, лазери, хеликоптери с топлинни детектори и най-модерна апаратура ще бъде включена в борбата с нелегалните имигранти. Освен това ще се преследват всички лица, влезли или пребиваващи незаконно в страната и ще биват депортирани до най-близката граница незабавно.

7

Анонимен

преди 8 години

Аз на Боко не му вярвам, че си пазим добре границата. Този човек не прави нищо по въпроса, освен да се надява на късмет. А в момента турците извиват ръце на Европа и говорят за приемането им в ЕС. Общо взето Европа се оказа дръвце! Какво търсим там, не ми е ясно. Ама и с Русия не искам, че още помня как се радвах на тоблерони и шоколадови яйца, докато бяхме с тия шматароци!

6

Манджата

преди 8 години

Влезнахме в един Старбук в лондон и пихме кайве. Тия едни клечки за зъби не турят на масата да ги *** в *** мaйнa. То нямат зъби тия кучета, найш ко скапо зъболечението там. Резили!

5

Анонимен

преди 8 години

Разбрали са, че в България има премиер ***

4

Анонимен

преди 8 години

дрън,дрън...............

3

Анонимен

преди 8 години

То кучетата избягаха от България, а бежанците ли ще искат да останат. На никой не му се живее в мизерия...

2

Анонимен

преди 8 години

Ku4e da varjesh niama da stoi v BG,BLAGODARENIE NA VAS !!!

1

Анонимен

преди 8 години

Да се запита ЗАЩО ? В България е по-голяма мизерия днес от Сирия !