5

анонимен

преди 8 години

Честит 3 март! Да сведем глави пред загиналите руски войници и български опълченци за свободата на България!!! Това е истината,другото е тюрлю гювеч забъркан от прецедента ни и *** отрочета.Докумените за войната се съхраняват,те няма да изчезнат в небитието за разлика от управляващата ни клика.

4

Zapadnoevropeec™

преди 8 години

Върви народе възродени.Към светла бъднина върви.С ГЕРБ, таз сила новакомунистите смажи.

3

браво!

преди 8 години

Браво на Президента Плевнелиев!Свободата ни НЕ е била дар!В пряк и преносен смисъл. (Това е наложилата се теза след 9.09.44 г. както с "деветосептемврийската революция".)Четете повече и ще разберете: всичко се дължи на желанието на българите да бъдат свободни!

2

Лейди Гарга

преди 8 години

А бе то ние гордост и достойнство си имаме и в повече даже, ама гръбнак си нямаме!Този плазмодий за съжаление си е чист събирателен образ на "нацията" ни - много говорене, много пъчене и ежене, ама никакви ни няма когато трябва в същност да свършим нещо, било то да изритаме един двама политици, или пък да проведем някаква логична и осмислена международна политика...Наздраве!

1

Анонимен

преди 8 години

"Пътят ни е редом до демократичните и прогресивни нации"Тоест слуги сме и ситниме като кутре след каруцата. Истински свободните не следват,а вървят по собствен път като Русия, Северна Корея, Китай. Макар и труден и оонякога грешен, все пак свой. След каруцата свобода няма, господин Прецедент.