18

до 53 Odysseus

преди 8 години

Явно нещо не сте наред с мозъчната ви дейност. Ежедневно ли се дрогирате?. Между другото да не сте обратен?.

17

до 48

преди 8 години

Много се извинявам но вие да не сте от обратните наркозависими?.

16

до 43

преди 8 години

Някой рно сутринта дрогирал се ***....ст ви е писал минус.

15

БГ

преди 8 години

Грешка....Не са 5000 хил...Селските тарикати в БГ са милиони.!!!!!Бележка на редакцията.

14

Анонимен

преди 8 години

Олимпийска надежда ???чЧ е то всеки под 15 год е олимпийска надежда, стига с тез богопомазани нищо чудно и правилно да са си изяли боя тия селски биячи все пак имат някакви инструкции как пък не се сЛучи на някой обикновен човек да го отупат е тъй без нищо

13

Анонимен

преди 8 години

АГЕНТА ОТ ЦЕРЕУТУ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ДАНЪЦИ, САНИТАРИТЕ ДА МУ ПРИБИРАТ КОМПЮТЪРАТ И ДА СИ ПИЕ АКТИВНАТА СУБСТАНЦИЯ, ЧЕ ПАК МУ ХУРТУВАТ ОТ ЦЕРЕУТО.

12

Анонимен

преди 8 години

Начело на мутро-армията самият баш Бакан Дон Боко дьо Банкия!

11

Анонимен

преди 8 години

29- МНОГО СИ ПРАВ- МИЛИОНИ СА ЗАГИНАЛИТЕ В ГУЛАГ РУСОФОБИ. СТАНИ *** СПЕЧЕЛИ КОПЕЙКА ОТ ТРОЛЕНЕ- КОПЕЙКА- АМА ЗЛАТНА ОТ 1.1. 2015 Г.

10

Анонимен

преди 8 години

АМИ СНОЩИ ОБЯВИХА ПО ТВ СТАЖАНТ ПОЖАРНИКАР- 420 ЛЕВА ЗАПЛАТА И ХОДИ В ОГЪНЯ- ТИЯ ПРЪД.ЛЬОВЦИ СЪС ЗАПЛАТИ ТРИ ПЪТИ ПО ВЕЧЕ. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА- ИНАЧЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТАКИВА КАРТИНКИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СТАВА ТАКА. СИЛНА ПОЛИЦИЯ- СИГУРЕН НАРОД.

9

Анонимен

преди 8 години

Много шум за нищо и мен ако ме нападнат и аз ще пребия някой при самозащита ,нека да дадат цялата част от записа ама няма да я дадат тезата им в съда ще се съ/ори като изгнила круша. Да не говорим тъй наречените лицензирани гардове какви ги вършат по МОЛовете с просяците айде баста. Вън НАТО от държавата.

8

Анонимен

преди 8 години

Според мен проблемът не е в тези пет хиляди амаболни ***,а в седемдесет хилядната банда потомствени щатни шуробадженакорушветчийски корумпирани некадърни лалугери дремещи по трънки и катакомби. А нещатните пиявици един господ ги знае.

7

някой

преди 8 години

Ами като се знае бройката им /приблизително/, къде спят законотворците ни /депутатите/ и правосъдната ни система, та не вземат необходимите мерки за ограничаването им, за пълното им премахване не говоря.Значи се знаят мутрите, знае се, че е незаконна и нелегална тази "охрана", но не се предприема нищо?Защо ли се чудя, те всички престъпници са под покровителството на държавата ни.Затова сме на този хал, а и по-лошо ни очаква.

6

Анонимен

преди 8 години

1200 лева ли бе, аз съм в колцентър и зимам повече пари, тия тогава като земат да ми се правят на тарикати ще ги сдухам че зимам 200 лева повече от тях

5

истината

преди 8 години

Скачахте по площадите за Свобода, а получихте робството на мафията!

4

Анонимен

преди 8 години

В "стабилна" България най-много работят погребалните и охранителните фирми. Процъфтяваме отвсякъде...

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Абе Иво Прокопиев кой го охранява?

2

Тинев

преди 8 години

" Армия от 5000 махленски биячи пазят бизнесмени (мутри) ". Не забравяйте, че МУТРА е премиер на България. какво се чудите че разцъфтя престъпността?

1

експертно становище

преди 8 години

Чудесно, ако това е проблем държавата да им плаща тя по 1200лв и да ги прати към бежанците с нагон или да ги насочи към друга обществено полезна дейност!