9

Анонимен

преди 8 години

2, починал е от стреса, а е от боя. При такива сърдечни болести едно скарване е достатъчно за да получиш инфаркт.Когато имаш болно сърце, да вадиш бокс на двама по силни от теб не е умна работа.

8

Агресивен комплексар

преди 8 години

Тия в съда за пари през девет планини вода ще докарат. Как не се беше случило на тяхно дете,да им видя реакцията тогава?

7

художника

преди 8 години

До АнонименВъпросът е щеше ли почине по същото време...----------------------------------Ако не беше слязъл да се прави на мъж???

6

Анонимен

преди 8 години

Щял или не, да се е пазил сам и да не е налитал на бой. Ако сам не се пазиш, няма кой да те пази и никой не ти е длъжен с нищо. Още повече като знае че имаш здравословни проблеми

5

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Ами.......не е трябвало да.... ПРАВИ СЕКС И ДА СЕ ДЪРВИ НА БАТКОВЦИТЕ ...ХА,ХА,ХАААААА....ТАКА Е ---СЪС СЛАБИТЕ СЪРЦА..!!!!ПАЗЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ И СЪРЦЕТО ,БЕ.......И КОЖАТА!!

4

До 2

преди 8 години

А ако беше умрял докато кара бясно из града и беше помел няколко майки с дестки колички и деца, по-нормално ли щеше да е?

3

Анонимен

преди 8 години

Няма никаква връзка някак си случайно е умрял в тоз момент за да навреди на тестените биячи. Може дори да се самоубил за да ги вкaра в затвора, но е ударил на камък с компетентните органи.

2

Анонимен

преди 8 години

Айде 1, да не обобщаваме!Това е истината - човека е умрял от вродена сърдечна болест.Сега ще разбереш, че не е хулиганство да се защитиш от нападател въоръжен с бокс, който те е нападнал докато си пресичал на пешеходна пътека, като целенасочено е спрял управляваното МПС, слязъл е и е действал.Прокуратурата направи тия понички богати.Ама ще плащаме ние, а не некадърните прокурори.

1

М

преди 8 години

Мда, бе, точно така. Той се е споминал ей така, от само себе си...Боже, в каква държава живеем!!!