63

Анонимен

преди 8 години

А Фандъкова & ще проверяват ли ? Милионите изсипани за невидими резултати, освен теменужки, дръвчета (по-скоро някакви пръчки, дръжки и грозни кошчета за ***) в НДК ?

62

Анонимен

преди 8 години

Прекратяват Банско, но пускат Шел в Бургаския залив, защото им бутнаха тлъсти рушвети. За Бургас - Александруполис го забраниха, защото руснаците не им платиха подкупи.

61

Анонимен

преди 8 години

Бойко засрами се ти си премиер на един мизерстващ народ и се правиш че нищо не виждашсамо олигарси пари заплахи за живота ти и далавери ти се въртят из главата

60

61

преди 8 години

Мразя *** (в това число и вас - *** от ГЕРБ). Това, че сте пребоядисани и сте се навели на Запад, не на Изток нищо не означава. Коренът ви е червен и загнил.А Боко е селска мутра и унищожава България, затова и го мразят всички интелигентни хора в България.

59

Анонимен

преди 8 години

Сега като Цветанов осъди Станишев за клевета ще имате възможност пак да плюете. Само да не вземе да влезе в затвора , че тогава бай Курти ще го чака .

58

нико

преди 8 години

Браво , но няма да се разберат , така че прекратяваи !

57

Анонимен

преди 8 години

Никой не може да ми отговори, няма ли в тази БГ по- умни,по-способни, по-честни, по-интелигентни от Борисов. Нима тази тиква ще е мерило за нашия интелект, възможности и бъдеще. Нима всички сме толкова обезверени, апатични и ***, че се примиряваме едно нищожество да ни ръководи до там , че да му ближем..., до там че новина на държавата е това че бил избухнал, бил казал, бил..пръднал... Господи..помогни ни....

56

Фифо

преди 8 години

Бойко народа те обича, а най-много те обичаме аз, кака и чичо Грую касапина от Дивотино. Горе главата баце и мачкай мачкаййй

55

Анонимен

преди 8 години

Все още един двама верни на Позитано 20 червени *** в този сайт изпълняват опорната точка да плюят Борисов денонощтно. Да ама вече никой не ви вярва и ви се смее . Продължавайте да мастурбирате като плюете ГЕРБ , но всички избори се печелят от Борисов , а вие сте в канала . Това е Минке положението .

54

Анонимен

преди 8 години

Шут та дрънка. Още помним Алооо, Вальо......Мишо бирата, Банкянското WC, Кокинов, Миро Мършата и ти сам си го избра (Цацаров)

53

Анонимен

преди 8 години

Борисов избухна: Не може да твърдят, че помагаме на олигарси, че кой го твърди? Ние си го знаем. Кое правителство не е помагало на олигарсите? Не се връзва, не се е чуло и видяло български политик да има морал и чест, операцията е бърза и безболезнена.

52

и аз съм анонимен

преди 8 години

Борисов избухна! Какво цветисто заглавие! Предлагам и друго от рода на Борисов яхна метлата и отлетя в неизвестна посока.

51

Анонимен

преди 8 години

Бойко искаме си държавата чиста и свята и неопетнена и не грабена от такива като теб

50

Анонимен

преди 8 години

А вилите в БарЦелона ще проверяват ли? А банкови сметки в банки от Саудитска Арабия, Дубай и т.н.?

49

Анонимен

преди 8 години

всеки ден излиза някой политик и надълго и широко ни убеждава че в България всичко е наред

48

Фифо

преди 8 години

И защо им се връзваш на глупостите на активистите, бе, Бойко, бе! Не слизай на тяхното ниво, много добре знаеш кой и защо им плаща!

47

Анонимен

преди 8 години

Ей, ама много сте лоши - не ядосвайте Банкянската Примадона, че пак ще вдигне кръвното.

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 40Най-яркият наследник и най-близо до прийомите на БКП е ГЕРБ! БСП е бита карта, защото се превърна в партия на шепа хрантутници, нарекли се леви, партия без визия и кауза, просто партия на празните приказки и обикновено напреки, за да се чуе, че ги има.

45

Анонимен

преди 8 години

На мен друго ми е интересно, защо след като цяла България знае имената на олигарсите, никой журналист не смее да ги назове поименно. Борисов и Цветанов също са в това число - притежатели на милиарди със заплати от по 3-4 хиляди. Как става тая работа ?

44

Доктор Костов

преди 8 години

Този човек или е бесен, или избухва. Постоянно гледа лошо и се кара на някого, все го убиват, ама той не се страхува, бори корупцията, вкарва дузпи, снима се с кого ли не, ходи със смачкани дънки, държи си ръцете в джобовете, пише есемеси, рисува картини, играе тенис и шах, сърди се когато пада, хвали се с уловена риба и най-вече редовно пише на стената си във фейсбук без граматически грешки. БРАВО!