77

Бени

преди 8 години

Вече сме 21 век! Имате и права и свободи!Та за какво ви е тази партия!?

76

Бени

преди 8 години

На турски в турско!

75

есперанто

преди 8 години

Значи не са етническа партия,гласуват за български институции,а искат агитация на турски.Защо бе джанъм.Хилядите българи,които гласуват за ДПС как ще разберат за що иде реч.По добре да агитират на английски.Хем ще ги разберат всички избиратели,хем звучи по- европейско.Както се знае,избирателите на ДПС са най-образованите и най-интелигентни и знаещи чужди езици в България.Защо да агитират баш на този варварски ,турски език.Утре и руснаците ,които са към 300 000 ще искат и партия и агитация.

74

nina

преди 8 години

Който иска да агитира на турски-да върви в Турция,там само на турски агитират.В българската държава и за българските партии и Парламент се агитира на български. И какви турци има в Бг?Това е българско население с турско самосъзнание...Турците отдавна са избягали след руско-турската война.

73

Анонимен

преди 8 години

Тея от дпс-то се сетиха за избирателите си странно защо досега не се обаждаха особено като бяха в управлението заедно със Станишев и после с Орешарски. Но сега ги грози опасност щото местанчо си прави своя партия

72

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен А ТИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЛИ СА КАКВО СТАВА ДУМА

71

АTAKICT

преди 8 години

НЕОБХОДИМ Е ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЬРРЖАВАТА --ЗЗД ----КОЙТО Е ПРТИВ---АУТ ВРЕМЕ Е ЦАЦАРОВ ДА ПОКАЖЕ 4Е Е БЬЛГАРИН----ЗАКРИЙ ТАЗИ ПАРТИЯ ДПС И ЩЕ СИ ВЬРНЕШ НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ БЕ ЦАЦАРОВ КАКТО И БХК---АМЕРИКАНСКИ КУ4ЕТА

70

Анонимен

преди 8 години

Много омраза в този форум. Нека да си агитират бе на свой език, нали сте европейци големи ся ще си мълчите и ще приемете факта че освен българи има и други етноси в Бг то

69

ДС

преди 8 години

РЕФЕРЕНДУМ.

68

Анонимен

преди 8 години

Сетила се мара да се побара. Хвана ги шубето че Местан ще дръпне гласове и от ДПС търсят начини за да си вдигнат рейтинга сред турците.

67

Анонимен

преди 8 години

Недопустимо ,за Бога това е България

66

Анонимен

преди 8 години

По времето на КОЙ премиер България даде въздушното си пространство на Турция ?По времето на КОЙ премиер министерски съвет прави изнесени заседания в Турция ?По времето на КОЙ премиер 8 наши военни заминават за Турция за участие в противовъздушната отбрана на Турция ?КОЙ наш премиер допусна турският посланик Гьокче да дерибейства из България ?КОЙ пи турско кафе с националния предател и турски шпионин Местан в Кърджали ?КОЙ премиер така и не достроява оградата с Турция ?КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ? ..

65

Джингиби

преди 8 години

Объркали са се.. да се чете "искаме да агитираме на РУСКИ"

64

До ЕВропарламента

преди 8 години

Ами аз искам да ви няма.

63

АТАКА Варна

преди 8 години

На вниманието на прокуратурата,на вниманието на Г-н Цацаров.По общините ние от АТАКА имаме 200 офиса,среден разход на месец за офис ни е 2000 лв,наем плюс една заплатка,тоест масечен разход за офиси и заплати имаме 400 000 лв,на година това прави 4 800 000 лв,прихода ни от субсидия е 1 700 000 лв.Господин Цацаров ,от къде ние от АТАКА набавяма останалите 3 100 000лв които са ни в минус ???

62

Дядо Ястреб

преди 8 години

До онзХоро правя, също и скопяване правя. Ти от коя част се интересуваш?

61

Дядо Ястреб

преди 8 години

До 65Ако искаш да посетиш джамия в Атина, заповядай на 2 Кипроу Булевард, кв. Москсато, Атина!Очаквам сега пък да кажеш, че в Япония ислямът бил забранен! Боже боже, малко ум и разум да беше дал и на тези горки балканци, хааа!?

60

онз

преди 8 години

теория на конспирацията :защо руския "кат" и наще защитници на етническия мир имат еднакво име и еднакво знаме? :)

59

Анонимен

преди 8 години

Пеевски и Доган са най мразените от Българите политици нищо чудно че се оказаха Руска стока на северната *** такъв и е материяла

58

onz

преди 8 години

a арменците на арменски ли ше "водят" , евреите на иврит и комунясите на интеграционно толерантен, предполагам.