16

Боко Великия

преди 8 години

- Мен са ме галили три папи по главата -- ко знаите вий - лош човешки матрял ))- отивайте да отглеждате агнета и да сеете картофи - мързеливци !

15

Ф.С.В

преди 8 години

Най лесно е да насъскваш обикновенните хора едни към други - Ципрас показва пред Европа че не може да намали субсидиите на земеделците а БГ Правителството с конраблокадата прикрива своята политическа некъдърност - поради нежеланието на БГ политиците да водят преговори с Гръцкото Правителство- и така бедните работници бедните туристи са се хванали за гушите на границата а стада емигранти подсмихвайки се - минават през джунглата ( Странджа) с надеждата никога да не живеят в тези държави ))

14

Край

преди 8 години

Вместо да ПРАЗНУВАТ - щели да почиват. На трети март заведете децата си на площада или на Шипка или идете в национално историческия музей или ... Възпитавайте родолюбци. А за почивка си вземете отпуска пък вървете където ви стига портфейла.

13

Анонимен

преди 8 години

До някойкакво се чудиш , българина е завистливо , крадливо и продажно племе , майка си и децата си ще продаде

12

някой

преди 8 години

що за гьотверен трябва да си , за да идеш на 3-ти март в Гърция

11

Топло

преди 8 години

До 2233Тракторите в Гърция може да са на полето още сега.

10

а така

преди 8 години

Бой по канчето. После блокади и през летния сезон и да видиш как гърците сами ще им намерят цаката на пияните фермери. Като почнат да ги подуват от бой, ще се научат на ред и дисциплина.

9

Анонимен

преди 8 години

Гърците тъкмо ще ги научат малко на патриотизъм. 3-ти март не се празнував чужбина

8

Анонимен

преди 8 години

Жалко, щеше да е по-добре да ги няма тук на 3-ти март тези "българи" които на Националния празника на България заминават за друга страна...

7

Анонимен

преди 8 години

Нашите гладни въшки доволно протриват ръце със надеждата че Българите ще почиват в тяхната СКУБАЧНИЦА ха ха ха

6

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Яд ви е, защото не може да протестирате като гърците. Завиждате им ! Те са свободен народ, а ние сме робски народ. Факт !Дори фалирали те продължават да са по-богати от нас и да живеят по-добре от нас - "финансово дисциплинираните и стабилни" българи.

5

Анонимен

преди 8 години

До Цончо АлтавияАлтав, само каскеи почиват в гръцко. Друго си е фенската ривиера!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Защо гърците да са виновни ?!Те спират само камионите !Да не би някой да ходи на почивка с тир ?Ако се провали почивката на българите вина за това ще носи министър Московски, който организира нашите шофьори да направят контраблокада. Нашите не пускат нито автомобили, нито автобуси.Не манипулирайте хората !ГЕРБ са идио.ти и това го знае всяко хлапе.Апропо има ли нещо вярно, че крадливите управляващи се канят да теглят нов 15 000 000 000 заем ?

3

Анонимен

преди 8 години

Сталин бе мъдър - на кутия цигари взе България и прекара Чърчил да си бие главата с Гърция. Ш.о.рошоиди, как бързо забравихте тоз "факт". Гърция била супер развита, щото член на НАТО-то/ мегагенератор на сигурност, голям майтап/ и прецъфтелия ЕSS.

2

Анонимен

преди 8 години

Както казва Ицито - който ни играи ни пичели.

1

Анонимен

преди 8 години

Мъката е за туроператоритеНаште да почиват другадиВ Италия не е лошо