35

иво

преди 8 години

всички агитки рокери и обикновенни хора там...да помогнем като няма държава

34

Анонимен

преди 8 години

Тия хора не ги ли е срам да се показват по телевизията и да казват колко много пъти са обирани !?Аз само веднъж да ме оберат и вземам мерки да не се повтори не ме интересуват законите щом не ми гарантират сигурноста.

33

Анонимен

преди 8 години

В едно Врачанско село кмета беше организирал охрана ,но полицията им събра пушкалата

32

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може още!И ощеИ още

31

Отново провал

преди 8 години

Поредния провал на ГЕРБ!

30

Анонимен

преди 8 години

Бойко тои ни дава ако не дава ще к.р.а.дем

29

Анонимен

преди 8 години

Едно време имаше пушки с сол като крадеш от полето и ти насолят дто

28

Анонимен

преди 8 години

Стига с тая полиция неините функций са да пази статуквото и тя се справя много добре с това

27

Кан Крум

преди 8 години

Стабилност называеться.

26

.

преди 8 години

Апаче ... индиянците ? Не , тия са други индиянци .... ясно е , че държава няма , полицията има нулев морал и желание за защита на населението , ами ние защо стоим и бездействаме , докато тия полухора тероризират бащите и майките ни , защото е по-лесно да стоиш вкъщи и да пиеш ракия , отколкото да се стегнеш и да направиш каквото трябва да бъде направено , отряди ли ще са , окупация на полицейски управления и съдилища , проблема се решава с действия , заедно като едно цяло, не с ракия и приказки

25

Анонимен

преди 8 години

Решщението на въпроса е да заселат в Село Мечка бай Петко от Лясковец може да му е за наказание като пробация и да му върнат пушките.

24

Ончо

преди 8 години

Преди години чакаме на жп прелез в жигулката на баща ми. Въпреки спуснатата бариера, някакъв се изстреля и мина под нея. Баща ми заявява: "На всеки прелез трябва да има по един с картечница и да стреля по такива. Като загинат така "геройски" няколко десетки ***, дали следващите няма да се замислят дали да постъпват така?". Тогава ми се стори грубо, но сега го разбирам напълно.

23

адвокат

преди 8 години

Никои няма да ви пази домовете ако сами не ги пазите ,но след това не викайте полиция за да не ви обвинят за неспазване правата на престъпниците.

22

Елементарно!

преди 8 години

1. търсим къде е проблема.-> В Парламента2. решение на проблема.-> нов закон за защита на частната собственост (използване на всякакви средства за защита на дома!)3. ако депутатите не искат да го решат.-> смяна на депутатите!

21

Анонимен

преди 8 години

Ей накъде отива тая държава щом в село Мечка се уплашиха, какво остава за село Заеково старозагорско

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя на снимката го гледах сутринта по телевизията да казва как седел мирно пред крадците докато те му ровели навсякъде !Как искате да се оправим с такива страхливци влезне ли ми в къщата не отговарям за действията си.

19

Анонимен

преди 8 години

Цялата полиция е на границата !

18

някой

преди 8 години

Ама защо мълчат тези /а и останалите възрастни хора по селата/ и чакат някой да помести статия колко са уплашени?Трябва да сезират всички съответни институции, че дори и БХК /за него се съмнявам да има ефект, но все пак да не го прескачат/, че дори и съответната комисия на ЕС!НЕ ТРЯБВА да се мълчи и да се спасява всеки поединично, както и да живее във всекидневен страх. След като дори се знаят престъпниците.Впечатляваща е робската ни психика или вече може би сме дотолкова облъчени и обезверен

17

Ченгето Иванов

преди 8 години

Държавата е безсилна да спре този терор над обикновените хора, но за сметка на това, щедро раздава по 20 заплати на полицаите.

16

Анонимен

преди 8 години

Видими резултати !