22

Анонимен

преди 8 години

Как сте фесове ? Кофти е нали ?

21

Бачо Киро

преди 8 години

Най-вероятно турците сами са го организирали този "атента" за да имат причина да се включат във войната Точно като американците 9,11

20

Анонимен

преди 8 години

И докога пинк-понк ефекти.

19

Балканджи Мишо

преди 8 години

До 987Не така с рогата бре ,голяма работа си с приказките ,като си толкова турски патриот що не си обираш крушите и багажеца и да ходиш в Турция ТУК е БЪЛГАРИЯ , не плюй по страната която те е хранила и в която живееш .Няма спор ,че Турция е мощна държава ,тя е била мощна и в 1912 година ,но яде колеца тогава ,мощна беше в 1878 година ,ама и тогава яде един дебел руски .....

18

Анонимен

преди 8 години

Това не е терористичен акт. Няма нито един цивилен убит. Това е война. Аскерът ви мре още преди да е стигнал до Сирия. Напъвайте се още за да ви изтрият от лицето на земята.

17

Членска карта №7

преди 8 години

До 987Остави глобуса на Турция и си вземи хапче против стрес, тепърва ще имаш поводи да се страхуваш!

16

Аз

преди 8 години

Велик е Ердоган ,такива политици трябва да има .Машаллах .Роснаците ще бегат презглава към Росия ,нашите ще ги трепят отзад .Велика е Турция

15

Анонимен

преди 8 години

При наличие на 20 млн. кюрди в Турция и при избити няколко хиляди от тях при акции на турската армия в последните месеци, то ще се намерят и герои,които да отмъщават качествено. Пиши го турския туризъм нулев следващите няколко години. Няма как до всеки кюрд да сложиш полицай. Ердоган е пътник, не може да дава заден ход и ще ескалира положението, докато всеки турчин не се убеди, че заради един ердоган не си струва цяла турция да гази до шия в . айна.

14

Анонимен

преди 8 години

"ако пак преминат границата, пак ще ги ошамарим..."Хахахах :) Той и Дянков ги ошамари, ако си спомняш. Не, всъщност той ги "напляска". Хахахах. Давайте, пробвайте. После да видим колко бързо можете да бягате към Африка, при роднините ви - за всеки турски бежанец ще има самостоятелен бананов клон.

13

Анонимен

преди 8 години

Фясове, можете ли да смятате? Един руски пилот, един командос и един инструктор срещу 30 висши офицери-кьопеци тръгнали да воюват в Сирия. Да, ама не, желанието им да воюват се изпари заедно с промитите им мозъци. Видяхте ли истинската нехибридна война, мераклии милитаристи, видяхте ли я?

12

Членска карта №7

преди 8 години

До 987Стойте си на задниците, амуджоолар, поне ще се отървете само с едни домати!

11

СВОБОДЕН КЮРДИСТАН

преди 8 години

това ще е новото име на АНАДОЛА. СКОРО

10

ТЕЗ ДОМАТИ НА БАТИ

преди 8 години

много яки излезнаха. Сваления СУ24 ще му излезе на ЕРДОГАНЯ я през носа , я през г.....за

9

Анонимен

преди 8 години

987Ние по тая логика да си вземем цяла Добруджа и Македония, всичко до Солун и Босфора и Източна Сърбия, а? ***.

8

КАНАДА

преди 8 години

прекрати авиоударите срещу ДАИШ, Франция си изтегля самолетоносача от там, пък ФРГ само с 4 Торнадо- рзузнавачи. Лъсва КОЙ КОЙ Е в тази ИМИТАЦИЯ на борба с тероризма. ТУРЦИЯ, СА и КАТАР плашат с окупация. БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ има СВЕТСКА ЗАКОННА ВЛАСТ в СИРИЯ.

7

Анонимен

преди 8 години

Ще сваляте руски самолети и ще убивате пилотите, ще се подигравате на жертвите от сваления пътнически самолет, ще обстрелвате суверенна и независима държава, така ли? Ами подигравайте се сега да ви видя, гнусни ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Ердоган кьопека изяде кютека.

5

До Краси

преди 8 години

Браво брат от нашият беден шопски край си ! " турция ШЕ отвърне на удара" ! Не можели и Турция КЕ , ЧЕ ?

4

Анонимен

преди 8 години

Туморът Ердоган трябва да бъде изрязан от дъно, за да спрат подобни неща!

3

Анонимен

преди 8 години

Нашият ленторезач няма ли да отиде да му целуне краката на Едроган и да му поднесе най искрените си съблазнования! Да му каже как българският народ страда редом със турският . Сигурно на профилите на повечето депутати вече има полумесеца!