42

Анонимен

преди 8 години

Поне руснаците диктуват мир, а американците - само война.Напишете в Гугъл: Ближний Восток: Идеальный шторм и вижте картата на края - още 2006 г. американците са преначертали границите на уж независими, суверенни държави в целия Близкия Изток.На съвестта им лежат милиони човешки животи, смърт и страдание.Господ да ги порази дано!

41

пишкин

преди 8 години

До Вън турски *** що не го духаш болшевик задръстен марш в сибир лайнояд некадърен

40

Анонимен

преди 8 години

До Един българинРаковски е много спорна личност.След Априлското въстание бяга в Сърбия за което неговите съмишленици искат да го съдят.Отървават го по молба на тогавашните авторитетни сподвижники.Така че тук можем дълго да спорим.Но нямам време за теб.

39

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на русофила атакист е да го оноди руски салам!

38

Анонимен

преди 8 години

До Един българинТия НПО партенки за Раковски отдавна се изтриха--измисли нещо друго

37

Анонимен

преди 8 години

Нямат край руските манипулации

36

Съни

преди 8 години

До Един българинТия ги разправяй на баба ти...без доказателства лесно се говори....А снимката на МакКейн с шефа на ИД Ал Багдади още я има в нета--как се прегръщат и целуват---от 2013 г е....А тогава ИД вече режеха главите на християните в Сирия....Така че се моли Путин да успее-иначе идва редът на твоята кратундела...Затова и народът по цял свят е с него--ясно?!?!?! По- просто няма как да ти го обясня......

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИма поне 3 турски тр.ола платени от турското посолство ТУК и СЕГА.а останалите са руски *** и им личи отдалеч.

34

Волен

преди 8 години

Радвам се че моите последователи стягат редиците тук. Дано не се спекат като му дойде времето да се действа, както аз се спекох когато цацарката ме стисна за врата.

33

Анонимен

преди 8 години

До Исторически фактя дай поне един пример за победа на русия

32

Исторически факт

преди 8 години

Русия винаги побеждава. Смел, НЕПОБЕДИМ и талантлив народ. Германци и американци предпочитат Владимир Путин за канцлер или президент, вместо Меркел или Барак, които забъркаха близкоизточната каша

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42Както е видно и от този форум,поне 90% от българите сме на страната на Русияоткога на ленинградските *** им казват българи бе ушaнко?

30

Уй

преди 8 години

Мястото на Европа в битката на Сирия е на страната на Русия и Асад. В момента Европа заема жалката позиция на слугиня на САЩ, която бере "плодовете" на Арабската пролет, а онези и се надсмиват зад океана.

29

До 35

преди 8 години

Ама точно същото е.Ти не си в ред бе човече.Русия чака повече от четири години коалицията от ШЕСТДЕСЕТ държави начело със САЩ да се справи с ИД. В резултат от лютата битка на тези държави ,ИД завладя над 70% от територията на Сирия и големи територии от Иран.Намеси се след като разни брадати чалмари взеха да се навъртат око военноморската им база там.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Кутевските помиярии пак са се събрали на раздумка :)и атакизката сгaн

27

Анонимен

преди 8 години

На пeдерашките ще им се стъжни живота в най-скоро време. Ще се появят едни турски и саудитски "отпускари" и "шахтьори" с намерени из мазетата на Алепо стингъри и като паднат няколко су-та нещата ще си дойдат по местата :)

26

Уй

преди 8 години

До Анонимен 41и къде го прочете това, в медиите на Ивчо Прокопиев ли ?

25

Анонимен

преди 8 години

Бйй Вова...бий джихадистите и османлиите от Турция.Само мачкане-без сантименти

24

Анонимен

преди 8 години

Кутевските помиярии пак са се събрали на раздумка :)

23

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че Русия ще се провали в тази авантюра. От Москва това го знаят много добре. Не случайно западните сили се отдръпнаха да гледат отстрани руския резил. Асад го чака въжето. Бъдещето му е ясно, въпрос на време е.