25

Анонимен

преди 8 години

Хайде измисли друга опорна точка! Това, че "най-после се намери някой поне да се опита да направи нещо" се изтърка! Много хора са се опитвали да направят нещо, ама на този опитите са безумни и завършват като кьорфишек. Приказки, идеи, обиди, заклинания. Куха лейка, която се харесва и подкрепя от празноглавите фенове на ГЕРБ.Но да не забравяме все пак, че Москов успя да излъже едни доста по-умни хора от гереберите и влезе във властта, благодарание на техните гласове. ОСТАВКА, ПРЕДАТЕЛ !

24

Анонимен

преди 8 години

според хамериканския план ран-ът, в съставянето на който дейно участие имаше костов, българия би се оправила максимум с 6 млн човека население. явно са решили да забързат плана. все пак това е свързано освобождаване на житейска територия за богоизбрания народ... не им е лесно да се киферчат в арабския свят.

23

Анонимен

преди 8 години

Ако бяхме една нормална държава, този отдавна щеше да бъде сменен при тези скандали, а то е обратно- Тиквун каква че застава зад него, как само те си знаят, защото зад него може и други неща да се случат....ха ха ха !!!!

22

Анонимен

преди 8 години

тези псевдоминистри да прочетат приказката за житото, мравките и стареца. няма по-високо от господ и после народа ти тиквеници!

21

ivan

преди 8 години

Щ се си отиде и той,а не ще мрем като мухите,дай боже на България разумни хора иначе не виждам управия,за здраве няма цвят на новоизлюпени партии,а да си вършат работата .

20

Анонимен

преди 8 години

Сидеров президент!

19

Анонимен

преди 8 години

... или приказката за това как "демократа" москов се превърна във фарс и защитник на мафията, срещу която обещаваше да се бори преди изборите ?... просто един мошеник, излъгал избирателите си само и само да се докопа до кокала - с нищо по различен от приятелчето си БокЛукарски.

18

Анонимен

преди 8 години

има ли некорумпиран министър?

17

Анонимен

преди 8 години

Москов, продължаваш да потъваш , като съветник, министър на "тодор живков" :) Уважавам индивидуализма, качествата на личността, идеите на една личност и т.н.., Но ти загуби доверие..Корабът потъва и някой ден ще научиш от пресата -че вече не си министър , защото служиш на такава '"философия " ..) Работиш за авторитета на един неандерталец, който НЕ се различава от тези, които критикуваш ..) Той е техен продукт и си мислиш, че сам нещо можеш да промениш :)

16

Анонимен

преди 8 години

Лелеее...Москов явно иска да е министър пожизнено... Щом щял да си подаде оставката..след като "оправи" здравеопазването!

15

Анонимен

преди 8 години

Пешо, как е новото БМВ, което ти подари Мутрата. Върви ли, върви ли. Е малко повече бензин ***, ама да не ти пука. Да не би да го плащаш ти. Плащат ти го данъкоплатците, чиито деца тровиш с турските ваксини.

14

Анонимен

преди 8 години

Така до неотдавна говореше и бившият министър Танев.....който също беше мутропоклонник на Борисов.Но все пак Борисов е щедър - може да намери едно местенце за съветник на Москов, както преди това направи с Янето и Танев.Колко му е. У него е и ножът, у него е и баницата.

13

Анонимен

преди 8 години

според гербедкото дежурно ***, ако критикуваш преялите с власт хрантутници, значи всичко е ок... колко наивно... така и пп татово време казваха. сега същите кудкудякат. рано или късно мутренската клика ще бъде изрината с лопати.

12

Анонимен

преди 8 години

Пешко краде, отчита на Боко Неговото, отчита на Лилавия Неговото и останалото трупа "за черни дни".

11

Анонимен

преди 8 години

С тия приказки Москов само едно постига- сега всички пенсионери всеки месец ще се юрнат при личните си лекари да си искат направленията! Млъкни , бе, Москов

10

Анонимен

преди 8 години

Москов и цял живот да е министър, няма да свърши и 1% от работата на един министър за един мандат. Не чакайте оставка от него. То е като да чакаш от умрял - писмо!

9

Анонимен

преди 8 години

Посредствен анестезиолог, от който се отрече дори родата му.

8

до 4

преди 8 години

Абе той и Тикваров не искаше да става главен секратар, ама пусто нали народът много го иска, пък той не може да отказва.После не искаше да става и кмет, ама пусто народът нали много го иска, пък той не може да отказва.Накрая пък народът за премиер го иска толкова много, пък той пак не може да отказва.Та и Москов така - пусто не иска да *** комисионни и да убива българчета с ваксините си, ама нали народът толкова много го иска, а и той е назаменим някак си ... БГ помия !

7

Анонимен

преди 8 години

кой кой кой взе комисионна от ваксините???? по-скоро кои кои кои???

6

Анонимен

преди 8 години

не му било самоцел министерското кресло... тоя бонак чува ли се? даже напусна дсб самп и само да е министърка.