14

иридий

преди 8 години

>Ама не, те са отишли да пребият "отворкото" - е, това си е точно ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!! Къде е тук неизбежната самозащита ?!?!< Така, точно така! Дори вчера имаше аналогичен случай със смърт. Две "деца" отидоха до инкасов автомобил да си вземат малко парички и една гадна мутра застреля едното, горкото "дете".

13

Така е

преди 8 години

Всичко започва от Тодор и за съжаление завършва фатално за Тодор.Всичко друго е ала,бала.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега най добре братята 2х25 години другият генгста шит вече е в гробищата и Враца ще стане малко по-хубаво място за живеене.

11

Анонимен

преди 8 години

За хората, които цитират минути - има много случаи на травми по главата, при които загубата на съзнание настъпва по-късно. Някои удари могат да причинят вътрешни кръвоизливи, които да причинят смърт след цял ден или повече.На мен лично ми се е случвало да си удрям лошо главата и припаднах 5 минути по-късно (като през тези 5 минути си бях добре, като изключим кървенето).Няма съмнение, че някой високопоставен закриля Поничките и прави всичко възможно да ги отърве.

10

Анонимен

преди 8 години

7 - Къде е казано ,че един смъртоносен удар убива ВЕДНАГА?Има случаи, при които удар причинява смърт цял ден след като е нанесен. Или дори няколко дена след това.

9

BG

преди 8 години

"Докато Тошко паркира колата, двамата, които бяха на платното, се приближиха към нас" - е, това решава напълно случея - никаква "самоотбрана" не е имало - двамата братя са отишни нарочно да пребият момчето !!! Тодор паркирал колата - т.е те са имали предостатъчно време, най-спокойно да си продължат по пътя все едно че нищо не е станало ! Ама не, те са отишли да пребият "отворкото" - е, това си е точно ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!! Къде е тук неизбежната самозащита ?!?!

8

народ

преди 8 години

Журналята са си е журналята продажници!

7

Анонимен

преди 8 години

Още от началото казах, че кифлата и майката лъжат. Майката е извикана и идва 15 минути след началото на разправията и Тодор и бил жив. Започва да умира когато майка му е била там и ако е умрял от удар, то тази жена е видяла смъртоносния удар. Което се доказва, че не е така. Другото са постановки пред медиите, които едва чакаха да почнат олелията.

6

Анонимен

преди 8 години

Тодор може да не е бил напълно здрав, но именно ударите нанесени от братята са отключили сърдечния проблем. На човек не може да му спре сърцето без причина.При това положение могат да бъдат осъдени за убийство по непредпазливост (както беше първоначалното обвинение).

5

Питам

преди 8 години

Ще дойде ли най после края на сагата- Бокса , поничките и лъжливата кифла?

4

иридий

преди 8 години

Малката *** лъже най-много! Да даде показания пред прокурор при кръстосан разпит след което, полиграф и истината ще се разбере. Когато не носиш отговорност можеш да си дрънкаш каквото пожелаеш, всякакви вариации и глупости след консултация от адвокат, когато си сложил подпис и носиш наказателна отговорност за думите си е друго.

3

mda

преди 8 години

Държава на абсурдите...

2

Анонимен

преди 8 години

Момчето загина, а всички като зомбирани говорят за бокса. Срамота!"Не сме народ, а м ър ш а" - П. Р. Славейков

1

DK

преди 8 години

Защо журналистите си мислят,че трябва да им се дава обяснения за всяко нещо, кое как е станало. И без това всичко си го измисляте и натаманявате сами. Във целият този случай се видя,че лъжат аболютно всички - и приятелката и родителите и братята и приятеля на братята и свидетелите, но най-вече журналята.