90

Анонимен

преди 8 години

da AMA ZEEHOFER E TAM V RUSIA I NE NI OMAIVAITE S GLEDNATA TOCHKA NA AGRESORA. A SVETTOVNIA RED I ARHITEKTURA ZA SIGURNOST NA EVROPA KAK VLKLUCHVA RUSIA TAM. KATO SE SAZDAVA NESIGURNOST ZA EVROPEISKA RUSIA LI?ALA BALA OT SUTRIN DO MRAK.TOCHNO S HORA KATO ZEEHOFER SE GRADI ARHITEKTURA NA SIGURNOST ZA VSICHKI NARODI V EVROPA I SVETA

89

АнтиШмеркел

преди 8 години

US и евроГeйckите им марионетки предизвикаха кризата в Уcpaйна, като спретнаха поредната цветна революция. Гледайте френския документален филм по въпроса и ще ви стане ясно, ако все още не ви е станало! Смъкват законно избран президент и правителство, за да сложат марионетно. Това ли е демокрацията? Може би Путин трябваше да чака фашагите от Киев да започнат да избиват руснаците в Крим, както направиха в Донбас. В Крим имаше референдум между другото, а не както в Косово да го отделят направо...

88

Реално

преди 8 години

Тук има изрески-*** които се мислят за по-умни от Баварският Премиер.....ххахааааааха--абе шороши-вече акъл давате на цял свят бе...ххаааахххахааа

87

Путхитлер

преди 8 години

Вярно било че руското джудже е най голямото джудже.Виж снимката.

86

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 140Абе пак ти казвам бе ахмaк, Русия се отказа от пропагандната лъжа фашизъм в Украйна, той тъпaка продължава да си настоява на неговото. Като си решил да бъдеш слуга и подгъзник на руските си началници, поне внимавай какви термини употребяват или не употребяват и ти върши същото.

85

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 136Ти ми намери в коя официална руска медия през последните 3 месеца се пише или споменава за някакви фашисти в Украйна и тогава хвърляй плюнки по русофобите. Лично аз обичам руси жени и не се считам за русофоб, но не мога и да се нарека русофил, тъй като тази дума благодарение на вашето предателство към България се превърна в мръзна и омразна дума за всеки българин.

84

Анонимен

преди 8 години

Herr-Seehofer moje bi e utishal v Maskva gavarit, da vidi sas sobstvenite si ochi, dali izobshto se stroi za Svetovnoto parvenstvo!

83

Анонимен

преди 8 години

Да,щото вие, русофобите сте големи умници и въобще, ама никак, не сте податливи на елементарни медийни манипулации ! Напролет, като плъзнат с нова сила неандерталците, ще е все едно какви сме , всички един огън ще ни гори, евроатлантически гъзоблизнико !

82

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 132Ах какви глупaци сте русофилите. От 3 месеца Русия спря да говори за фашисти в Украйна. Прочети всички официални руски медии и ще видиш че нито на едно място не се споменава за фашисти в Украйна. Щом от 3 месеца за Русия няма фашисти в Украйна, значи никога не е имало такива там през последните години. Това беше капитулация на руската пропаганда пред Украйна. Само че вие българските русофили отново закъсняхте и не разбрахте че е задухал друг вятър от Масква.

81

Анонимен

преди 8 години

Елкетрябваше ли баварският премиер да ходи в Москва е въпрос, отговорът на който е прекалено сложен за изпразнената ти от съдържание крива и куха глава !

80

Анонимен

преди 8 години

До До 122Престъплението в Профсъюзния дом в Одеса е извършено от ФСБ. Филма си го гледай ти. Той е платен от Русия за да зомбират наивници като теб.

79

До 122

преди 8 години

Нещо си се объркал. По централен френски телевизионен канал тези дни е излъчен френски документален филм, който разкрива престъпленията на фашистката киевска хунта, вкл. избиването и изгарянето живи на стотици жители в Профсъюзния дом в Одеса от Десен сектор и други нацистки формирования. Даже Държавният департамент на САЩ забрани всякакви връзки и помощи за такива нацистки части от Украинската национална гвардия, като Азов, например. Джон Кери също ходи често в Москва, без да те пита.

78

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Кой си ти,бе,шушляк, че да правиш оценки на Путин ?! Селяндурмизерен!

77

Анонимен

преди 8 години

ЕЛКЕгръмни се най-сетне и ни освободи от миризливото си присъствие ! Аман !

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 127Щом господ търпи глyпак и *** като Путни, значи може да изтърпи 100000 като Eлкa.

75

Анонимен

преди 8 години

ЗвездичкитеозначаватЕЛКАтъпата

74

Анонимен

преди 8 години

Моля, да се четеЕлкекатотигледамснимката........

73

Анонимен

преди 8 години

До Прагматични баварциЖивконвия прагматизъм с Франц Йозеф Щраус не отиваше по-далече от това което даваха на Живков като задание от Москва. Да чопли от Германия ембаргови стоки на основата на личните контакти и да ги предоставя на СеСеСерето щото великите руски учени бяха изостанали с един век от западния свят. Днес вече изоставането на Русия от запада е 2 века.

72

Прагматични баварци

преди 8 години

Преди 1989г, най-известният политик на Бавария в тогавашната ФРГ Йозеф Щраус, въпреки че нямаше леви политически възгледи и даже минаваше за десен ястреб, поддържаше постоянни близки отношения с Тодор Живков и посещаваше често България, за да ходят на лов и почивка в Зл. пясъци, което ме навежда на мисълта, че може би баварците са прагматични хора и си гледат интереса, а не празни идеологически али-бали. У Живков имаше също здрав прагматизъм,България имаше икономически връзки с Япония и др.д-ви

71

Анонимен

преди 8 години

До Меркел е мечешка услСигурността няма цена. Само *** може да смята че бизнеса е по-важен от сигурността. Да правиш бизнес с днешна Русия е равносилно, да правиш алъш вериш с бандит, който може да те застреля когато си поиска. Точно по този начин беше застреляна Украйна, щото на бандита не му хареса че Украйна иска да прави бизнес и с Европа. Така че санкции трябва да има и тъй като няма особен напредък в поведението на бандита, санкциите трябва да се засилват постоянно.