22

Анонимен

преди 8 години

"Повечето мислещи хора по света подкрепят Русия.Останалите хората на които все нещо им пречи да се реализират,но с претенциите,че са следващия Бил Гейтс,дали ще е комунизма,дали ще са слънчевите протуберанси,дали ще е невъзможността да си купят последния модел тилифон или кола,за тях има панацеята на "демокрацията тоталитарен бизнес цикъл и налагането на демокрация с агресия"-там не се иска да мислиш," "горещите новини" на независимите медии и рекламни паузи" го правят вместо тях."

21

матросчо

преди 8 години

Балканския полуостров и най-вече България, имат най голяма полза от намесата на Русия, ХАЛИФАТА НА ЕРДОГАН, ЗА СЕГА НЕ УСПЯ, а и ако реши да посегна на България, вече си имаме стария съюзник и то един от най-мощните в света. В световен аспект - Сирия е отговорът на Русия за Косово, това е важно - спира се настъплението на реакционния ислям, силите му изтичат с всеки ден от шамарите на руските летци.

20

f

преди 8 години

На печелившите - честито!

19

До василчев 22

преди 8 години

Ами че ДА СИ Я ВЗЕМАТ ДЕ!!!!!!!!!!! Или нещо им се счупи "моженето"........Като слушам как ги пердаши Асад!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Русия е мразят всички нейни съседи. Няма такава скапана държава. Управлението на тази държава е първобитно и с радост очаквам края на малоум ния и лидер.

17

Анонимен

преди 8 години

Руската пропаганда яко плаща на нашите гладни медии да ни убедят, колко велика е "майка русия" докато техните икониомически субекти като Лукойл гладно грабят Българите без мислост.

16

Анонимен

преди 8 години

Русия за 4 месеца развенча мита за силата на "умерените" и ИД нека само си припомним че САЩ 2 години бомбардират пустинята и обясняват колко силен противник са ИД стига се до там че лятото Обама каза че борбата с ИД ще продължи десетилетия сега когато ИД отстъпват на всички фронтове САЩ и слугите от Турция не спират да реват срещу Русия... някакъв британски мишок дори каза че Русия проваля преговорите за Сирия като не спира да удря терористите..

15

Анонимен

преди 8 години

Терористите, т.е. подкрепяната от САЩ и слугите им "умерена" опозиция, търпи пълен разгром последния месец. Русия била слаба и джудже в сравнение с СССР навремето, щяла да се провали, техниката и била остаряла и неефективна... Това е пореден успех за Русия в хибридна война след тези в Грузия и Украйна. А ако беше истинска война правете си сметка... Балистичните ракети на Русия, най-голямата им гордост, даже не трябваше да се ползват.

14

456

преди 8 години

До ф-22 raptorНемаш праблем рапторе,ти само излети и не падай ,че това не ти се отдава!

13

Анонимен

преди 8 години

Русия ще бомбандира до като бъде изгорен и последният умерен терорист.

12

До 10

преди 8 години

Я стига бе, "потока от ковчези" е само в главата ти! И в главата на тоя, дето ги плещи тези неща. Това са ковчезите на ***, които са измрели от глад! Че какво искаш, при празна глава, кво да ядът.....Едно не може да се отрече, че терористите ядът вече такъв бой, че даже и русофобите не могат да го скрият и преиначат! Днес например вече са излезли на сирийско-йорданската граница, че и сирийско-турската се затваря....Затова и "преговорите" тия т.н. "опозиционери" започват да ги торпидират..

11

Мишо

преди 8 години

До ф-22 raptorКакви факти, почти не знаеш за какво говориш. Стой, гледа и реви. Су 35 ще смачка всеки F22.T50 ще е на въоръжение от 2017. Стой, гледай и реви.

10

Мишо

преди 8 години

Браво Путин, Ура Русия.Благодаря ви, че ни спасявате от исламизацията и спирате амбициите на Анкара.Благодаря, че само вие се борите с ИД.

9

т 50

преди 8 години

Може да сме малко, но ще ви побъркаме.

8

ф-22 raptor

преди 8 години

До т 50Тебе има ли те бре??? до колкото чета си още "експерементален". нови двигатели ще получиш евееееееееееееентууууууууууууално към 2020 г Електроника към 2035!. Аз съм на въоръжение от 2003!!! Пак до колкото чета имаш произведени 12 бройки. Опсссс...останаха 9! три се разбиха при изпитания! МУУУУУУХХХХХААААААААМУУУУУУУУУУУХХХХХААААААААААААААМУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХАААААААААА. Факти, ***, фактиииииииииииииииииииииииииии!

7

Елемаг

преди 8 години

Само 2% ? Писалият го това или не е наясно с войната като действие или не е чувал за карта.Я пак да сметне колко територии са освободени, дори последния месец?

6

бг

преди 8 години

В следващите месеци фокусът може да се измести към Кюрдистан,Косово,Голанските Възвишения,Мека,Медина,Босна,Босфора,Гибралтар,Гуантанамо,хребета Ломоносов,който достига до английска Канада.

5

Факти

преди 8 години

След началото на руските бомбардировки:1. Северносирийската офанзива (окт-ноември 2015) е успешна2. В отдалечения Дейз ез Зор, обкръжен от Ислямска държава, бяха постигнати успехи срещу масивните нападения на ислямистите3. Офанзивата в северно Алепо продължава с успехи, ислямистите биват разбивани всеки ден. Само за последните 3 дни е имало над 500 точни руски бомбардировки.

4

ф-15

преди 8 години

Дааааа, време е. само тояга!

3

Арнолд Шварценегер

преди 8 години

Кви бомби в пустинята бе, Шопче? От началото на руските бомбардировки през септември 2015 е постигнато:1. Терористичните бастиони Салма и Рабия вече са разбити и са освободени. Продължава операцията по залавянето на терористите в северна Латакия2. В южната част на страната е постигнат голям напредък - паднаха Дараа и Шейх Мискин.3. В алепо вчера САА постигна голяма победа, след като превзе няколко селища и отряза логистиката на терористите от Турция.