26

456

преди 8 години

До Анонимен42За твоя информация, Русия все още няма и една АМ.Благодаря за репликата! Значи не крадат руснаците и няма какво да се правят че ремонтират!Ти май не си наясно за какво пиша мушморок??

25

Иван

преди 8 години

До Анонимен 49нещо повече, за 500 години османците не са успели да ни обезличат и на десета от това, което направиха руснаците само за 50 години!

24

Некой си...

преди 8 години

Американците най-много ги боли, когато някъде заговорят на тема "Култура". Имат само двама композитори Ленард Бърнстейн и Джордж Гершуин. И толкоз.

23

зо 48

преди 8 години

Абе кeнеф, да не те е освобждавал джуджето Путин? Хипофизният изби хиляди православни християни в Украйна, с това ще го запомни исторшяна...

22

Анонимен

преди 8 години

до 38абе *** ,ако не е била Русия сега щеше да си с фес и да пишеш на арабски бе сундюк такъв

21

Иван

преди 8 години

До Анонимен 35ами не си внимавал в училище явно. Мен един, още 65-та година ме учеха в училище, че руската окупация била не просто присъствие а освобождение!

20

муспи

преди 8 години

САЩ са помолили Бълтария да проведе един показен референдум за увеличаване четиридесет пъти на американското присъствие, като се обяви че 14 човека са се въздържали и един - Волен Сидеров е бил против. Бойко Борисоф отговорил че това е невъзможно, направо обидно - Волен Сидеров ясно, но кои ще са тези 14?!

19

Некой си...

преди 8 години

Абе, тук против Русия пише един и същи наркоман с няколко ника.

18

456

преди 8 години

До Анонимен$Браво на ген. Борисов!$Строй магистрали,за да има какво да ремонтира и респективно да щипва пари!Благодарение на него цял сват ни се присмива!И не ми пробутвай номера с велика британия ,че я познавам по добре от теб!Нашето момче от банкя дори не знае на кой свят е! талкова се е самовъздигнал!Извади си езика от едното място и като отмине замайването от миризмата ,може и да видиш ясно нещата!!

17

Анонимен

преди 8 години

ясно , вече на окупацията и казвали присъствие , всеки ден се уча и още и още

16

Калина

преди 8 години

А аз съм против!Против съм и срещу продажните "експерти", пишещи тук, лижейки американски части!Нали много ви болеше от руската окупация? Сега защо искате отново окупация? Същото е, но от друг

15

мухахаха

преди 8 години

Гладен Пyта щял да определя световния ред ... това според един руски ***, който се блъска за 12 долара на ден. Уyуууушкофф, икономиката на щата Ню Йорк е по-голяма от руската, аре у лево.

14

tih velikan 681

преди 8 години

Igrata sus shpionite v pravitelstvata produljava.

13

Анонимен

преди 8 години

БРАВО САМО ТАКА

12

анев

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е В НАЙ - МОЩНИЯТ ВОЕНЕН СЪЮЗ В СВЕТА - Н А Т О !!!!!! И КОСЪМ НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВАТА И !!!! РУСИЯ Е ВЪВ ФАЛИТ И Е АЗИАТСКА *** !!!!

11

xDrive35d

преди 8 години

"Това ще наруши баланса на военната система в Европа"Ех ватенки, ватенки, точно това няма да наруши баланса. Баланса беше "нарушен" преди 25 години когато уродчето вСеСеСе-Ре се спомина под юмрука на великия Рейгън.От там насам до днес не сте никакъв фактор в нищо. Имате все още няколко поробени страни с народите им на които успяхте да промиете мозъците и това ви е останало от великая и магучая.

10

Иван

преди 8 години

До Анонимен 14и след като напусне какво да направи - да се присламчи пак към умиращата Русия?

9

haha

преди 8 години

"САЩ са водачът на атлантическия алианс и имат незаменима роля в поддържането на силен и надежден колективен механизъм за възпиране", се подчертава в документа. Де го тоз документ , че много ми се ака.

8

Иван

преди 8 години

До Анонимен 17така е, да. Дано става и за ядене, че иначе скъпичко ще им струва на руснаците.

7

Иван

преди 8 години

До Анонимен 12тая статистика звездите ли ти я снесоха или Масква?