15

дедо Йов

преди 8 години

Сини, зелени, оранжеви зони, скъпи винетки, да закриват линии на градски транспорт, бюрокрация, бумащина тормоз на гражданите може, а да се спре "Винету","Малкото перо","Лудия кон" и т.н. да секат безнаказано ПАРК в Европейска столица не може!!!Мижитурки долни!

14

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДАТЪЦИ СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ И ЗА ПАРКИРАНЕ... *** АЛЧНА ДЪРЖАВА..... НАПУСКАНЕ МУ Е МАЙКАТА ПРЕДИМНО НА ЗАПАД

13

социума

преди 8 години

До Анонимен 18Ти си типичен неандерталец. Глупав и не можещ да се интегрира в социума. Лузър накратко***Че той сегашният "социум" дали наистина е социум ? Все повече се съмнявам , дали не е запрограмиран кошер от малки програмирани пчелички, изпълняващи команди "свише"?!

12

бай Петко

преди 8 години

Целта е не само София, а всички градове да станат "спестовни касички" и когато цял град стане зелена, синя или небеснокафява зона, върви се оплаквай на арменския поп !

11

Анонимен

преди 8 години

Нали никой няма съмнение, че всичко е за добото на хората, а не заради едни пари, които никой не дава отчет къде отиват.

10

Анонимен

преди 8 години

Съсъ сигурност има хора, които искат да си платят и да имат осигурено място за паркиране.

9

Vlad_ko

преди 8 години

Би било редно вместо да разширяват синята зона да помислят как да се направят достатъчно паркинги в кварталите. Тези хора с подобни предложения или не искат да решат проблема с паркирането, или се чудят в кое дружество под техен контрол да акумулират едни средства които след това да окрадат...

8

свободна зона

преди 8 години

Жителите сами я искали, защото щяло да има ред в паркирането----Как разбрахте???А жителите не искаха ли и такса "въздух" за преминаване през съответният квартал??Изумявам какво става с хората и къде така бързо изчезна Човешкото!

7

Анонимен

преди 8 години

Абе мама ви шашава, направили зона и индустриалния район около митницата - нямат наяждане трътляците управляващи, ами хайде направете и кв.Бенковски - той е към община Сердика

6

номер2

преди 8 години

Докога ще я търпим?

5

мдаа

преди 8 години

Това че жителите "сами искали" да плащат за паркиране ми прилича на аргументите с които армиите на Варшавския договор окупираха Чехия -"по искане на някои граждани на Чехословакия"

4

до Кмета

преди 8 години

Преди да прави това Общината трябва да осигури паркоместа или гаражи за всички апартаменти и жилища в града съгласно разпоредбите на Закона за устройство на територията , както и зони за свободно паркиране към обществени сгради и центрове извън тези и чак тогава да прави сини ,зелени и пембени зони.

3

Анонимен

преди 8 години

"Жителите сами я искали, защото щяло да има ред в паркирането".Верно ли бе? Сами се натискат да плащат! Ти да видиш!

2

:)

преди 8 години

До "Некой си..."Пише се "задръстиха", кореняко.

1

Анонимен

преди 8 години

А защо не Изток и Гео Милев ?