14

Анонимен

преди 8 години

комунизъм=разруха

13

Анонимен

преди 8 години

Канибалите ги е страх от Хитлер?

12

от Сащ

преди 8 години

Всички сме жертви на комунистическия режим. Затова сме и в чужбина...

11

456

преди 8 години

До Анонимен13Поне за минута бъди честен пред себе си ,ако ти стиска и отдай почит на милионите жертви на така наречената " демокрация",Планетата гори а ти ревеш за баба си! Днес е денят да проглегнат такива като теб,но май мозъкът ти е промит !

10

Анонимен

преди 8 години

"Сирийска опозиция=фашисти,извършващи геноцид срещу християните,кюрдите и свободните сирийци подкрепящи светската власт и управление в Сирия"

9

Анонимен

преди 8 години

Няма как.Хитлер може да има в Белият дом!!В Москва може да има Сталин.А в Сирия може да има само М.А.Й.М.У.Н.И.

8

Опозиция та дрънка

преди 8 години

"Главорезите-терористи-сирийски "опозиционери" в Сирия,обучени и подкрепени от Маккейн на срещата им семинар през 2013 в Европа дават квалификации за държава,която се бори срещу тероризма и геноцида срещу християните,кюрдите и сирийския народ,геноцид който извършват същите тези сирийски "опозиционери" подкрепяни от Ердоган,саудитска арабия,катар и господаря им,страната в която Маккейн е сенатор."

7

Анонимен

преди 8 години

Щом фашагите от "Сирийската опозиция" пищят значи нещата вървят на добре.Мачкай Бойко!Народа е с теб.

6

Реализъм

преди 8 години

До 2А бе на какви бунтовници, какво секнал?!?! Цялата истерия е, че Путин секна на хамериканските хазари плана за газова тръба от Катар за Европа, ама па и той да не е будала да ги остави да му конкурират Северен поток, след като му провалиха Южен и Турски потоци! Отделно че гепиха и украинската част от тръбата на Северен поток. Та с две думи и тези преговори са безмислени, мина времето на простите политици и продажници от източна Европа, сега Путин няма да си прецака бизнес за милярди!

5

456

преди 8 години

Русия не създава нов Хитлер,макар че той е много необходим в момента! но краволюбците създават нова инквизиция,като онази дето е изгаряла живи хора и не само че не се срамуват ,но дори се гордеят с това!!Да си играеш от алчност с живота на милиони хора си е грях ,но някой явно не вярва в така наречените "ценности"!!Хитлер е одвъд океана! Не е един човек,толкова алчност няма в един индивид!но дори и на корпорациите им присяда!

4

Анонимен

преди 8 години

Русия създава "нов Xитлер"Не виждам защо трябва да го създават новия Xитлер като те си го имат в Кремъл в имперската канцелария. Може би само трябва да му нарисуват мустачки под носа.

3

е да де

преди 8 години

Смешен плач защо не си погледнат анадолския фюрер който им помага с тези мустачки има дори физическа прилика с оригинала.

2

456

преди 8 години

Тези "бунтовници" докато хапваха сърчица и краварите ги пазеха ,бяха мноооооооогуууу доволни! Сега що реват???Путин им крив или май им секна далаверата????

1

Анонимен

преди 8 години

Ей туй накрая бе най-хубаваото от цялата статия.Сирийската армия завзела летище и ще може да обсрелва провизиите и оръжието което идва от държавата подкрепяща тероризма-Турция!