17

До 24

преди 8 години

ПРИ НАПУСКАНЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА ГОДИНА ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ ДО 20Г. СЕ ЗАПЛАЩАТ СЪОТВЕТНО ПРОСЛУЖЕНИТЕ ГОДИНИ, КАТО ЗА ВСЯКА ЕДНА ГОДИНА ПО ЕДНА БРУТНА ЗАПЛАТА! СПРАВКА ЗМВР, ППМВР, ВЪТРЕШНИ РАЗПОРЕДБИ...ДЕМЕК АКО СИ БАЧКАЛ 10 ГОДИНИ ПОЛУЧАВАШ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ 10 БРУТИ ЗАПЛАТИ И ТАКА ДО 20...АМАН ОТ НЕВЕЖИ ХОРА ДЕТО ПРИКАЗВАТ БЕЗ ДА ЗНАЯТ

16

Анонимен

преди 8 години

И това им е много. Бил съм къде ли не, но такива загубеняци и шкембеливи корумпета, с вид на карикатури няма никъде.

15

До 22

преди 8 години

А ако един половин народ се вдигне дали ще ги спасят миционерчетата? Май не. В тубата има кадри от Виденовото падение, хем полиция и армия бяха повече, но един народ май е най-вече

14

Анонимен

преди 8 години

Алоуууу, сайта оправете си термините. Не при напускане, а при пенсиониране ще взимат 12 заплати ченгелите. Иначе изглежда нелепо да ми платят обезщетение понеже съм решил да напусна дадена фирма.

13

Бай Миле

преди 8 години

Защо за някои ведомства ще важат едни правила, а за други - не?! Редно е обезщетенията да станат както при всички останали! Също така не е редно да се делят на новопостъпили или старопостъпили - длъностите на изпълнение са еднакви!!! Заключение: премахване на привилегиите на всички от това ведомство и приравнени с останалите, които също служат на правителството!

12

Анонимен

преди 8 години

Какво значи при напускане ще получават по 12 заплати ченгетата? Тоест аз ако реша да напусна работата си трябва да ме "обезщетяват" с 12 заплати? Каква е тази тъ.потия?

11

4

преди 8 години

Ни полиция ,ни армия а турски фес Ви трябва , щото не знаете какво е родина , не знаете що е род !

10

бай Петко

преди 8 години

Тиквата пак ви прекаруца, а вие сляпо му повярвахте. Не знаете ли приказката за вълка, че козината си мене но нрава НЕ. Ама то мъжко дупе един път се ...е. Честито

9

Как беше

преди 8 години

щом на мени ми е зле-и на Вуте да е!Е ще си имат полицаите отпуски и 20 заплати!

8

Е малко ама

преди 8 години

нека ви е яд!

7

О...то в съд

преди 8 години

училища и други частни фирми все манекени ни посрещат,какво гледате килограмите бре лумпели,половината коментираще не сте били в казармата и само гледате дали сте се пбезкосмили качествено!

6

Полицай

преди 8 години

Не ни поставяйте под общ знаменател, моля. На границата е опасно, в гетата - също. Не всички сме катаджии и администрация..

5

Някой

преди 8 години

Честито от Бойко турчина

4

Анонимен

преди 8 години

До TulskiТурски, винаги си Т*П, дори когато си прав!

3

Анонимен

преди 8 години

Да им орежат и шкембетата и да им въведат нормативи, че са станали като прасета пред заколение.

2

Изверг

преди 8 години

Според мен трябва да се започне да им се плаща и дават отпуски според свършената работа... Защото няма основание да искаш привилегии, а в страната да се увеличава престъпността. Когато започнат да работят тогава да получават заплати ! Не можеш да искаш нещо апък да не правиш нищо !

1

Умирай трудно 5

преди 8 години

И после искаме да имаме някой български полицай като Брус Уилис ...... на него дали му режат заплатата ...