19

Церсей Ланистър

преди 8 години

Исках да напиша "колкото по-далече от Русия, толкова по-добре"

18

Членска карта №7

преди 8 години

до 1Безроден майцепродавник си ти!На кого му пука за твоя антикомунизъм, когато децата ти не знаят български... Вероятно и ти го говориш с акцент(умишлен,вероятно)!

17

Анонимен

преди 8 години

такова промиване на мозъците на българире се извършва че чак е потресаващо нашите политици родоотстъпници за 30 сребърника са готови на всичко що е българска история да плюят по нея само исамо да угодят на господарите си не знам друга страна да прави такова извращение с народаси хора събудете се докато нее късно нека възрожденският дух отново се всели в нас за да можем да се преборим с тези родоотстъпници

16

Параграф 22

преди 8 години

До baba türkНа твоята баба хвърчилото явно се е съчетало добре с на номер 1 кормилото, затова си сега въртолет...

15

Церсей Ланистър

преди 8 години

До 17Герб защитават интересите на България, а те са пряко свързани с тези на САЩ и ЕС. Колкото повече от Русия, толкова по-добре.

14

анонимен

преди 8 години

Това е робство , г-н Ибрахим-РОБСТВО! Никой не ви дава правото да учите нашите деца , че сме били колонизирани от турците.клали сте ни като животни, не сме имали никакви права, робували сме ви, а турците не са ни давали даже вярата си да изповядваме.били сме ви РОБИ.престанете с този въпрос.

13

12

преди 8 години

Къде отива комунизЪма, казваш? Я виж кои са топ герберчетата... 99% са чеда на диви комунисти. Отивал си комунизма :) Един клан на БКП, смени друг. Това стана. Ама няма как да ме разбереш.

12

Западноевропеец

преди 8 години

Джуджи: Добре, поклонници мои! Искам сега да тролите колкото се може повече! Мухахахахахахахахахаха! Опа, изпуснах се! Някой да има памперси за възрастни?

11

Параграф 22

преди 8 години

До Анонимен 1, уж свободенТова се опитай да го произнесеш на разбираем арабски пред освободителите ти от земните неправди, когато дойдат по-скоро, отколкото им се иска на всички!

10

оо

преди 8 години

До baba türk 8 и защо да го правят както ти казваш нямали да им е по добре да симат роби от който да взимат данъци както са и направили много си умен и затова бавно мислиш смешнико

9

Анонимен

преди 8 години

Издевателство! Ей, богу, чиста проба издевателство ,,над всичко българско и родно''!!

8

Церсей Ланистър

преди 8 години

Това е първият ми пост! Русофилите по заповед на джуджи отново правят от мухата слон. Какво значение има дали ще пише робство или съжителство. Те просто виждат, че комунизмът благодарение на Герб си отива и затова злобеят!!! НО КОМУНИЗМЪТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ

7

е това е било

преди 8 години

Геноцидът (от гръцки:γενο род, племе и латински:caedo убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:убийство на членовете на тази група;тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

6

Истината е една !

преди 8 години

Турците са изостанал народ и това, което са правили е типично за хората с тяхното ниско ниво на развитие и интелект. Силното изоставане (спрямо Запада) на всички балкански страни се дължи на "съжителството" с турците. Това е истината. Какво е политически коректно и удобно на сегашните управляващи НЕ Е ВАЖНО ! Само истината е важна!

5

baba türk

преди 8 години

Abe kokoshkari.... tova sa nad 400 godini... te ako iskaha da likvidirat bulgarite shteha dago napravia... ili ne.... nemashe nito edin da ostane.... pak az mislia che 99 procenta sa turci v bg... sa tolkova mnogo godini chovek nemoje da ne si go pomisli

4

да ама не

преди 8 години

Ибрахим Карахасан-Чънар-Всъщност какво е колонизацията, колонизацията е поставяне под икономическа и политическа зависимост на друга държава. Това е станало и тогава", обясни той.А насилственото ислямизиране и кръвен данък какво е? Това е геноцид-целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:убийство на членовете на тази група;тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;причиняване на каквито и да е тежки условия за живо

3

baba türk

преди 8 години

Nomer 1 ....bravo be chovek super go napisa... no dali shte ima otgovor... hmmmm ...

2

Анонимен

преди 8 години

Робство, иго, масови кланета и изнасилвания това е било и никакво съмнение не трябва да има тук. Вижте ги когато са на ГОСТИ като в западна Европа 2016 какво става. Или и това е съжителство???

1

Анонимен

преди 8 години

И робство е имало и съжителство ... истината винаги е по средата.