32

Joko

преди 8 години

Дните на Алпаслан Челик, са преброени. Рано или късно ще му видят сметката....

31

Анонимен

преди 8 години

роби што е то знам мамо *** браво на тететоми вече и прикасва

30

до 70

преди 8 години

Аман от профани!Пилоти са вземани в плен и даже някъде за тях е имало специални лагери с по-добри условия!Чети малко повече преди да се излагаш с глупави коментари!

29

Анонимен

преди 8 години

LICNO ERDOGAN E ZAPOVIADAL DA BADAT UBITI PILOTITE V SLUCAI CE SAMOLETA BADE SVALEN,A PILOTITE KATAPULTIRAT.ZASHTO NE E BIL ARESTUVAN I SADEN,SLED KATO E BIL V TURZIA NA 28 01 2016 G.?LICNO ERDOGAN E RAZRESHIL VLIZANETO I IZLIZANETO MU V TURZIA.

28

Striker

преди 8 години

Абе хайка...харесало им е на мужикистанските "мъже" да ги клатят резани анадолци и вече като рускините отиват на групи за секс турисъм, хахахах!

27

Анонимен

преди 8 години

Ами Сирия граничи с Турция и в сирия има турско малцинство.Хората си защитават мацинството, което руснаците бомбардират.-----------------------------------------MМалцинства ,които обстрелват мнозинството сирийци в Латакия нямат право да бъдат малцинства!

26

BOZ KURD

преди 8 години

NE MUTLU KURD DIENE!

25

Анонимен

преди 8 години

Пишете го пътник тоя. Утре или след десет години, ще го набарат и ще му светят маслото. Руснаците не забравят такива неща.

24

Тихо

преди 8 години

Въпросният убиец го пратиха в ада още в дните след свалянето на самолета. От тогава се появяват негови интервюта само в турски медии и само в писмен вид. На видео никой не го е видял, явно турските медии получават писма от умрял

23

До 73

преди 8 години

Имаш много здраве-показаха клипа как негърчетата се мятат като мишлета по палубата и не могат да насочат оръжията си.Путин каза за пилотите тогава -ами хулигани ,ще им издърпаме ушите. Екипажа още в гръцкото пристанище ходи на психолози и подадоха рапорти за напускане

22

Грузинеца

преди 8 години

Челик шъ стане на шашлик!;)))

21

Анонимен

преди 8 години

До здрастиЕй, руски манипулатор. Дори от Кибини признаха, че това е само медийна манипулация и не е бил "изключен" унищожителят Доналд Кук. Който, между другото, би могъл да свали СУ-24 без никакви проблеми.

20

Василев

преди 8 години

Селяни! Дайте ми някой лев, че ми свършиа апчетата. А без тях не тълкувам правилно какво ми казват агентите

19

1221

преди 8 години

Тоя Челик вече е пътник.

18

Мутрополит Тиквоний

преди 8 години

Прободете го с Българския чадър! Да види убу ли е;)))

17

razgradski pop

преди 8 години

за човек, който използва полоний в ресторант за да убие КГБ агент, ликвидирането на един сив вълк би трябвало да е детска играчка....

16

Вин

преди 8 години

Смешно е когато се цитират имена на предатели с които се атакува правосъдието на РФ и политиката и спрямо изменници.На тези ще припомня Етел и Юлиус Розенберг,Бартоломео Ванцети и Никола Сакко,и чакам евентуален коментар за тяхната съдба в САЩ!

15

Анонимен

преди 8 години

...а двете точки в коментар 51 заместват буквите ку...

14

Анонимен

преди 8 години

Не са казвали ,че са го убили , а просто изравниха със земята района на тези тъй наречени туркомани ,пък чисти турци от "Сивите вълци".Сега там е спокойно ,както е спокойно и в небето.От както закараха ПВО системите ,турските самолети вече нито веднъж не са нарушили сирийска граница , преди го правеха по няколко пъти на ден

13

Анонимен

преди 8 години

До 43На 35 юни, шестък се пада...