15

Анонимен

преди 8 години

На това дете Джамбаски май само устата му много работи, а иначе в акъла хич го няма ? И този взе да се прави на специалист ???

14

Членска карта №7

преди 8 години

до 18Бъди сигурен, че повече от западните крале!Захари Стоянов и един път да не се къпал, пак не бих се погнусил да му целуна ръката!!!

13

само факти

преди 8 години

И какво е останало от Османската импреия?Едно парче в Европа и колкото си искаш камънак в Азия!От едната страна ги подпират кюрдите,от другата страна руснаците.Та дните на днешна Турция са преброени.След 20 години ще граничим с Кюрдистан и най говореният език там ще е руски.Затова отсега там руснаците купуват имоти.Предвидливи са хората.Ами по добре ще е-тогава ще отида на екскурзия във Владимирск-днешен Истанбул.Сега няма да отида защото и думица турски не знам.

12

ШОПО

преди 8 години

Я му викам нужник...Некако е по-българско...

11

Членска карта №7

преди 8 години

До историкЯвно не искаш да направиш безплатен пост!!??

10

историк

преди 8 години

Абе тоз Джамбо много *** ! Какви тоалетни е имало в края на 14 век,та турците ги подменят с външни ?не му ли е известно,че по това време мюсулманите са били по напреднали от Европа и затова са ни завзели чак до Виена ?Или е руско шпионче,на което се отнема възможноста да плаши българите с Турция ?

9

Членска карта №7

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Дааа, вашата мечта за благополучие си остава да попаднете под правилното робство....

8

Членска карта №7

преди 8 години

Това същество Джамбазки очевидно е готово да пикае в коридорите на кралските дворци и да изпразва цукалото си през прозореца, според добрите практики на западните крале, но да заклейми външните клозети.... Как пък не се е сетил да заклейми и това, казваме Честита баня!, на пук на европейските благородници, които два-три пътя в живота си са се събличали за среща с водата... Като единия път е било, когато са ги кръщавали!!!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Докато други народи са имали късмета да попаднат под владението на цивилизовани империи, ние българите сме имали нещастието да попаднем под робство на едни изостанали и примитивни мюсюлмански племена.Така една напреднала държава в първите векове на своето развитие като България е върната стотици години назад.Няма и не може да има друг прочит на историята освен този, че България и българите са били близо 5 века под робство.Всичко друго е подмяна на историческите факти.

6

Пешо осколката

преди 8 години

Аз моя го гръмнах с РПГ-7... Миналата година и си направих нов с евро субсидия трябва да съм толекантен с новите нео османлии...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5

Анонимен

преди 8 години

Евала на Джамбазки ! Много малко хора се осмеляват да кажат истината в очите. СТИГА С ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ !!! Наистина за всички е ясно вече, че Турция нарочно пуска на нейна територия тази *** и след това я насочва към Европа. Целта е една - ислямизиране на Европа. И възстановяване на Османската империя - дори те самите си го казват в прав текст !!!

4

Анонимен

преди 8 години

Ибрикът е най-доброто османско наследство. Ползвам го всеки ден и нямам проблеми с митницата.

3

Елемаг

преди 8 години

1, ти говориш глупости.Наистина тоалетната навлиза заедно с османските орди.До тогава дори прословутия Рим е бил с външни канали,та е смърдяло, та се не трае!!За съжаление е само това положителното.Достатъчно е да се знае,че са домъкнали "шведите" като музиканти в харема извивайки ориенталските ритми и това ти е достатъчно,да ги мразиш "во век и веков"!!До тогава на балканите "арийци" е нямало нито един.

2

хахаха

преди 8 години

правилно - османлииско наследство ще е ,сега по западному ще си ги правим в спалнята и следващата стъпка -цукалото под кревата.......няма по романтично от това да разтовариш шумно на една ръка от любимата и да отвориш и да си поискаш хартия щото рулото се свършило

1

Анонимен

преди 8 години

Глупости и това даже не е от османската империя . И Шрек има външен ***