35

Анонимен

преди 8 години

Сигурен съм,че първите две букви от абревиатурата са ,,Гепи",,Еврото",а после може би е,ако ще да ,,Разбием",,България"

34

Анонимен

преди 8 години

Аз пък виждам, че ако Герп изгубят властта даже наполовина, дразнителя Цецо отива в затвора. Будата и Цацата на Данс за катебето. А почне ли да се разплита дамаджаната.....може и турците някой да навре там, където им е мястото---в Анадола!!!Сега гледам как Томислав се мъчи да замазва гафовете на Будата и Шлифера-----жалка работа...

33

Бай Иван

преди 8 години

*** странния народ сме. Знаеме че от тия не става нищо и пак ги избираме. Другите партии знаят че от ГЕРБ не става нищо, ама не си правят труда и те да станат "нещо". ГЕРБ също знаят че са гола вода, ама и те си продължават по старо му.

32

Анонимен

преди 8 години

Още малко! 2017г. е заветната от Слава Севрюкова.

31

SS

преди 8 години

Имаме определен дефицит на доверие в някои от органите в съдебната власт и това е ВСС.А бе то и към политиците не е кой знае какво доверието, ама си стоите най нагло.

30

гошо

преди 8 години

ГламавиЕгоистичниРазпасаниБандитипродължението към иван

29

БОКО

преди 8 години

Не се коси апашче,ти пак ще ''спечелиш'' изборите

28

Анонимен

преди 8 години

Шеста година управляват(1/4 от прехода),а България е на дъното на всички класации.За,какво да ги търпим?

27

Всеки здравомислещ

преди 8 години

иска да ви свали! Какво си мислиш, че разни безгръбначни, лишени от разум, каквито са болшинството в гербавата ти партия, в спонтанна лудост ще тръгнат да ви махат? Става въпрос за елементарен анализ, ако останете още една година на власт, или трябва да се емигрира, или пак да се пали останалото извън схемите ви население.

26

иван

преди 8 години

ГербавитеЕничариРазграбватБългария

25

АК

преди 8 години

Раздавам справедливост.

24

OMG_Lucker

преди 8 години

Цецко шестака (6 "не"-та, 6 апартамента, в училище все 6ци имал...) пак се изказа. Абе мълчи си бе, ще изглеждаш по- умен.

23

Анонимен

преди 8 години

Още един престъпник на свобода. При това не по-малко нагъл от началника си. Непрекъснато дава мнения, съвети, препоръки, сякаш е Сократ. Не се ли вижда колко е малък и жалък. Няма ли кой да му отвори очите.

22

Анонимен

преди 8 години

А бе тоя какво работи?! Не е на никакъв пост в правителството, какво се е загрижил толкова, ако това правителство падне?!

21

жис-3

преди 8 години

Напрежение има! Гладът е по-силен от тока! Народеца е напрегнат и гладен!

20

Анонимен

преди 8 години

При това правителство КОЙ забогатя още повече , така че съвсем нормално е да се иска оставката му.Е , явно този път няма да са умните и красивите , защото те осребриха протеста си с топли местенца във властта.

19

Иван

преди 8 години

Малки сладки лъжльовци... Кабинета падна през 2013 защото тиквун вярваше че ще спечели повече гласове на извънредни избори, никой не го е събарял. Виж Орешарски го събориха, но ДПС а не протестите.. Айде стига създавали легенди!

18

Паника

преди 8 години

Ана Цолова и Виктор Николаев са в паника , ще свалят прваителството ! Ще свалят началника им , край на дивидентите от ГЕРБ !

17

Анонимен

преди 8 години

Нарочно твърдят управляващите, че футболни агитки ще правят провокации, за да уплашат хората и никой да не отида на протеста. Ако въпреки това се състои протест, наистина пристигат разни платени от управляващите ***, за да провокират полицията да почне да бие и да разгони хората.

16

Анонимен

преди 8 години

МАФИЯТА В БГ - ТОВА СА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ЛИЧНИЯТ ИМ КАСИЕР ТАНОВ.КЪДЕ СА ТИЯ 2 МЛРД УЖ СЪБРАНИ ОТ КОНТРАБАНДАТА.ЗАЩО ПОСТОЯННО ТЕГЛЯТ НОВИ ЗАЕМИ, КОИТО И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ.ЗАЩО ЗАМЕНИХА В УЧЕБНИЦИТЕ РОБСТВОТО С ПРИСЪСТВИЕ -ДАЛИ ПЪК НЕ Е ДА УГОДЯТ НА ШЕФА СИ ОТ САРАИТЕ.ОСТАВКА КРАДЛИВИ ЛЪЖЦИ !ОСТАВКА !